Ben sabah ve akşam yemeğini hep Azadla yiyorum daha iyi oluyo. Eşimle yiyince ben de abartıyorum
bnde zorladm kendmi denedm biara ama hem midem almiyo hemde tok tutmuyo bncde
Pişirerek yaptım lapayı yemek gibi oldu. Ama şimdi azadın çorbasından otlanıcam biraz yoksa dediğin gibi olurum akşamKahvaltı veya ara öğün niyetine yiyorum ben yiceksem akşama kadar bununla durursan akşam çok yersin bence
Size gelimmi buaksam yemege cnm balik istiyodu. Size gelsem ac kalmam cnku ayni bizm gbi besleniyosunz ozellikle baaallliiikkkkkAkşam yemeğim balık . 8-10 tane barbun ve yarım küçük boy palamut yiycem ekmeksiz
Öyle Can'ım ana yemeğinden abur cıvurına kadar aynı besleniyoruz :))) bizde haftasonu mutlaka balık olur bikaç çeşit. Haftaiçi eşim geç geldiği için yapamıyorum haftasonu yapıyorum ama bana kalsa ger gün balık yiyebilirimSize gelimmi buaksam yemege cnm balik istiyodu. Size gelsem ac kalmam cnku ayni bizm gbi besleniyosunz ozellikle baaallliiikkkkkbizm evde dunku yemek var karnikarik ( bnde sarma yicm yogurtlu
Hamsiyi tavada yapiyorm bi kasik yagla. Annem Firinda buglama yapiyo onuda seviyorm. Ama bn yapmiyorm. Genelde izgara yapiyorz cnm.
Küçük balıkları tava büyük balıkları ızgara ya da fırın yapıyorum ben
Hamsiyi tavada yapiyorm bi kasik yagla. Annem Firinda buglama yapiyo onuda seviyorm. Ama bn yapmiyorm. Genelde izgara yapiyorz cnm.
Küçük balıkları tava büyük balıkları ızgara ya da fırın yapıyorum ben
gecmis olsn cnmGünaydın kötü bi gece ardından 8den beri hastanedeydik yeni geldik çay içiyorum bi bardak biraz sonra kahvaltı yapıcam peynir zeytin ekmek flan
Maşallah bende dün çıktım hemen indim bende de şans yok yarın kv ye misafir geliyo bu saatte kurabiye yaptımBugün dayanamadım tartıldım bi 63,5 çıktım ya yeniden düşüşe geçmişim maşallah bana :))) bi de pisboğaz kocam olmasaydı şimdiye 50 lerde dolaşırdım ben. Adam kendisi yapmıyor benim de ona eşlik etmemi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?