Son 10 kg için

Kahvaltı veya ara öğün niyetine yiyorum ben yiceksem akşama kadar bununla durursan akşam çok yersin bence
Pişirerek yaptım lapayı yemek gibi oldu. Ama şimdi azadın çorbasından otlanıcam biraz yoksa dediğin gibi olurum akşam

Akşam yemeğim balık . 8-10 tane barbun ve yarım küçük boy palamut yiycem ekmeksiz

Akşam yemeğim balık . 8-10 tane barbun ve yarım küçük boy palamut yiycem ekmeksiz
Size gelimmi buaksam yemege cnm balik istiyodu. Size gelsem ac kalmam cnku ayni bizm gbi besleniyosunz ozellikle baaallliiikkkkk bizm evde dunku yemek var karnikarik( bnde sarma yicm yogurtlu

Size gelimmi buaksam yemege cnm balik istiyodu. Size gelsem ac kalmam cnku ayni bizm gbi besleniyosunz ozellikle baaallliiikkkkk bizm evde dunku yemek var karnikarik( bnde sarma yicm yogurtlu
Öyle Can'ım ana yemeğinden abur cıvurına kadar aynı besleniyoruz :))) bizde haftasonu mutlaka balık olur bikaç çeşit. Haftaiçi eşim geç geldiği için yapamıyorum haftasonu yapıyorum ama bana kalsa ger gün balık yiyebilirim

Dün dediğim gibi popeyea de yedik akşam yemeği filan başka biley yemedik bikaç kestane yedik sadece

Şimdi kahvaltı sucuklu yumurta yapcam biraz akşama da hamsi tava var

A apriori11 @hiraysen siz balıkları nasıl pişiriyosunux tava mı fırın mı

Hamsiyi tavada yapiyorm bi kasik yagla. Annem Firinda buglama yapiyo onuda seviyorm. Ama bn yapmiyorm. Genelde izgara yapiyorz cnm.

Kizlar gunydn saatler alininca erken kalktk bizde kahvaltiya gdelim dedik. İnsllh cok yemem.

Küçük balıkları tava büyük balıkları ızgara ya da fırın yapıyorum ben

Hamsiyi tavada yapiyorm bi kasik yagla. Annem Firinda buglama yapiyo onuda seviyorm. Ama bn yapmiyorm. Genelde izgara yapiyorz cnm.

Küçük balıkları tava büyük balıkları ızgara ya da fırın yapıyorum ben

Bizdede kv hep fırında yapar geçen uskunru yaptılar çok güzeldi ondan önce hamsiyi fırınladılar çok kötüydü bu akşam ben tava yapalım diyorumda evin komple balık kokmaz inşallah

Günaydın kötü bi gece ardından 8den beri hastanedeydik yeni geldik çay içiyorum bi bardak biraz sonra kahvaltı yapıcam peynir zeytin ekmek flan

Öğlen bi küçük kır pidesi yedim . Ya sokağa çıkınca dayanamıyorum o pis pidelerden 10 tane yerim.ama sadece 1 tane yedim
Akşam yemeği de ızgara pirzola ızgara domates ve biber ile küçük bir haşlanmış mısır

Bugün dayanamadım tartıldım bi 63,5 çıktım ya yeniden düşüşe geçmişim maşallah bana :))) bi de pisboğaz kocam olmasaydı şimdiye 50 lerde dolaşırdım ben. Adam kendisi yapmıyor benim de ona eşlik etmemi bekliyor

Maşallah bende dün çıktım hemen indim bende de şans yok yarın kv ye misafir geliyo bu saatte kurabiye yaptım

Bir dlim pasta yedim normalde iki dlim yerdim. Valla ben bnlari kesersem yemessem yasayamam :)) damlaya damlaya gol olur azar azar veririm kiloyu bn raziyim ekmek yemem kola icmem ama tatlisiz cok zor. Hatta doktra gttm biaraa cok cnm tatli istiyo benm kan degermmi dusun acaba yksa seker mi var bnde dedm kan tahlili yaptrdm:) ama bi sorunda yok can iste istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…