- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Bende daha çok oruçluyken oluyodu öyle bişi şimdilik o kdr aç kalmıyorum demekkiYa kızlar sizin de sabah ağzınızda böyle pas gibi Demir gibi tat oluyor mu acaba aç yatıyorum ondan mı ya sizin durumlar Nasıl ??
bende bildiğin guruldama oluyo sabah :)Ya kızlar sizin de sabah ağzınızda böyle pas gibi Demir gibi tat oluyor mu acaba aç yatıyorum ondan mı ya sizin durumlar Nasıl ??
iştahım açıldı :/Kahvaltıya bak :/
O kadar keyif almadan yiyorum ki çoğu Zaman bu kadarını bile bitiremiyorum :/iştahım açıldı :/
aaa bak bu çok güzel bi öneri hemde doyurucu olur vee pes etmek yok bi boklu mira kadar olamıcaz mı yaniYa kızlar ben yine pes noktasına geldimdün gece krize girdim resmen. Can'ım nasıl burger menü istedi ağlayacaktım artık :
Akşama yemeği olmayanlar için öneri. Havalı haliyle tortilla fajitas wrap, ama bildiğimiz lavaş arasına tavuk sote dürüm
Yemeğin porsiyonu 167 kaloriymiş. Lavaşı da uno tam buğday alınca al sana fastfood. Maksat mideyi kandırmak
Hahahha bi şeyda coşkun bi mira zaten yaşam koçu olarak :))))aaa bak bu çok güzel bi öneri hemde doyurucu olur vee pes etmek yok bi boklu mira kadar olamıcaz mı yani
Hahahha bi şeyda coşkun bi mira zaten yaşam koçu olarak :))))
Mira üstad der ki, çok içiniz kıyılırsa bi top pamuk atın ağzınıza, midenizin suyunu alır :)))))
Evt ya tv de surekli reklm ckiyo bide aksam bnde dedm esime oda hemen atladi verelimm siparis diye yookk dedim sen yiceksen ye :)Ya kızlar ben yine pes noktasına geldimdün gece krize girdim resmen. Can'ım nasıl burger menü istedi ağlayacaktım artık :
Akşama yemeği olmayanlar için öneri. Havalı haliyle tortilla fajitas wrap, ama bildiğimiz lavaş arasına tavuk sote dürüm
Yemeğin porsiyonu 167 kaloriymiş. Lavaşı da uno tam buğday alınca al sana fastfood. Maksat mideyi kandırmak
ben bu sabah gdip annemde tartildm eksi gordum ve acayip motivasyonum arttiAman hemen pes ediyosunuz size azim uğramamışta ondan vermek istemiyosunuz kilocuklarınızı şuncacık kahvaltıyı o kadar keyifle yiyorum ki bi de tartı da eksi gördümmü ohh benden iyisi yok ben kafaya koydum bu sefer olacak memnuniyetsiz olursanız herşeyi ister canınınz anneme gitcektim bugün vazgeçtim diyetim bozulcak diye :)
Bndee birazdan besi biyerde icicem emzrmedgm icn artk bu caya baslayablirmBende yeşil çayımı içiyorum şimdi ohh gelsin eksileeerr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?