Son 10 kg için

Ya kızlar sizin de sabah ağzınızda böyle pas gibi Demir gibi tat oluyor mu acaba aç yatıyorum ondan mı ya sizin durumlar Nasıl ??
bende bildiğin guruldama oluyo sabah :)
Diş macununu falan değiştirdiysen o da yapar bi fikir aklıma geldi :)

sabah bi çatallık helva attım ağzıma sanırsın bi porsiyon baklava yedim öyle mutlu öyle mutluyum ki
bunun dışında 2 çeri, 4 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 2 dilim kaşar. bir tutam maydanoz ve çeyrek simit yedim

Ya kızlar ben yine pes noktasına geldim dün gece krize girdim resmen. Can'ım nasıl burger menü istedi ağlayacaktım artık :
Akşama yemeği olmayanlar için öneri. Havalı haliyle tortilla fajitas wrap, ama bildiğimiz lavaş arasına tavuk sote dürüm

Yemeğin porsiyonu 167 kaloriymiş. Lavaşı da uno tam buğday alınca al sana fastfood. Maksat mideyi kandırmak

aaa bak bu çok güzel bi öneri hemde doyurucu olur vee pes etmek yok bi boklu mira kadar olamıcaz mı yani

Aman hemen pes ediyosunuz size azim uğramamışta ondan vermek istemiyosunuz kilocuklarınızı şuncacık kahvaltıyı o kadar keyifle yiyorum ki bi de tartı da eksi gördümmü ohh benden iyisi yok ben kafaya koydum bu sefer olacak memnuniyetsiz olursanız herşeyi ister canınınz anneme gitcektim bugün vazgeçtim diyetim bozulcak diye :)

öğlen ızgara tavuklu salata biraz da yoğurt yedim üstüne yarım saat kampüs turu yaptım
bende azimliyim yahu bu kez olacak bildiğin aç uyuyorum haftasonları hariç tabi :)

Evt ya tv de surekli reklm ckiyo bide aksam bnde dedm esime oda hemen atladi verelimm siparis diye yookk dedim sen yiceksen ye :)
ben bu sabah gdip annemde tartildm eksi gordum ve acayip motivasyonum artti

Ara yesilcay ictm.Temzlikten dha oglen yiyemedim smdi hiranin kalan corbasindan yicem biraz cnmda bisey istemiyo .temzlik acayip spor yaptiriyo:)yerleri silerken gorseniz halimi cok gulersinz Hoplaya ziplaya yapiyorm biri gorse deli sancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…