Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yine iyisin ben o küçük 8 kişilik diyr satılan pastaları tek yiyebiliyorum, yine kg um iyi valla :)))Bir dlim pasta yedim normalde iki dlim yerdim. Valla ben bnlari kesersem yemessem yasayamam :)) damlaya damlaya gol olur azar azar veririm kiloyu bn raziyim ekmek yemem kola icmem ama tatlisiz cok zor. Hatta doktra gttm biaraa cok cnm tatli istiyo benm kan degermmi dusun acaba yksa seker mi var bnde dedm kan tahlili yaptrdm:) ama bi sorunda yok can iste istiyo
Sen yine iyisin ben o küçük 8 kişilik diyr satılan pastaları tek yiyebiliyorum, yine kg um iyi valla :)))
Ben ızgara tava kullanıyorum canım. Tost makinesi dr olur aslında ama ben onu kokutmak istemiyorum ona benzer tırtıklı ızgara tavalar varBen bugünü yazmak istemiyorum yarına kısmet :)
Kızlar ızgara ne kullanıyosunuz bu tel tel olandan mı plaka gibi mi ben hala alamadım karar veremiyorum
o bi dilimin keske resmni ckseydim Bizdede alti kisilik pasta iki gunde bitiyoSen yine iyisin ben o küçük 8 kişilik diyr satılan pastaları tek yiyebiliyorum, yine kg um iyi valla :)))
bnde tel tel olandan var memnun degilim kurutuyo cok. Bnm esim mangal hastasi tipik trakya erkegi. Terasa somine yaptrdk orda yapiyoruz artk elektrklide sevmiyorum . ama abimin izgarasi dokum cok memnunduBen bugünü yazmak istemiyorum yarına kısmet :)
Kızlar ızgara ne kullanıyosunuz bu tel tel olandan mı plaka gibi mi ben hala alamadım karar veremiyorum
Ya bende eşim 103 çıktı bu sabah şaka gşbi bi ayda 7 kiloya yakın vermiş ben geçen haftanın üzerine almışım spor yapmam lazım bi de bu ara su içmedim pek onu da arttırcamYaa ben anlamıyorum o dikkat ediyorum gram gram gidiyor iki öğün tıka basa yiyim hemen üzerime yapisiyor
Aynen bende öle sinir oldumYa bende eşim 103 çıktı bu sabah şaka gşbi bi ayda 7 kiloya yakın vermiş ben geçen haftanın üzerine almışım spor yapmam lazım bi de bu ara su içmedim pek onu da arttırcam
Bence metabolizmayı hizlandiriyor ben yapıyorumkızlar baktım şimdi biraz ceviz suyunu denediniz mi ben umutsuz vaka olarak bu gece ceviz koyim suya deniyim diyorum
bende yapayım o zaman umarım işe yarar şu spor işini de bi çözüm bulsam o kadar üşeniyorum kiBence metabolizmayı hizlandiriyor ben yapıyorum
Ben usenmiyorym ama umut yaptırmıyor ki hemen kafama oturuyor sonra oda yapmaya başlıyor yere yatıpbende yapayım o zaman umarım işe yarar şu spor işini de bi çözüm bulsam o kadar üşeniyorum ki
O nekibu akşam kayla ya başlıyorum ofis de bi kaç kişi sözleştik böyle olursa etkili olur diye gerçi yapanların canı çıkıyomuş ama denicem
kayla itsinesin antreman programı var (the bikini body training) günlük hangi hareketten ne kadar yapman gerektiği görsellerle anlatan bir rehber ig de 3 milyon takipçisi bi sürü before afterı var bizim müdür yaptı burda resmen sıkılışarak bir beden küçüldü ama kamyon çarpmış gibi oluyormuşsun özellikle ilk haftalar toplam 12 hafta sürüyomuş bakalım bgn ilk haftanın çıktısını aldım denicem evdeO neki