Son 10 kg için

Ayyy cok uzunmus ben yapamam bende platese başladım bide mekik aleti aldim

Ayyy cok uzunmus ben yapamam bende platese başladım bide mekik aleti aldim
evet uzun olduğu için sıkılırmıyım diye düşündüm ama her güne özel bi program var çoğu hareket değişik birde benimde dambıl falan almam lazım ama ikinci haftadan sonraymış aslında plates de düşündüm bi ara ama bi bunu deniyim bakalım önce

Eveett
Sabah kahvaltı
Ara yarım muz
Öğlen tavuk dürüm kola türk kahvesi
Sonra dişimi çektirdim bişey içemedim de
Şimdi akşam yemeği 1 tane hazır pizza
Form çayı içicem daha

Oglen sehriye corbasi bi kepce. Ara yesil cay aksam kumpir smdi yaticm iyi geceler

Babaannem onu kolestrol düşürüyo diye içiyodu
Evt annemde icti bi sene kadar kolestrol icn. O sene kilo vermisti hic ona yormamistik. İnternetten baktm herkes oyle yazmis denemekte yarar var zaten suyun tadi degismiyo cevizlerde cok guzl oluyo taze ceviz gbi ayni hosuma gitti

Evt annemde icti bi sene kadar kolestrol icn. O sene kilo vermisti hic ona yormamistik. İnternetten baktm herkes oyle yazmis denemekte yarar var zaten suyun tadi degismiyo cevizlerde cok guzl oluyo taze ceviz gbi ayni hosuma gitti
Bi tane ceviz atıyoruz suya diymi
Akşam dan beri irademe hayran kaldım evde bi tencere asure var ve ben yemedi.
bizde de baklava var ama bi tane bile almadım

Ya ben aradım tarafım bişey bulamadım bana da atarmısın şu programı wapp tan

Saat 6dan beri uyku tutmadi internette kur arastriyorm

Ceviz suyundan snra keten tohumunu denicem

Hindistan cevizi yagida var ama o cok zor yapilisi onu yapmicam

Saat 6dan beri uyku tutmadi internette kur arastriyorm

Ceviz suyundan snra keten tohumunu denicem

Hindistan cevizi yagida var ama o cok zor yapilisi onu yapmicam
Bende tilyayı bıraktım bir ay olacak 3 gün sonra bıktım onu içmekten

Senin bu ceviz kürünü deniyeyim
Bi de internetten araştır bak çörek otu yemekten önce yiyomuşsun ya da bir çay bardağı suya bir çay kaşığı çörek otu yağı koyup için yemeklerdrn bir saat önce iştah kapatıyo yazmışlar

Evde var yagida kendiside ogutulmusude onuda denerm artik. :))

kayla ilk gün sadece 20 dakika yaptım üzerimden kamyonu bıraktım tır geçmiş gibi ne derece hamladığımı siz düşünün 20 dakikada attığım teri ömrümde atmadım bakalım dayanabilecek miyim

Sabh cevzli suyu ictm iki parca cecil peyniri bi dlim ekmek yedm smdi yesl cay ictm

Baktım bende YouTube dan bakalım yapabilirsem her bi hareketten 15 er defa yapıyo sanırım tabi o baya hızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…