Ahanda beni anlatmışin cumadan beri bişiler yerken buluyorum kendimiKahvaltida hiranin kalan omletini yedm bir kupa cay ictm şekersiz icemiyorm. Öğlen puding yedmniye böyle oluyor anlamadım sürekli atistrma isteği var. Dikkat edebildgm kdr ediyorum ski diyet yapamiyorm
Yok yok bu defa veremedim galibaYarın görcez dananın kuyruğunu her hafta veremedim diyosunuz ama hiçte öyle olmuyo
Ben çok sevmem aslında ama canım istedi ama dövemedim bi türlü soktum blendırı tam olmadı egede köy düğünlerinde bayramlarda yaparlar eşimde ilk defa yedi hatts daha varmı dedi benimkinin yarısını da verdim az yemiş oldum :) annemde diyo köy düğünü kovalarsınız artık keşkek yemeye diye :)Ayyy çok severim ben de ilk evlendiğimde özleyip yaptım bi kere ama hem anneminki gibi olmadı hem de eşim bilmez sevmez keşkeki:/ annemlere gidince spesyalimdir ama hemen yapar :))
Boş boş haşlanmış tavuk mu yiyosun ben hiç boş yiyemiyorumÖğlen tavuk haşlama akşam yemeği yok
Bende akşam yemeği yemicektim ama kv de deydim yemicem diyemedim ayıp olmasın diye yedim zaten ekmek yemiyom diye hastalanacam sanıyo hasta olursun kızım diyip duruyo :)))Öğlen tavuk haşlama akşam yemeği yok
Nasıl 3 tane 3 parmak kadar mı sadece ben patates görünce dayanamıyom yaaBende fırında patates yedim 3 tane yanında da biber turşusu :)
Yokk ayy ne parmak kadari tüm patates sobanın fırının attık da kumpir gibi yaniNasıl 3 tane 3 parmak kadar mı sadece ben patates görünce dayanamıyom yaa
Ay iyi bari valla bende kendim için çok yedim diye üzülecektim:)))Yokk ayy ne parmak kadari tüm patates sobanın fırının attık da kumpir gibi yani
Olacam ama sondanA Aysegul1706 sen öldürcen beni kız,ne üç patatesi sen bu yemeyle yarın birinci ol ben terkederim bu topiği aaaa
Aaa ben dururken sen yarın yine vermiş olursun kiloları bende yerimde sayarım yani inşallah almadiysammAy iyi bari valla bende kendim için çok yedim diye üzülecektim:)))
Ama patatesler miniktiA Aysegul1706 sen öldürcen beni kız,ne üç patatesi sen bu yemeyle yarın birinci ol ben terkederim bu topiği aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?