Son 10 kg için

5 değil en az 15 dolma yedim ve kusmak üzereyim. Eşim tabağını doldurdu yoğurtladı ve bitiremeyincr ben yedim şu çöpe gitmesin huylumdan nefret ediyorum şimdi 9 lu çay soda vs hiçbirşey midemi rahatlatmıyor tabii vicdanımı da

Keşke dolaba koyaydın yarın öğlen yerdin bendede var o atamama

Ay ilaç içtim form çay aldırdım eşime gönderdim onu içtim yok fena gazım var ama şişkinlik geçti biraz bende hiç istemiyorum sabah olmasını kesin artı çıkcam

Gece gece waffle aserirmi insan ben hamileyken boyle degildm. Utanarak yaziyorm kilomu basladgm yerdeyim 72kg . benm anlamadgm neden ben kilo veremiyorm verdegm uc grami geri aliyorm hemen nasl is anlamadm yemek yemesemde kilo aliyorm ben yesemde ayni yemesemde ayni kiloyu aliyorm. İsyanlardayimm

Aynen öyleyim ve bırakasım geliyor sırf bu yğDen

Şimdi kızlar benim tartı malumunuz. Bende de lb yazıyordı ve hatta 36 kg gösterdiği bile olmuştu :))) şimdi değiştirince bugün çıplak tartıldım 66,3 çıktım, giyindim sonra bi daha tartıldım 65,2 çıktım. Kafam karıştı. Acaba ben buraya başlangıç kg mu yazarken de mi hatalı yazdım eski pille. Hadi o eski pildi bu yeni pil niye böyle kafayı yedi:/ şimdi ben ne yazsam yalan olacak :/

kahvaktı filan yapmadıysan tartıl ilk kilo olarak yaz haftaya bu hafta nasıl tartıldıysan öyle tartıl ben tek pijamamın üstüyle tartılıyorum :)))

Bugn aksma yeni pili takcm bnde bakalm kac ckcm. Sanirm bizm tartilarda is yok

Senin tartı gitmiş bence :)

Kahvalti iki bardak ihlamur
İnek peyniri kasar peyniri burgu peyniri tereyag zeytin birdlim kepek ekmegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…