- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyulsun tabi :) ben de koyuyorum ama zaten benim her gün sabah ve öğle yemeğim aynı. Sabah klasik kahvaltım öğle müsli :)) akşam yemeğimi de hazırlayayım koyacam. Dün koymadım bilerek ya canı çeken olur falan diye mesela sen, midyeli pilavı görseydin bi tarafın şişerei kesin :)))?Maden suyu ictm gunu kapattm
@Apriori123 resm koyulcakti hani pek uyan yok int paketm azalmasna ragmen koyuyorm koyulsun dedn diye
olablir:) ama fikir oluyo hemde gormek iyi oluyo uyaririz birbirimiziKoyulsun tabi :) ben de koyuyorum ama zaten benim her gün sabah ve öğle yemeğim aynı. Sabah klasik kahvaltım öğle müsli :)) akşam yemeğimi de hazırlayayım koyacam. Dün koymadım bilerek ya canı çeken olur falan diye mesela sen, midyeli pilavı görseydin bi tarafın şişerei kesin :)))?
Bu şimdi diyete uygun mu yahu vallahi zevkle yerim ben haftasonu kesin yapıyim bende ama tabi bir tane yemek şartıylaKızlar soslu fajitam :))) ama itiraf ediyorum iki tane yedim şu an geberecek gibiyim (( aslında az ama porsiyonu yine de şiştim :/
Yemeği iki kaşık zeytinyağlıda yaptım. Sosları da salata süzme yoğurt ve avokado üç tane sosu var acayip lezzet katıyor. Ekmeği de tam buğday. Tavsiye ederim de bu saatte ve iki tane yemeyeydim iyiydi ((Bu şimdi diyete uygun mu yahu vallahi zevkle yerim ben haftasonu kesin yapıyim bende ama tabi bir tane yemek şartıyla
Son öğün bir fincan Yeşilçay saat sekizde
Vay vay vay o saatte hic olmamis bidha olmasinKızlar soslu fajitam :))) ama itiraf ediyorum iki tane yedim şu an geberecek gibiyim (( aslında az ama porsiyonu yine de şiştim :/
İkiye bölüp yiyeydin 2 tane gibi :) ben inş kaçamaksız 5 şubata kadar gitcem ondan sonra eşim izne çıkcak biyerlere gidersek kesin kalorinin dibine vururuz dikkat etmeye çalışıcam allahtan 3 gün sonra tekrar devamKızlar soslu fajitam :))) ama itiraf ediyorum iki tane yedim şu an geberecek gibiyim (( aslında az ama porsiyonu yine de şiştim :/
Ya ayıptır söylemesi tadı müthişti ikinciyi pislikten yedim yolsa bi tane deli gibi doyuruyor :/ neyse artık bi güncük oldu böyle ((İkiye bölüp yiyeydin 2 tane gibi :) ben inş kaçamaksız 5 şubata kadar gitcem ondan sonra eşim izne çıkcak biyerlere gidersek kesin kalorinin dibine vururuz dikkat etmeye çalışıcam allahtan 3 gün sonra tekrar devam
Neyse artık demekki neymiş öyle zararlı şeyler yapmamak lazımmış :) müsli ne geri dön bak bu hafta a101de indirime giriyomuş al stok yap :)Ya ayıptır söylemesi tadı müthişti ikinciyi pislikten yedim yolsa bi tane deli gibi doyuruyor :/ neyse artık bi güncük oldu böyle ((
Ben kendi müslimi kendim yapıyorum yulaf kepeğinden tamam yaw yarın azcık spor yapayım bari :)))) bi de nefsim köreldi böylece artık Can'ım uzun süre bişey çekmezNeyse artık demekki neymiş öyle zararlı şeyler yapmamak lazımmış :) müsli ne geri dön bak bu hafta a101de indirime giriyomuş al stok yap :)
İnş valla yoksa geliyo kuma ona göre :) yap yap yarım saat boğuş azadla hepsi erir gider :)Ben kendi müslimi kendim yapıyorum yulaf kepeğinden tamam yaw yarın azcık spor yapayım bari :)))) bi de nefsim köreldi böylece artık Can'ım uzun süre bişey çekmez
hosgeldinnnn:)Günaydın bende katılıyorum aramıza sabah herbalife mama içtim kahvaltı yerine
Chosgeldinnnn:)
Herbalife tadi nasil cnm ya icilcek gbimi
Arkadasm hem kullaniyodu hem satiyordu cok zayiflamisti biraknca geri aldi verdigi kilolaari surekli kullanmak gerekiyomus a pahali surekli kullanmak icnÇok güzel canım ben cikoltalisindan aldım gideri var yani
C