son 4 güüünnn!!!

tebrikler özkacım inşallah herşey yolunda gider..ben yarın bebeğimi ilk kez göreceğim...bundan sonraki aşamalarıda paşlacalım hep birlikte...

Özkacımmmm çok tebriklerrr...
Nekadar sevindim anlatamam sana yaaa!!
Ben tedaviye başlamadan önce Jinemed in methini duymuştum tekrarlayan başarısızlıklarda bile çoğu zaman başarıya ulaştığını söylemişlerdi,bizler galiba en yakın örnekleriyiz.
Çok tebrik ediyorum tekrar inan ki çok mutlu oldum...
Allahım bebeklerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah!!!

Özkacım;tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin!!!

cnm tebrik ederimmmm allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn

kan değerin kaç çıktı cnmm......

değişik bir belirtin varmıydııı?

cnm tebrik ederimmmm allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn

kan değerin kaç çıktı cnmm......

değişik bir belirtin varmıydııı?

çok teşekkür edrim.Valla değerimi hatırlıyor muyum diye sorsan , o heyecanla telefonda anlayamadım.Ancak değerin yüksek olduğu ve büyük ihtimalle çoğul beklendiği sçylendi.Belitilere gelince;kasıklarımda sürekli haff bir ağrı hissediyorum.Sanki adet olacakmış gibi.Bir de şişkinlik.

tebrikler özkacım inşallah herşey yolunda gider..ben yarın bebeğimi ilk kez göreceğim...bundan sonraki aşamalarıda paşlacalım hep birlikte...

Çok teşekkür edrim. Sen nerede denemiştin?Ne zaman çağırdılar bebişlerini görmeye?

Çok sağol..Seninle ilgili yazdıklarını okumak beni çok olumlu etkiledi. Bunu söylemek isterim.Nasıl gidiyor senin ki?

ozka canım tebrik ederim,Allah sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ozka75 seninle sonuçlarımız bir gün arayla aldık.Bende dün aldım sonucumu hamd olsun olumlu oldu.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

ozka75 seninle sonuçlarımız bir gün arayla aldık.Bende dün aldım sonucumu hamd olsun olumlu oldu.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

İnan ki çok sevindim.Bebişlerimizi aynı günlerde bekleyeceğiz..Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese tattırsın..Allah tamamına erdirsin..

Canım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Salı günü sen birşey yazmayınca sonuç olumsuz sanmıştım. Çok ama çooooooooooooookkkkkkkkkk sevindim canım ya.. :teytey::teytey::teytey:
Süperrrrrrr... Allah kucağına almayı nasip etsin :) :hooray::hooray::hooray:

Kelebek canım seni de tebrik ederimmm :teytey::teytey::teytey::teytey:
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. :hooray::hooray:
Bu haberler beni çok ama çok mutlu ediyor :dance::dance:

:teytey: merhaba arkadaşlar bügün bebiş görme günümdü ve dr murat bey bana ikiz müjdesi verdi mutluluk ve heyecanımı anlatamam....:teytey: hemşire hanımın deyimiyle iki mercimeğim var ama tabii ki yolun çok başındayım kalp atışlarını görünceye kadar içim pek rahat etmeyecek ama onları ekranda görmek...darısı başınıza arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

ah kızlar çok şanslısınız kelebek 74 ozka75 allah kucağınazada almayı nasip etsin sanırım tek benimki negatif çıktı neyseki sizinkiler güzel habermiş sizin adınıza çoook sevindim

Maaşallah canım ya Çok güzeeeeelllll.... İnşallah kalp atışlarını da duyarsın haftaya.

cnm sanada hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin insallah..ilk bebiş görme gününü bekliyoruz bakalım kaç tane yerimseniben

ay çok güzel allah kucağına almayıda nasip etsin mercimeklerini allah mutluluğunu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…