Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

karadut cnm daha önce sordummu bilmiyorum ama tarihi bitirmişsn sen tebrik ederm bu arada... tarih netlerin nasıl? 30 soruda kaç net çıkartıyorsun cnm...???

ne güzel konuşuyorduk canım nerden geldik yani bu tatsız konuya :) canım sabah çözüp yazarım bende meraklardayım:KK66:

Canım Rabbim inşallah sıkıntılarınızı biran önce giderir:'( üzülme hiç bişey için sonra herşey hallediliyor, kırgınlıklar bitiyorda olan bizim değerli zamanımıza oluyor. Tecrübeyle sabittir:)

ne güzel konuşuyorduk canım nerden geldik yani bu tatsız konuya :) canım sabah çözüp yazarım bende meraklardayım:KK66:

cnm inşallah amin bi an önce düzelse......:KK14::KK14: Ben en çok nişanlımdan dolayı memur olmak istyorum cnm.. nişanlım memur olduğu için ama o olmasaydı hayatımda istanbula gidip kendi mesleğimi yapardım stilislk ama o hep ayağımı bağladı ama onun için memur olmak istedim baştan mat öğrenmeye çalışıyorum.... ama böyle ayrılık can sıkıntısı olunca işte soğuyorum ama yinede yılmamak için azmediyorum:KK50:
Cnm çözüp yaz:KK34: benimde bi 1 haftalık işi kaldı tarihin. bende o zaman artık deneme yaparım.. şimdi bişeyler atıştırıp yatıcam cnm yarın görüşürz iyi gecelr:KK16:

cnm inş. telafi etmşsndr... mail adresine ara ara atıyorum cnm elimdeki kaynakları... bu laptopu yeni aldık bunda açılmadı bazıları sana yollarım belki sende açılır...
Çok sağol canım .Ahh ahh nerde telafi edicem.:İftara babanemleri aldık sık sık gidiyoruz almasak ayıp olur sabahtan akşama kadar ev topla yemek yap temizle anam ağladı :KK43::KK43: Kızımda öğle uykusu yapmadı çalışamadım .Bugün:KK43: öyle bi yorulmuşuzki kızımda bende şimdi kalktık :KK43: Ne olur dua edin bende çalışabileyim ya 100 160 soru çözüyordum ne güzel.KAç gündür fırsat bulamıyorum

cnm inşallah amin bi an önce düzelse......:KK14::KK14: Ben en çok nişanlımdan dolayı memur olmak istyorum cnm.. nişanlım memur olduğu için ama o olmasaydı hayatımda istanbula gidip kendi mesleğimi yapardım stilislk ama o hep ayağımı bağladı ama onun için memur olmak istedim baştan mat öğrenmeye çalışıyorum.... ama böyle ayrılık can sıkıntısı olunca işte soğuyorum ama yinede yılmamak için azmediyorum:KK50:
Cnm çözüp yaz:KK34: benimde bi 1 haftalık işi kaldı tarihin. bende o zaman artık deneme yaparım.. şimdi bişeyler atıştırıp yatıcam cnm yarın görüşürz iyi gecelr:KK16:

Allah hakkınızda hayırlısını versin canım çok zor bu ilişkiler yaa :KK31:

Bi de sabahları çalıkuşunu koymuşlar trt de iki gündür ona bakıyorum biraz vakit kaybettirdi geç kalk otur :KK30: ne zamandır da şöyle güzel bi dizi izleyesim vardı :KK30: neyse ilk üç bölümünü gördüm ya :KK31:

kızlar bu aday işlem sistemine girmek için şifre veriyorlar ya basvuru yaparken siz o şifreyi yazıpta girebiliyor musunuz ösym nin sitesine ??????

Kızlar direk konuya giriyorum kızmayın bana nolur:'( tarih 30 sorudan 8 yanlış çıktı:'( ama ben daha hiç tekrar yapmamıştım, bu bahane değil biliyorum benim hemen hızlanmam lazım. Ya bide beni davete çağırıyorlar diyorum benim çok önemli bir sınavım var diye yaşlı teyzelere (komşularım olur kendileri) dinlemiyorlar beni. Af aaaaf!

Kızlar direk konuya giriyorum kızmayın bana nolur:'( tarih 30 sorudan 8 yanlış çıktı:'( ama ben daha hiç tekrar yapmamıştım, bu bahane değil biliyorum benim hemen hızlanmam lazım. Ya bide beni davete çağırıyorlar diyorum benim çok önemli bir sınavım var diye yaşlı teyzelere (komşularım olur kendileri) dinlemiyorlar beni. Af aaaaf!!

Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayat böyle iniş çıkışlarla dolu, vazgeçmemek lazım bi başkası için değil kendimiz için canım...
Belki bencilce düşünüyorum ama bu böyle biz iyi olmazsak maddi-manevi, yakınlarımızada kendimizede en büyük kötülüğü yapmış oluyoruz:KK66:

Kızlar direk konuya giriyorum kızmayın bana nolur:'( tarih 30 sorudan 8 yanlış çıktı:'( ama ben daha hiç tekrar yapmamıştım, bu bahane değil biliyorum benim hemen hızlanmam lazım. Ya bide beni davete çağırıyorlar diyorum benim çok önemli bir sınavım var diye yaşlı teyzelere (komşularım olur kendileri) dinlemiyorlar beni. Af aaaaf!!

cnm ne güzel işte 20 net.. ahh keşke benmde öyle çıksa..

:KK43::KK43::KK43: Kızlar dün hiç ders çalışamadım .Üstüne üstlük hastanelik oldum bi de.Ders çalışayım dedim başım deli gibi dönüyor dinlendim geçmedi zaten bi haftadır vardı ama dün çok kötü oldum .midem ayrı bulanıyor falan . Sağlık ocağına gittik serum bağladılar .Tansiyonum çok düşmüş falan. :KK5: bi hafta olacak ders çalışamıyorum inşallah bugün iyileşirde çalışırım hala hafif dönüyor.4 saat kaldım sağlık ocağında boşboş.Kitap getirdi görümcem ama okuyamadım dönüp durdu başım :KK5:

kızlar merhaba.bende sızın gıbı 2 ayda konularımı yetıstırmeye calısanlardanım.tarıh tekrar yapıyorum ozel sektorde calısıyorum bıraz zor oluyor calısması.tarıhten sonra cografyaya el atıcam matematık basladım temel kavramlar bıttı yanı durum vahım.Rabbım herkezı su mubarek gunlerde ıstedıgını versın.

:KK43::KK43::KK43: Kızlar dün hiç ders çalışamadım .Üstüne üstlük hastanelik oldum bi de.Ders çalışayım dedim başım deli gibi dönüyor dinlendim geçmedi zaten bi haftadır vardı ama dün çok kötü oldum .midem ayrı bulanıyor falan . Sağlık ocağına gittik serum bağladılar .Tansiyonum çok düşmüş falan. :KK5: bi hafta olacak ders çalışamıyorum inşallah bugün iyileşirde çalışırım hala hafif dönüyor.4 saat kaldım sağlık ocağında boşboş.Kitap getirdi görümcem ama okuyamadım dönüp durdu başım :KK5:

Ayyy canım benim geçmiş olsun .
Kendine dikkat et bebeğin de var . Gece az mı yiyorsun. Yada gündüz çok ayakta mı dolaşıyorsun evin temizliği falan... Ramazan bitene kadar dip köşe temizliğini ertele hele bayram temizliğine hiç girişme. Yat dinlen canım. Tekrar geçmiş olsun canım.

kızlar merhaba.bende sızın gıbı 2 ayda konularımı yetıstırmeye calısanlardanım.tarıh tekrar yapıyorum ozel sektorde calısıyorum bıraz zor oluyor calısması.tarıhten sonra cografyaya el atıcam matematık basladım temel kavramlar bıttı yanı durum vahım.Rabbım herkezı su mubarek gunlerde ıstedıgını versın.

Amin canım. Hoşgeldin aramıza.

Ayyy canım benim geçmiş olsun .
Kendine dikkat et bebeğin de var . Gece az mı yiyorsun. Yada gündüz çok ayakta mı dolaşıyorsun evin temizliği falan... Ramazan bitene kadar dip köşe temizliğini ertele hele bayram temizliğine hiç girişme. Yat dinlen canım. Tekrar geçmiş olsun canım.
sağol canım . oruç tutmuyorum kızım emdiği için bi de . Ona rağmen uykusuzluk stres iş güç yorgunluk sonuç pertt:KK17:
ama azıcık çalıştım :KK19:başım döndü yattım yarım saat uyudum şimdi daha iyiyim kızım uyusa da tekrar çalışsam :KK52:

sağol canım . oruç tutmuyorum kızım emdiği için bi de . Ona rağmen uykusuzluk stres iş güç yorgunluk sonuç pertt:KK17:
ama azıcık çalıştım :KK19:başım döndü yattım yarım saat uyudum şimdi daha iyiyim kızım uyusa da tekrar çalışsam :KK52:

Allah yardımcın olsun canım zor olur tabiki bebekle bide evin işleri. . . Ben daha bebek bile düşünemiyorum işim olmadan canım ben kendimi biliyorum ikisini birarada yürütemem:'( herkes de çok baskı kuruyor üstümde ama... Sen maşallah yine ii çalışıyorsun:)

X