Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

çözdüm denemeyi 81 puan yaptım kızlar vatandaşlık çok kolaydı 9 doğru yaptımmm bu bir ilk

Kızlar soru çözerken şöyle bir soruyla karşılaştım
Sizce ösym bunu sorar mı?:26:

Aşağıdaki eserlerden hangileri Germiyanlı Ahmed e aittir?
a- iskendername
b- Cemşid ü hurşid
c- fihi mafih

şıklar
a
b
c
a-b
hepsi

bana o kadar ayrıntı sormaz da hangisi germiyanoğullarına ait eserdir diye genel soru sorarmis gibi geliyor

kızlar hayırlı sabhlar

bu sınav için ben bi doktora gideyim diyorum.sınavda heycan yapmim diye..
2010 elim ayagım titremişti şimdi öyle olmasın bari diye..

bazen kendime olan güvenim çok düşünüyor.. inacımı çok fazla kaybediyorum

Sen bilirsin canım gitmek faydalı olur bence.Benim de finallerde bile tansiyonum çıktı şimdi ne yaparım bilmiyorum Hayatımı bu sınava bağladm resmen

Kızlar siz ikiniz başka bi grup açtınız da orada mı çalışıyorsunuz neredesiniz
akademik sürecin denemesinde 9648 kişi içerisinde 5551. kişi olmuş

karadut seni çok merak ediyorum
geldim canım! Çok sağol merak ettğn için, merak edilmek güzelmiş ya ben ara ara kayboluyum bari! Eşimin sınavı vardı ankara da , onun icin ankaraya gttk annemlerde d net yok, benim telefonda da yok. Haber verecektm aceleye geldi, araya başka bişeyler grdi. Bu arada ben deneme çözmdim, bol bol konu tekrar ettm, bugün belki çözerim. Siz neler yapıyrsunuz.?

ben hıc kuser mıyım sana canım ya yollarını gozledım kac gundur benım de kayınvaldemler geldı ondan gıremedım ıkı saatte 30 cozebıldım deneme cozuyordum yarım kaldı
telden yzıyorum kızımla ugrasıyorum hem

Yerim ben senin kızını. O ne tatlıdır şimdi, tam ıssırmalık olmuştur.Sevindim küsmediğine! Benimde kaynanam geldi! Ben bugün hiç ders çalışamadım, kendimi çok yalnız hissediyorum, umutsuzum, mutsuzum!

kızlar bu TBMM nin mali denetimini anayasa mah. sayıştay dan yardım alarak yamıyor muydu? şimdi başka bir kaynakta 2010 değişikliği ile sayıştay tarafından denetlenir diyor.
bir de bu siyasi partilerin kapatma davası benim çalıştığım kitapta 3/5 çoğunluk gerekiyor yazıyodu bu kitapta 2/3 yazıyo öğrendiğim her şey birbirine girdi vallahi illallah ettim

mali denetimi anayasa mahkemesi yapar
2/3 çoğunlukla
emin olmak için yine baktım böyle

Goldflay deneme çözdüm bi tane şimdi bitti
Uzman kariyerin tglerini topladığı paketmiş aldığım
17 li lisans denemesi

92 net.
Çok hastayım ve açım algı kapasitem çok düşüktü
Ama sorularına ba-yıl-dım kesinlikle alın ve çözün
Birebir sınava yönelik
Ama tabi önlisans bu kadar zor olmaz

Akşam da +20 den çözcem onuda yazarım

Son düzenleme:

maşallah bi bizbi yapamıyoz ya.. bi 89 net gördüm onunda soruları basitti. 82 84te gidip geliyorum. sınavda napıcam bilmiyorum. 1 yıldır emek verdim yazık günah ya

maşallah bi bizbi yapamıyoz ya.. bi 89 net gördüm onunda soruları basitti. 82 84te gidip geliyorum. sınavda napıcam bilmiyorum. 1 yıldır emek verdim yazık günah ya

Tatlım her denemeye, soru çözmeye başlarken ben bu soruları çözücem diyerek başla
Aklından ya zorsa bilmem ne düşüncelerini geçirme
Çözümlü sorular çöz ki cevapları bu şekilde çok iyi kalıyor akılda
Tekrarlarınıda bırakma
Uzman zordu biraz kabul ediyorum ama deneme sonuçta sıkma canını
Gerçek sınav daha farklı oluyor
Her giren öyle söylüyor
Gerçek sınavda bir 10 net daha koy üstüne diyorlar
Yani sende en az 90 olacağını düşün
Kendini buna inandır
olumlama yap yani :))

bende çalışamadım kayınvaldemler geldiler allahtan kalmadan gittiler zaten haziranda onlar gelip 3 hafta kaldıkları için temmuzda başladım çalışmaya
merhaba hoş geldin! Nasılsın?
goldflay gel artık ya sınava az kaldı bak
ben 3 aydır çalışıyorum ama ömrümden ömür gitti yaa
bende bi kere 85 neet gördüm o kadar .uzmanın denemelerini çözüyorum 10 lu sunu 6. denemede gy 48 gk 25 7. denemede 39,5 32.5 off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…