Ara öğün say bundan sonra bişey yeme akşamda normal yemeğini ye sadece çorbayla olmaz sonra daha çok saldırırsınben bir ince dilim kakaolu kek yedimcezalıyım akşam sadece çorba
öyle mi ilk kez duyuyorum o zaman evde pırasa var bi tabak onu yiyim daha iiÇorba aslında çok gereksiz bişey hiç yemesek daha iyi
Diyetisyene gitmeden önce çok içerdim bi de ekmek doğrardık ohh mis gibi çorba nolcak :)
Ondan sonra diyetisyene bi gittim ki 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşit dedi hobaa dedim ondan sonrq bıraktım çorbayı
En güzeli kuru bakliyat yemek bir öğün sebze bir öğün bakliyat
Canm benle birlikte hirada yiyo chia. Emzirirkende kullabilabliyo zaten gunde bir yemek kasigi yeterli oluyo. Cok sagol buarada paylasimin icn hemen goz aticam.Günün en sevdiğim öğünü kesinlikle kahvaltı! Sıkılmamak için de her güne farklı şeyler yapmaya çalışıyorum. Bazen ise bir şeye takılıp 2-3 gün üst üste yiyebiliyorum. Son zamanlarda chia tohumunu da sıklıkla yemeye başladım. Chia tohumunu yemeye hazırlamak da en az yulaf kadar kolay. Geceden 2 yk chia tohumu ve 1 bardak soya sütünü tabak veya kavanoza koyup iyice karıştırıyorum. Ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında bekletiyorum. Sabah puding kıvamında hazır olmuş oluyor. Havalar soğuk olduğu için 1-2 dk minik bir tencerede ısıtıp üzerine meyve ekleyerek yemeyi tercih ediyorum ama ısıtmadan da yiyebilirsin. Bu arada istediğin sütü de tercih edebilirsin.Eki Görüntüle 1754271
@hiraysen thecyprea.com da chia ile çeşitli tarifler var görselleride ii görünüyo ben emzirdiğim için emin olamadım ama emzirme işi bitsin bu siteye takılıcam kesin
aslında emzirenlere öneriliyo hatta süt arttırır diye de yazıyo ama ben alerji riskinden korkuyorum birde bebekler için fazla posalı olduğundan 2 yaş öncesi önerilmez diyo ama anladığım kadarıyla hirada sorun olmamış çok şükürCanm benle birlikte hirada yiyo chia. Emzirirkende kullabilabliyo zaten gunde bir yemek kasigi yeterli oluyo. Cok sagol buarada paylasimin icn hemen goz aticam.
Cok vermiyorm icecegme kattigm zaman bi yudum iciyo yda yogurtludan bi kasik istiyo . ama emzirkende tuketiyodm. Diyet yaparken cok iyiaslında emzirenlere öneriliyo hatta süt arttırır diye de yazıyo ama ben alerji riskinden korkuyorum birde bebekler için fazla posalı olduğundan 2 yaş öncesi önerilmez diyo ama anladığım kadarıyla hirada sorun olmamış çok şükür
1 su bardağı yoğurt 157 kcal imiş çok da az değil haberin oldun :)Vazgectm corbadan. Yogurt yiyorm chia li aksma kdar tok tutsn diye
1 su bardağı yoğurt 157 kcal imiş çok da az değil haberin oldun :)
Çarşamba tartı günü yapcaksak ya çarşamba ya perşembe yap ki öbür haftaya kadar erimiş gitmiş olsun :)Kizlar ben bu hafta bi odul gnu yapmak istiyorm canm cok tatli istiyo yda burger
haklisinÇarşamba tartı günü yapcaksak ya çarşamba ya perşembe yap ki öbür haftaya kadar erimiş gitmiş olsun :)
Ay o cay kahveler hic yanliz olmuyo oyzden cay yapmiyorm aksamlari.normalde sevmeyiz sirf biskuvi batirip yemek icn yapiyodm bazi aksamlar. Oyzden yapmiyormYemekten sonra limonlu sıcak su içtim şimdi sporumu yaptım yarım saat
Duşa gircem birazdan terlemiyim diye hafif sporlar yapıyorum duşa girmek bile zulum yani çok soğuk :)
Akşam yemeği de 4 yemek kaşığı ıspanak yemeği yoğurt 1 dilim ekmek olucak ondan sonra çay kahve takılırız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?