Ayyy cok uzunmus ben yapamam bende platese başladım bide mekik aleti aldimkayla itsinesin antreman programı var (the bikini body training) günlük hangi hareketten ne kadar yapman gerektiği görsellerle anlatan bir rehber ig de 3 milyon takipçisi bi sürü before afterı var bizim müdür yaptı burda resmen sıkılışarak bir beden küçüldü ama kamyon çarpmış gibi oluyormuşsun özellikle ilk haftalar toplam 12 hafta sürüyomuş bakalım bgn ilk haftanın çıktısını aldım denicem evde
evet uzun olduğu için sıkılırmıyım diye düşündüm ama her güne özel bi program var çoğu hareket değişik birde benimde dambıl falan almam lazım ama ikinci haftadan sonraymış aslında plates de düşündüm bi ara ama bi bunu deniyim bakalım önceAyyy cok uzunmus ben yapamam bende platese başladım bide mekik aleti aldim
ben yapiyorm cnm istah kesiyo sankikızlar baktım şimdi biraz ceviz suyunu denediniz mi ben umutsuz vaka olarak bu gece ceviz koyim suya deniyim diyorum
Babaannem onu kolestrol düşürüyo diye içiyoduben yapiyorm cnm istah kesiyo sanki
Evt annemde icti bi sene kadar kolestrol icn. O sene kilo vermisti hic ona yormamistik. İnternetten baktm herkes oyle yazmis denemekte yarar var zaten suyun tadi degismiyo cevizlerde cok guzl oluyo taze ceviz gbi ayni hosuma gittiBabaannem onu kolestrol düşürüyo diye içiyodu
Bi tane ceviz atıyoruz suya diymiEvt annemde icti bi sene kadar kolestrol icn. O sene kilo vermisti hic ona yormamistik. İnternetten baktm herkes oyle yazmis denemekte yarar var zaten suyun tadi degismiyo cevizlerde cok guzl oluyo taze ceviz gbi ayni hosuma gitti
bizde de baklava var ama bi tane bile almadımAkşam dan beri irademe hayran kaldım evde bi tencere asure var ve ben yemedi.
Ya ben aradım tarafım bişey bulamadım bana da atarmısın şu programı wapp tankayla itsinesin antreman programı var (the bikini body training) günlük hangi hareketten ne kadar yapman gerektiği görsellerle anlatan bir rehber ig de 3 milyon takipçisi bi sürü before afterı var bizim müdür yaptı burda resmen sıkılışarak bir beden küçüldü ama kamyon çarpmış gibi oluyormuşsun özellikle ilk haftalar toplam 12 hafta sürüyomuş bakalım bgn ilk haftanın çıktısını aldım denicem evde
Evt canm bir ceviz icini bir su bardagnaBi tane ceviz atıyoruz suya diymi
bizde de baklava var ama bi tane bile almadım
Bende tilyayı bıraktım bir ay olacak 3 gün sonra bıktım onu içmektenSaat 6dan beri uyku tutmadi internette kur arastriyorm
Ceviz suyundan snra keten tohumunu denicem
Hindistan cevizi yagida var ama o cok zor yapilisi onu yapmicam
Evde var yagida kendiside ogutulmusude onuda denerm artik. :))Bende tilyayı bıraktım bir ay olacak 3 gün sonra bıktım onu içmekten
Senin bu ceviz kürünü deniyeyim
Bi de internetten araştır bak çörek otu yemekten önce yiyomuşsun ya da bir çay bardağı suya bir çay kaşığı çörek otu yağı koyup için yemeklerdrn bir saat önce iştah kapatıyo yazmışlar
Baktım bende YouTube dan bakalım yapabilirsem her bi hareketten 15 er defa yapıyo sanırım tabi o baya hızlıkayla ilk gün sadece 20 dakika yaptım üzerimden kamyonu bıraktım tır geçmiş gibi ne derece hamladığımı siz düşünün 20 dakikada attığım teri ömrümde atmadım bakalım dayanabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?