- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ya bende diyorum gidelim diye ama işte biraz yabani benim adam cenaze varsa gidek diyo tövbeler olsun düğün sevmiyormuş. :))) Biraz oturup gelicez zaten gece mesaiye gidecekAmaniin gidin kısa bir süre oturun hem kvnin de gönlü olur bence
Bence de tatlı oluyoruz. :) yalnız benim telefon gamzesini yazınca gama-ışını diye düzeltmişHıh fark etse de etmese de varr çatlasın böyle daha tatlışş oluyoruz
İvet yaa aa gama-ışını ne ola ki özel güçleri mi var ,sonra dedim o gamzedirBence de tatlı oluyoruz. :) yalnız benim telefon gamzesini yazınca gama-ışını diye düzeltmiş
Grup ortalamasi bu tulip , hedef kilolar degil.
Tarcin da kremasi diyorsun.Ehehee aynen canım öğlen yemeği niyetine. Tadını beğendim bide yeşilçayımın içinde nane aroması vardı sütle birleşince hafif, hoş bir tadı oldu
Havalar da isindi bir mayisma var .Eeee bunca koşturmacaya bünye dayanamadı tabiii dinlen canooo görüşürüz yarın elindeki dondurmayı da bırak cısss yemiyoz
A AklinYolu1 benim 2 tane gamzem var iki yanakta da. Eşim ve oğluşlarımda da var genetik geçmiş :)) Bende çok seviyorum gamzeleri mi ama 75 kilo iken çıkmıyorduşimdi durup durup aynaya bakıyorum hem öyle sadece gülünce değil konuşurken de çıkıyorlar artık
Gece 4 de yattım uykum var akşam komşunun düğün var kpcam trip atıyor biz gitmesek olmaz mı diye kayınvalide baskı yapıyor illaki geleceksin diye kimi vursam bilemedim
Karnimm ac.An itibariyle akşam yemeğim bitti sofrayı kaldırıyorum canlar
Ne yiyeceksin başkan meraklandımm arkadaşım siz varsınız işte gelin diyorum gelmiyisiniiiizKarnimm ac.Senin yanina aktif bir arkadas bulmak gerek. Biz senin kadar enerjik degiliz.
Mr. FaT man.
Bi sey yemiycem sorun da orada. 10 bademle kaldim ortadaNe yiyeceksin başkan meraklandımm arkadaşım siz varsınız işte gelin diyorum gelmiyisiniiiiz
1 kase yoğurt yemek istemez misin başkanBi sey yemiycem sorun da orada. 10 bademle kaldim ortada
Kiz o atistirmalik. Sicak bi sey yemeyince doymuyorum ben. Gideyim firina biber atayim.1 kase yoğurt yemek istemez misin başkan