Ben üç günlük yedim resmen bugünOof çok acıktım
Tam yerine geldin burası 10 kg vermek isteyip de veremeyenlerin yeriKizlar bende hedef 10 kilo ama olmuyor az yiyorum ama ayNi kilomu koruyorum sanirim ac kalmak lazim
Ben de normalde 200 gr lık paketi tek yerdim dizi boyunca :))) allahtan bıraktım o işi. Onun yerine çok Can'ım bişey isterse yağsız Mısır patlatıyorum diziyi onunla izliyorumKiralik ask beyaz show derken bi kuck paket cekirdekte yedim bikac tanede soslu fistik. Normalde ennn buyk paket yerim cekirdek bosbos tv izlenmiyo hic
ben yiyemiyorm boyle seyleri. Gevreklerin cikolatalisini bile yiyemiyorm soguk sutu hic sevmiyorm midem bulaniyoÖğlen yemeğim kuru meyveli yulaf kepeği. Rivayet odur ki akşama kadar tok tutarmış. Deneyip görücez
Ben de soğuk müsliye bayılırım aslında. Ama beni pek tok tutmuyo, abur cubur niyetine yerim :))) bak acıktım bile sözde akşama kadar tok tutarmışben yiyemiyorm boyle seyleri. Gevreklerin cikolatalisini bile yiyemiyorm soguk sutu hic sevmiyorm midem bulaniyo
Ben sabah ve akşam yemeğini hep Azadla yiyorum daha iyi oluyo. Eşimle yiyince ben de abartıyorumKahvaltim bir dlim kasar biraz peynir. Sucuklu yumurta iki uc catal. İki zeytin. İki dlim ekmek bal kaymakli. Haftaici kendme tabak hazirliyorm iyi oluyo ama haftasonu esim evde oldgu icn masa hazirliyorm busefer cok kaciyo
bnde zorladm kendmi denedm biara ama hem midem almiyo hemde tok tutmuyo bncdeBen de soğuk müsliye bayılırım aslında. Ama beni pek tok tutmuyo, abur cubur niyetine yerim :))) bak acıktım bile sözde akşama kadar tok tutarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?