Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

daha tarihde islam dönemndeyim arkadaşlar... Tarih dersine teorem yayıncılık sıra dışı tarih kitabından çalışıyorum.
$Resim_1298213435.jpg

Çok beğendim bu kitabı arkadaşlar tavsiye ediyorum.. boyutu çok güzel ne büyük ne küçük... yazıları falan da güzel.... anlatış şekli..... ama gerçekten de tarih de tek kaynak yeterli olmyor... en az 2 kaynaktan çalışın ben öyle yapıyorum.. yargı yayınevinden de çalışıyorum... ihtyaç yayınlarıda var.... aynı anda 2-3 kaynaktan çalşınca uzun sürüyor biraz... İslamiyet dönemine geldim daha... tabi depremnde etkisi var... yoksa islamyet dönemini yarılamştım.... Antremanlarla matematk kitabınn da 90. sayfasndaym

maşallah hırslısın cnm... Deprem çalşma planımı allak bullak etti... gece evde yatamıyoruz :KK19: parka çadır kurduk... bi de dün yine bi artçı depremde dışardaydım ayağım kaydı düştüm hem de feci düştüm her yanım yara bere içinde:KK43: dirseklerim avuç içim ve sol parmaklarım çok kötü:KK43: uykusuzluk bi taraftan:KK50: Ama mecburum planımı aksatmamam lazım.... aerobic yapmaya başlamştım artık yapamıyorum.....:KK43:

off geçmiş olsun.başka sarsıntı olmaz inşallah.

daha tarihde islam dönemndeyim arkadaşlar... Tarih dersine teorem yayıncılık sıra dışı tarih kitabından çalışıyorum.
Eki Görüntüle 442327

Çok beğendim bu kitabı arkadaşlar tavsiye ediyorum.. boyutu çok güzel ne büyük ne küçük... yazıları falan da güzel.... anlatış şekli..... ama gerçekten de tarih de tek kaynak yeterli olmyor... en az 2 kaynaktan çalışın ben öyle yapıyorum.. yargı yayınevinden de çalışıyorum... ihtyaç yayınlarıda var.... aynı anda 2-3 kaynaktan çalşınca uzun sürüyor biraz... İslamiyet dönemine geldim daha... tabi depremnde etkisi var... yoksa islamyet dönemini yarılamştım.... Antremanlarla matematk kitabınn da 90. sayfasndaym

bu konu anlatımlı sanırım. bende bunun sıradışı soru bankası var. konuyu nasıl anlatmış bilmiyorum ama sıradışı kitabında çok kazık sorular var:KK53::KK53:

off geçmiş olsun.başka sarsıntı olmaz inşallah.

bu konu anlatımlı sanırım. bende bunun sıradışı soru bankası var. konuyu nasıl anlatmış bilmiyorum ama sıradışı kitabında çok kazık sorular var:KK53::KK53:

cnm kitabının hani öyle bi sıradışılığı yokda ama iyi kitap beğendim ben. memnunum şu an

maşallah hırslısın cnm... Deprem çalşma planımı allak bullak etti... gece evde yatamıyoruz :KK19: parka çadır kurduk... bi de dün yine bi artçı depremde dışardaydım ayağım kaydı düştüm hem de feci düştüm her yanım yara bere içinde:KK43: dirseklerim avuç içim ve sol parmaklarım çok kötü:KK43: uykusuzluk bi taraftan:KK50: Ama mecburum planımı aksatmamam lazım.... aerobic yapmaya başlamştım artık yapamıyorum.....:KK43:

canım ya geçmiş olsun, bu koşullar altında yine iyi çalışıyorsun..

Hiç matematikle uğraşmayın , tarih , coğrafya ezber yapın.. Anayasa çalışın birde Türkçe çalışın zaten 80 puanı buluyorsunuz..10 tane de matematik yaptınız mı , 80 puanı garantilersiniz.Ancak 68 Puanı 3 ayda 90 yapmanız imkansız..

cnm o hipotez mat. kitabını bende duydum merak ediyorum... gelince bana da haber ver... nasıl bi kitap diye.... cnm ben moda tasarım mezunuyum 2 yıllık... Açıköğretim iktsat fakültesi/iktsat bölümü okuyorum. inşallah seneye mezunum.. bu yıl önlisans grcem... 2014 e ede Allah nasp ederse lisans olarak

Neden 2013 KPSS sınavına girmiyorsunuz ? Seneye mezun oluyormuşsunuz ..

Lisans seviyesi her sene yapılıyor , Ortaöğretim/Önlisans ise 2 senede bir yapılıyor..Ayrıca Lisans seviyesinde işin çok daha zor olacak , alanından yerleşmek istersen Kpss hukuk-işletme-iktisat-maliye sınavlarından oluşan bir oturuma tabisin.Oraya geçince de artık 4001 den yerleşmek isteyebilirsin.. Ki orada 70 puan almak çok zor..İstersen çıkmış soruları incele..

Hiç matematikle uğraşmayın , tarih , coğrafya ezber yapın.. Anayasa çalışın birde Türkçe çalışın zaten 80 puanı buluyorsunuz..10 tane de matematik yaptınız mı , 80 puanı garantilersiniz.Ancak 68 Puanı 3 ayda 90 yapmanız imkansız..

niye imkansız olsun canım, herkesin anlama öğrenme kapasitesi, bu işe ayıracağı zaman ve zekası bir değil ki... kimi 1 kere okur öğrenir kimisi hergün saatlerce tekrar yapar ancak...

valla bence imkansız diye birşey yok.çalışan insan onuda yapar.:KK16:

Neden 2013 KPSS sınavına girmiyorsunuz ? Seneye mezun oluyormuşsunuz ..

Lisans seviyesi her sene yapılıyor , Ortaöğretim/Önlisans ise 2 senede bir yapılıyor..Ayrıca Lisans seviyesinde işin çok daha zor olacak , alanından yerleşmek istersen Kpss hukuk-işletme-iktisat-maliye sınavlarından oluşan bir oturuma tabisin.Oraya geçince de artık 4001 den yerleşmek isteyebilirsin.. Ki orada 70 puan almak çok zor..İstersen çıkmış soruları incele..

cnm matematğm olsa ben kısa sürede hallederm yani 3 buçuk ay bana kafi ama matematk yok benm ama benm amacım zaten bu yıl atanmak değil tabi gönül atanmak ister ama kesn kazanıcam yok 85-90 alıcam diye kendimi şartlandrmadım.... ben kendimi ölçmek istyorum. 3 buçuk ay da ne kadar yol katedeceğim diye merak ediyorum.... eğer ben 3 buçuk ayda 80 puan alırsam atanamam ama en azından kendime güvennm gelir. bi sonra ki kpss de bi çok dersten zeminimi hazırlamş olurum biraz daha üzerine koyarak lisansdan 85 alırsam atanablrm inşallah tabi şua n ki mezun olduğum bölüm 90 dan aşağı atanmak mümkün değil...

cnm biliyorum A grubu kpss her yıl yapılıyor. B grubu çift yıllarda sadece... Cnm kpss hakkında epey araştrma yaptım 6 aydır... kpss hakkında yeterince fazlasıyla bilgiye sahibim... A grubu yani her yıl olan kpss ye seneye zaten gireceğim inşallah ama onda alan bilgsi falan da soruyorlar işim biraz daha zorlaşıyor o kpss de ama yine de hem alan hem g. kültür, genel yetenek hepsine elimden geleni yapıp çalışabldğm kadar çalışıp gireceğim... ama çift yıl olan lisans kpss benm esas hedefim... B kadrolarına girmek için lisans da alan bilgsi soruları sorulmuyor... sadece genel kültür, genel yetenek.... ama tabi lisans düzeyi sorular sorular önlisansa göre biraz daha ağır oluyor... ama benm şu an mezun olduğum önlisans programı 3001 den alıyor ve en son 52 tane kadro vermşlerdi bize cnm. ama lisans iktisat kpss tercih kodum 4421 .... 4001 değilim ama cnm eğer 4001 olsaydım önlisans mezunu olunca okumazdım 3001 den girerdim... ama 4421 e en son 400 ü geçik kadro vardı.. yani benm önlisanssa 52 kadro verirlerken mezun olacağım iktisat bölümüne 4421 e yani tam 400 ü geçik kadro vardı... aradaki fark ortada.... ve bi dersanede rehberlik öğretmenine de danştım benm 3001 yerine 4421 den girmemin arasında çooooooooooook fark olduğunu söyledi ve o yüzden esas hedefim 2014 lisans B grubu kpss cnm. ama seneye şansımı denemek için gireceğim yinede A grubu kpss ye.... BU arada cnm arkadaşlara katılıyorum herkesn kapasitesi bir değil.. benm nişanlım bile Türkiyenin çok zor sınavlarından bitanesnde 2007 yılında Türkiye 61. si oldu ve herkes ona "yapamazsn! millet bu sınavlar için Ankarada özel dersanelere gidiyo boş yere uğraşma evde çalşmayla olmaz bu iş, hem de 3 ay da hiiç olmaz" demişler ama bu onların hiç birine kulak asmadı ve derceye girerek başarılı oldu... Biz emek dökelimde rabbim bize verr er yada geç.. o vereceği vakti biliyordur.. Bu yıl vermezse seneye verr..... Çevremde çoook ciddi boyutlarda çalşmadan kpss ile atanan kimseler çok fazla var cnm.... Bu biraz kapasiteyle alakalı..

Son düzenleme:
cnm bu arada 80 puanla ne önlisansda ne lisans da atanamazsn... belki lisans da atanablrsn de doğuyu falan yazarsan ama sanmıyorum bu yıl tabanlar kanımca daha da yükselecek... ancak,sosyal hizmetler,sağlık gibi bölümlerden mezun olanlar 75 le bile rahat atanır ama 2 yıllık muhasebe mezununun bile minimum 82-83 alması lazım o da son tercihlerde gider... Çevremde AÖF-örgün işletme-maliye-iktsat mezunu olup atanan çok tanıdığım var.. Bu bölümlerden çok mezun var ama bi o kadarda B grubu kpss de en çok alım İİBF cilerden oluyor... Bi arkadaşm vardı örgün işletme mezunuydu... ünv. bitirnce iş bulamamştı.. bütün sınavlara girmş.... Tabi erkek olduğu için evde boş duramıyor çalşmak zorundaydı... bizim burasınin geçim kaynağı turizm burda ölüdenzde bi restorantta çalşıyordu ama çalşma saatleri turzm de çok uzun olur.... 16-18 saat hep çalşıyordu... bi tek uyumak için vakti vardı... ve ara ara müşteri yokken çalşmş sadece hani kpss çalşmak için bi vakti yoktu zaten ekstra.. işte o şeklde çalışarak 2008 kpss den 76 puan almş ve 2009 sonlarında yani son atamalarda bi ünv. memurluğuna atandı öğrenci işlerine hemde marmara bölgesnde biyere atandı hani doğu falan da değil.... tabi 3 sene önce.... her geçen gün tabanlar yükseliyor... bu işletme iktsattan 78 le bile atanılıyor diyorlar ama ben hedefi büyük tutmaya çalışıyorum 85 diyorum.... 81-82 le bile şöyle doğuanadolu bölgesnde son terchlerde atanabilirz.... Doğuya moğuya ben gitmem diyo çoğu kişi ama ne olacak ömrümüzün 2 yılıda doğuda geçiversn... polis asker olmadıkça doğu diğer memurlar için tehlikeli değil ki.... Evlenrsem sorun yaratablr sadece yoksa hiç takmıyorum neresi çıkarsa giderm.... Bi de cnm 2010 kpss de lisans soruları önlisans sorularına göre basit sorulmuş istersen bi karşılaştr soruları... bazen öyle oluyor diyorlar... o yüzden lisans zor falan deyip gözümüzü korkutmayalım... Onun soruları zor benm de şu an mezun olduğum bölümün tabanları çok yüksek alımlar çok az... ikiisini teraziye koyarsak lisansdan girmem daha mantıklı.... Bu bi yarış.... Bu yıl bi beklentm yok dediğim gibi 68 puanı 3 buçuk ay da ne kadar yükselteceğimi görmek istyorum çünkü ben o 68 aldığım kpss ye hiç çalşmadan girdim.. çalşmak için kitabım bile yoktu:KK1: Ben kendimi ölçmek istyorum... Biraz bu işlerde kısmette var.... rabbim emek sarfedenlere emeklerinn karşılığını vakti geldiğinde verr inşallah..

merhaba.hipotez kariyer yayınlarının kpss temel matematik kitabı geldi.çalışmaya başladım.şimdilik iyi gidiyor.önce konu anlatımı var.sonra o konuyla ilgili örnekler.sonra çözümlü sorular.en sonda test.şimdilik iyi gidiyor bakalım.:KK1:

bende liseden giricem ilk kez. çözümlü sorular çözüyorum çözerken yapamadıklarımı öğreniyorum.18inde de kursum açılıyor sıkı bir tempoya gireceğim.umarım yerleşebilirim pek çok soru bankası da aldım zaten.üniyi okuyamadım inşallah kpssyi kazanırım çok ihtiyacım var

merhaba.hipotez kariyer yayınlarının kpss temel matematik kitabı geldi.çalışmaya başladım.şimdilik iyi gidiyor.önce konu anlatımı var.sonra o konuyla ilgili örnekler.sonra çözümlü sorular.en sonda test.şimdilik iyi gidiyor bakalım.:KK1:

cnm şöyle bi bak memnun kalırsan bende alayım. bu antremanlarla matematk kitabı bitince 2 ay sonra tabi.... artık kpss den sonra bi de ona başlarım... bu matematiği benm halletmem lazım.. 2014 e kadar 20 nete yükseltmem laızm inşallah tabi... cnm kargosuyla birlkte 20 tl miydi...?? öyle yazıyordu reklamda.... kapıda ödeme yapabiliyoruz demi bide ??

cnm şöyle bi bak memnun kalırsan bende alayım. bu antremanlarla matematk kitabı bitince 2 ay sonra tabi.... artık kpss den sonra bi de ona başlarım... bu matematiği benm halletmem lazım.. 2014 e kadar 20 nete yükseltmem laızm inşallah tabi... cnm kargosuyla birlkte 20 tl miydi...?? öyle yazıyordu reklamda.... kapıda ödeme yapabiliyoruz demi bide ??

en başta kitabın görünümü güzel.yani özenilmiş.sadece 20 tl verdim.kapıda ödeme.şu an ebob ekok konusundayım.çok zor anlatmamış.yani ben anlayabildim:KK1:umarım konular ilerleyincede zorlanmam.hedefim 20 net.fazlasında gözüm yok :)

bende liseden giricem ilk kez. çözümlü sorular çözüyorum çözerken yapamadıklarımı öğreniyorum.18inde de kursum açılıyor sıkı bir tempoya gireceğim.umarım yerleşebilirim pek çok soru bankası da aldım zaten.üniyi okuyamadım inşallah kpssyi kazanırım çok ihtiyacım var

cnm sen ne zamnadır çalışıyorsun??? yeni mi başladın çalşmaya???? Tabanlar çok yüksek ama rabbim inşallah verr emeklermzn karşılığını... Bu sene vermezse seneye verr.... Biz ümidimizi kaybetmeyelim... Hiç belli olmaz bu işler... 1 yıl gece gündüz çalışan kişi değil 4-5 ayda çalışan biri kazanablr belki.. bu kapasite ve şans meselesi.... biz olumsuz sözlere kulak asmayalm
$sagir_kaplumbaga.jpg

en başta kitabın görünümü güzel.yani özenilmiş.sadece 20 tl verdim.kapıda ödeme.şu an ebob ekok konusundayım.çok zor anlatmamış.yani ben anlayabildim:KK1:umarım konular ilerleyincede zorlanmam.hedefim 20 net.fazlasında gözüm yok :)

benm de cnm 20 net hedefim... inşallah şu matematiğide halederz.. bu matematk kitabı bitince onu da alayım.... seneye kışın 4. sınıf derslerini verrken matematiğin üstüne düşücem....

benm de cnm 20 net hedefim... inşallah şu matematiğide halederz.. bu matematk kitabı bitince onu da alayım.... seneye kışın 4. sınıf derslerini verrken matematiğin üstüne düşücem....
canım ben sınav yayınlarının kpss kitabına çalışıyordum.ondanda çok memnundum.sonra fem ilk adım soru bankası aldım.çok iyi oldu ama işte çözemediğim zaman soracak kimse olmayınca çözümlü kitap arıyordum.şu an 3 kaynaktan çalışıyorum matematiğe.yeni başlamamın sebebi çok çabuk unutmam.o yüzden yeni başladım.Rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın.

canım ben sınav yayınlarının kpss kitabına çalışıyordum.ondanda çok memnundum.sonra fem ilk adım soru bankası aldım.çok iyi oldu ama işte çözemediğim zaman soracak kimse olmayınca çözümlü kitap arıyordum.şu an 3 kaynaktan çalışıyorum matematiğe.yeni başlamamın sebebi çok çabuk unutmam.o yüzden yeni başladım.Rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın.

cnm fem ilkadımı bende almayı düşünüyorum.. inşallah rabbim yardmcımz olsun

X