Cnm en az 2 kaynak lazım tarih için özellkle... ben teorem yayıncılıktan çalışıyorum tarihi, ihtyaç yayıncılığın ders notları var elimde onlarla tekrar yapıyorum... bazen yargı yayınlarından bakıyorum... bi de ekol hocanın tarih videolarını dinliyorum... sınavakademinin soru bankası var soru bankası olarak şu an onu kullanıyorum... Bendede güzel notlar dökümnanlar var istesen sana yollayablrm cnm...
afiyet olsun cnm babamda teravi dönüşü dondurma getirecek bende onu bekliyorum... şimdi cemiyetlerin videosuunu izleyip soru çözücem...kurtuluş savaşına hazrlk dönemine yarın başlamam lazım sen neler yaptın cnm ilerleme var mı???
Kızlar bu arada konuların hepsini tahminen ne zamana bitirirsnz??? Tekrar ve birazda olsa deneme yapacak vaktnz kalıcak mı
Sana da afiyet olsun canım. Bende biraz önce coğrafya dan türkiye nın ekonomik coğrafyasını bitirdim 60 soru çözdüm. Matematik geometri hariç toplam 11 konum kalmış . Ne zaman biter bilmiyorum ama plan yapıp, hesaplayıp yazarım buraya birazdan canım.