Son 10 kg için

9lu çay 2 yulaflı bisküvi çeyrek muz

Çatlıcam vallaha az kaldı eşime dedim gelirken bana şurup al müsil :) olmucak böyle

9lu çay 2 yulaflı bisküvi çeyrek muz

Çatlıcam vallaha az kaldı eşime dedim gelirken bana şurup al müsil :) olmucak böyle
Yaa cnm nye activia yemiyosn. Gece yatarken yesen sabah cikarsin tuvalete. Salatalik flnda ise yarar.

Bn bu form cayini bugn ictm ama bidha icemicm cnku emzirenler mate yapragi funda yapragi icemiyomus

Akşam yemeği kuru fasulye 3 kaşık pilav 3 kornişon acı biber turşu

Öğle yemeği dünden kalan kısıra bol marulla limon ve acı ekleyip tilya ile yedim
Bendeki iradeyi anlatayım, geçen günden kalan kısırı yemedim ve çöpe attım dün ama öyl üzüldüm ki kendimi de çöpe atasım geldi ben ki bi tencere kısır yerim yani ama diyet için yemedim attım
Neyse gelelim benim öğle menüsüne dünden kalan etli taze fasulye üç yemek kaşığı falan kalmıştı zaten. Yanına da zencefil zerdeçal tarçın karışımlı yoğurt kürü yedim.
Akşama da sarma sarfım ama beş tane yemeyi düşünüyorum yine :/

Bende kısırı çok severim hatta yarına bile kaldı ama akşam yemem öğle öğünü yerine yedim

Kısırdan sonra yopurtla salatalık yedim ara olarak az da nar akşam yemeği çorba azda patlıcan yemeği

Eh bugünü de kaapttık yarına kim öle kim kala görcez bakalım nolcak @hiraysen noldu senin tartı
esimde bende unutuyoruz pil almayi.eczaneye gttim tartilari bozukmus tartilamadim. Tartilara gdip bakmadm bile hatta bugn avm ye gittgm halde. Tartilmak icn ckinca ilk once Lo yaziyo ikinciye ckinca gosteriyo kesn pili zayif. Yarn sbh yazicm ynede cikan sonucu artk. Yarn esimin eline ip bagliym bari unutmasn :))

Oglen yemegi yiyemedim hiraya bot almaya diye ciktk anca gelebildk disardada yemedik bisey. En acilinden spagetti yaptm karidesli soslu ama bi tabak yedm cok actm

Lb işte zayıf batarya yazıyor. Ben de değiştirdim sabah ola hayrola

Bende yarın sabah ne çıkacak merak ediyorum bu hafta iki gün fena yedim bi de canım ıvır zıvır istiyo artık
Yarın benim 4 hafta bitmiş olacak bu kadar devam etmem bile mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…