Son 10 kg için

Çorba aslında çok gereksiz bişey hiç yemesek daha iyi
Diyetisyene gitmeden önce çok içerdim bi de ekmek doğrardık ohh mis gibi çorba nolcak :)
Ondan sonra diyetisyene bi gittim ki 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşit dedi hobaa dedim ondan sonrq bıraktım çorbayı

En güzeli kuru bakliyat yemek bir öğün sebze bir öğün bakliyat

öyle mi ilk kez duyuyorum o zaman evde pırasa var bi tabak onu yiyim daha ii

Günün en sevdiğim öğünü kesinlikle kahvaltı! Sıkılmamak için de her güne farklı şeyler yapmaya çalışıyorum. Bazen ise bir şeye takılıp 2-3 gün üst üste yiyebiliyorum. Son zamanlarda chia tohumunu da sıklıkla yemeye başladım. Chia tohumunu yemeye hazırlamak da en az yulaf kadar kolay. Geceden 2 yk chia tohumu ve 1 bardak soya sütünü tabak veya kavanoza koyup iyice karıştırıyorum. Ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında bekletiyorum. Sabah puding kıvamında hazır olmuş oluyor. Havalar soğuk olduğu için 1-2 dk minik bir tencerede ısıtıp üzerine meyve ekleyerek yemeyi tercih ediyorum ama ısıtmadan da yiyebilirsin. Bu arada istediğin sütü de tercih edebilirsin.

@hiraysen thecyprea.com da chia ile çeşitli tarifler var görselleride ii görünüyo ben emzirdiğim için emin olamadım ama emzirme işi bitsin bu siteye takılıcam kesin

Canm benle birlikte hirada yiyo chia. Emzirirkende kullabilabliyo zaten gunde bir yemek kasigi yeterli oluyo. Cok sagol buarada paylasimin icn hemen goz aticam.

Canm benle birlikte hirada yiyo chia. Emzirirkende kullabilabliyo zaten gunde bir yemek kasigi yeterli oluyo. Cok sagol buarada paylasimin icn hemen goz aticam.
aslında emzirenlere öneriliyo hatta süt arttırır diye de yazıyo ama ben alerji riskinden korkuyorum birde bebekler için fazla posalı olduğundan 2 yaş öncesi önerilmez diyo ama anladığım kadarıyla hirada sorun olmamış çok şükür

Cok vermiyorm icecegme kattigm zaman bi yudum iciyo yda yogurtludan bi kasik istiyo . ama emzirkende tuketiyodm. Diyet yaparken cok iyi

Hadi ya bilmiyodm valla ama ayran yag yakiyomus yengeme diyetsyen her gun ic demis. Bi kase yarim su br. Yapiyo bnm kaseler kucuk. Busefer 60 li sayilari gorucem insallah gerekrse onu bile yemem :)
1 su bardağı yoğurt 157 kcal imiş çok da az değil haberin oldun :)

Kizlar ben bu hafta bi odul gnu yapmak istiyorm canm cok tatli istiyo yda burger

Yemekten sonra limonlu sıcak su içtim şimdi sporumu yaptım yarım saat
Duşa gircem birazdan terlemiyim diye hafif sporlar yapıyorum duşa girmek bile zulum yani çok soğuk :)

Akşam yemeği de 4 yemek kaşığı ıspanak yemeği yoğurt 1 dilim ekmek olucak ondan sonra çay kahve takılırız artık :)

Ay o cay kahveler hic yanliz olmuyo oyzden cay yapmiyorm aksamlari.normalde sevmeyiz sirf biskuvi batirip yemek icn yapiyodm bazi aksamlar. Oyzden yapmiyorm

Aksam yemegi
Uc kofte
recel kasesiyle pilav iki kasik anca gelir
Zeytinyagli karafasulye
Patates puresi
Salata
Ekmek yok
İcecek su

Eklentiler

• 1453737525668.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…