- 30 Temmuz 2008
- 31
- 1
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm tebrik ederimmmm allah analı babalı büyütmek nasip etsinnn
kan değerin kaç çıktı cnmm......
değişik bir belirtin varmıydııı?
tebrikler özkacım inşallah herşey yolunda gider..ben yarın bebeğimi ilk kez göreceğim...bundan sonraki aşamalarıda paşlacalım hep birlikte...
Özkacımmmm çok tebriklerrr...
Nekadar sevindim anlatamam sana yaaa!!
Ben tedaviye başlamadan önce Jinemed in methini duymuştum tekrarlayan başarısızlıklarda bile çoğu zaman başarıya ulaştığını söylemişlerdi,bizler galiba en yakın örnekleriyiz.
Çok tebrik ediyorum tekrar inan ki çok mutlu oldum...
Allahım bebeklerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah!!!
ozka75 seninle sonuçlarımız bir gün arayla aldık.Bende dün aldım sonucumu hamd olsun olumlu oldu.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Kelebek canım seni de tebrik ederimmm :teytey::teytey::teytey::teytey:ozka75 seninle sonuçlarımız bir gün arayla aldık.Bende dün aldım sonucumu hamd olsun olumlu oldu.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Maaşallah canım ya Çok güzeeeeelllll.... İnşallah kalp atışlarını da duyarsın haftaya.:teytey: merhaba arkadaşlar bügün bebiş görme günümdü ve dr murat bey bana ikiz müjdesi verdi mutluluk ve heyecanımı anlatamam....:teytey: hemşire hanımın deyimiyle iki mercimeğim var ama tabii ki yolun çok başındayım kalp atışlarını görünceye kadar içim pek rahat etmeyecek ama onları ekranda görmek...darısı başınıza arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
ozka75 seninle sonuçlarımız bir gün arayla aldık.Bende dün aldım sonucumu hamd olsun olumlu oldu.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Maaşallah canım ya Çok güzeeeeelllll.... İnşallah kalp atışlarını da duyarsın haftaya.
:teytey: merhaba arkadaşlar bügün bebiş görme günümdü ve dr murat bey bana ikiz müjdesi verdi mutluluk ve heyecanımı anlatamam....:teytey: hemşire hanımın deyimiyle iki mercimeğim var ama tabii ki yolun çok başındayım kalp atışlarını görünceye kadar içim pek rahat etmeyecek ama onları ekranda görmek...darısı başınıza arkadaşlar kaydirigubbakcemile3