Cnm en az 2 kaynak lazım tarih için özellkle... ben teorem yayıncılıktan çalışıyorum tarihi, ihtyaç yayıncılığın ders notları var elimde onlarla tekrar yapıyorum... bazen yargı yayınlarından bakıyorum... bi de ekol hocanın tarih videolarını dinliyorum... sınavakademinin soru bankası var soru bankası olarak şu an onu kullanıyorum... Bendede güzel notlar dökümnanlar var istesen sana yollayablrm cnm...
afiyet olsun cnmbabamda teravi dönüşü dondurma getirecek bende onu bekliyorum... şimdi cemiyetlerin videosuunu izleyip soru çözücem...kurtuluş savaşına hazrlk dönemine yarın başlamam lazım sen neler yaptın cnm ilerleme var mı???
Kızlar bu arada konuların hepsini tahminen ne zamana bitirirsnz??? Tekrar ve birazda olsa deneme yapacak vaktnz kalıcak mı
Kızlar planın şu bu gece anayasa dan bir konu , türkçeden de bir konu bitirmeyi düşünüyorum inş bitiririm:) mat ve geo hariç geriye 9 konu kalıyor. 3 günde de bunları bitirmeyi düşünüyorum. Bayrama kadar ben tekrar, mat ve geo ya ayıracağım bayramdam itibaren d deneme ve çıkmış sorular ve yine tekrar yapaçağım inşallah. Nasıl plan:) eksiğim varsa söyleyin kızlar:)
Cnm en az 2 kaynak lazım tarih için özellkle... ben teorem yayıncılıktan çalışıyorum tarihi, ihtyaç yayıncılığın ders notları var elimde onlarla tekrar yapıyorum... bazen yargı yayınlarından bakıyorum... bi de ekol hocanın tarih videolarını dinliyorum... sınavakademinin soru bankası var soru bankası olarak şu an onu kullanıyorum... Bendede güzel notlar dökümnanlar var istesen sana yollayablrm cnm...
afiyet olsun cnmbabamda teravi dönüşü dondurma getirecek bende onu bekliyorum... şimdi cemiyetlerin videosuunu izleyip soru çözücem...kurtuluş savaşına hazrlk dönemine yarın başlamam lazım sen neler yaptın cnm ilerleme var mı???
Kızlar bu arada konuların hepsini tahminen ne zamana bitirirsnz??? Tekrar ve birazda olsa deneme yapacak vaktnz kalıcak mı
Kızlar ben bugün hiç ders çalışamadım:'( iftardan sonra hemen çayımı yanıma alıp dersimin başına oturacam inş.
2012 Eylül KPSS'ciler | Bitirilen Konular |
suacan | MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ...... |
Zap_Zup | Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler Coğrafya: |
GOLDFLAY | MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşması,cemiyetler,kurtuluş savaşına hazırlık kongrelerCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti |
yorgun | MATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu ..... |
karadut99 | GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri,paragrafta anlam.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti |
Zap_Zup | Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler Coğrafya: |
GOLDFLAY | MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşması,cemiyetler,kongrelerCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti |
karadut99 | GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri,paragrafta anlam.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti |
ne güzel liste o öyle kızlar maşallah diyim inşallah güzel puanlar alırsınız hepiniz
Zap_Zup | TÜRKÇE: sözcükte anlam,paragrafta anlam MATEMATİK: Bitti Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler Coğrafya: |
GOLDFLAY | MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşması,cemiyetler,kongrelerCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti |
karadut99 | GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri,paragrafta anlam.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları,anayasa hukukuna giriş,1982 anayasası,yasama.. |
ne güzel liste o öyle kızlar maşallah diyim inşallah güzel puanlar alırsınız hepiniz
Günaydın.Dün eşim evde olunca hiç ders çalışamadım.İnşallah bugün telafi ederim .Goldflay ben matematiği de bitirdim .Türkçeden de sözcükte anlam paragrafta anlam bitti onları da ekler misin
Selam kızlar, ne yapıyorsunuz, uzun süre msj yazamayınca özledim sizleri:) telefon yazmadı msjı arada böyle oluyor. Benim coğrafya bitti, vatandaşlıktan da 1982 anayasası yasama çalıştım soru çözdüm. Bugün daha yeni baslayacğm derse! Ya Allah Bismillah!
Canım Rabbim inşallah sıkıntılarınızı biran önce giderir:'( üzülme hiç bişey için sonra herşey hallediliyor, kırgınlıklar bitiyorda olan bizim değerli zamanımıza oluyor. Tecrübeyle sabittir:)Cnm bende bugün giremedim bende sizi özledimcnm maşallah iyisinz... ben bu aralar sıcaklardan nişanlımla problemlermden dolayı çok kaytardım kendime çok kızıyorum