• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Artık bugün öğün fala. Kalmadı
3 kaşık öykü çorbası
3 tane tutku

Bnde oglende bi kase asure yedim. Mutfga gdip gelipte sarma yiyorm ama toplasan bes tane yemisimdir. Yeter bugunluk bukdr kacamak

Öğlen bi kase çorba ve kuru fasülye çok azıcık ekmek iki lokma

Ama kurs dönüşü komşuda hamurişi akşam ekstra bişey yemedim yeşil çay içcem sadece

Kiralik ask beyaz show derken bi kuck paket cekirdekte yedim bikac tanede soslu fistik. Normalde ennn buyk paket yerim cekirdek bosbos tv izlenmiyo hic

Kizlar bende hedef 10 kilo ama olmuyor az yiyorum ama ayNi kilomu koruyorum sanirim ac kalmak lazim
Tam yerine geldin burası 10 kg vermek isteyip de veremeyenlerin yeri :D hoşgeldin

Kiralik ask beyaz show derken bi kuck paket cekirdekte yedim bikac tanede soslu fistik. Normalde ennn buyk paket yerim cekirdek bosbos tv izlenmiyo hic
Ben de normalde 200 gr lık paketi tek yerdim dizi boyunca :))) allahtan bıraktım o işi. Onun yerine çok Can'ım bişey isterse yağsız Mısır patlatıyorum diziyi onunla izliyorum ;)

Sabah kahvaltım. Dün akşam bişey yemedim aslında ama akşam 10 da dayanamayıp çeyrek ekmek arası kaşar yedim :(

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    176,2 KB · Görüntüleme: 37
Sabah 1 dilim ekmek salçalı kaşar çay
Ara yarım elma
Öğlen 1 dilim kek yarım yufkadan gözleme 1 dolma çay babaneme gelince böyle oldu :)

Öğlen yemeğim kuru meyveli yulaf kepeği. Rivayet odur ki akşama kadar tok tutarmış. Deneyip görücez

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    121,5 KB · Görüntüleme: 35
Kahvaltim bir dlim kasar biraz peynir. Sucuklu yumurta iki uc catal. İki zeytin. İki dlim ekmek bal kaymakli. Haftaici kendme tabak hazirliyorm iyi oluyo ama haftasonu esim evde oldgu icn masa hazirliyorm busefer cok kaciyo

ben yiyemiyorm boyle seyleri. Gevreklerin cikolatalisini bile yiyemiyorm soguk sutu hic sevmiyorm midem bulaniyo
Ben de soğuk müsliye bayılırım aslında. Ama beni pek tok tutmuyo, abur cubur niyetine yerim :))) bak acıktım bile sözde akşama kadar tok tutarmış

Kahvaltim bir dlim kasar biraz peynir. Sucuklu yumurta iki uc catal. İki zeytin. İki dlim ekmek bal kaymakli. Haftaici kendme tabak hazirliyorm iyi oluyo ama haftasonu esim evde oldgu icn masa hazirliyorm busefer cok kaciyo
Ben sabah ve akşam yemeğini hep Azadla yiyorum daha iyi oluyo. Eşimle yiyince ben de abartıyorum

Back