son 4 güüünnn!!!

ah kızlar çok şanslısınız kelebek 74 ozka75 allah kucağınazada almayı nasip etsin sanırım tek benimki negatif çıktı neyseki sizinkiler güzel habermiş sizin adınıza çoook sevindim

Lütfen ümidini yitirme.Allah sana da aynı duyguları yaşatsın sakın üzülme. benim 4. denememdi.Tam ümidimi kesmiştim. Allahtan dilerim ki sana da versin..

çoook sevindim canım.Allah tamamına erdirsin. Vallal ben de sabırsızlıkla bekliyorum görmek için.Zaman durmuş gibi geliyor insana. Kalp atışalrını duymak için ne kadar sonra çağırıyorlar?

Çooook teşekkür ederim.Sizlele paylaşmak güzel..

Lütfen ümidini yitirme.Allah sana da aynı duyguları yaşatsın sakın üzülme. benim 4. denememdi.Tam ümidimi kesmiştim. Allahtan dilerim ki sana da versin..

amin umarım yaşadıklarınızı bende yaşarım sizlerin sevinçlerinide paylaşmakta güzel

kelebek74 ozka75 yağmur98 canım hepinizi tebrik ediyorum,Allah bu mutluluğunuzu bozmasın daim etsin,sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah canım,darısı bizlerin başına inşallah

Celine senin sonucun ne oldu cnm ?
Belli oldumu ? Cok merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…