Benimde yarın misafir var ve gelmek isteyen iki grup daha var ablama dedim tesmen rejimimin içine ettiniz yani ama kesin kararlıyım yarında cozutup çok yemicem yani inşalah umarımBugünde misafirliğe gttm bidha gtmicm kimse gelmesin kimseye gitmicm yeter bee :) diyetteyim diyorm hatr için yok benim için diye diye yedirtiyolar. Bugünkü gün sondu Altin günümüz vardi yani bizmki parali olandan altin malum ucmus gitmis. son kisideydik bitti çok şükür. Bidha girmiyorm dedm güne mune zaten hira durmuyo .bide ben çok yiyormaksmaa bisey yememem lazm öf ya bu haftaya kotu basladm m
Ayyy ay bu misafirler. Bugün benimde vardı misafir ve kaçırdım çok hamur işini falan.bitmiyoki bide gelecekler yine diğer çarşamba ya gün veren oldu sana gelicez diye. Allahım bunlar adama rejim falan yaptırmaz.Benimde yarın misafir var ve gelmek isteyen iki grup daha var ablama dedim tesmen rejimimin içine ettiniz yani ama kesin kararlıyım yarında cozutup çok yemicem yani inşalah umarım
Valla canım çok fazla wc ye gidiyorum ama su da içmeye çalışıyorum bol bol hangisi etkili oluyo bilemedim
Anladım canım bende bugün başladım da etki etcek mi merak içindeyim deValla canım çok fazla wc ye gidiyorum ama su da içmeye çalışıyorum bol bol hangisi etkili oluyo bilemedim
o bende ezelden beri var activia yiyodm biara sürekli yoksa hic giremiyodm tuvalete. Hala oyleyim gerçi ama yeşil cay icnce duZeliyoGünaydın
Limonlu su içtim
Kahvaltı 1 dilim ekmek peynir biraz yumurta çay ayaküstü hemen eşim sınava gircek çıktık çabuk çabuk evden benim bünye dedi bişeyler oluyo tuvalete çıkamıyorum çok şişim napıcam bilmiyorum
Bendede var da bi ara hatta kefirle düzene girmişti o zamanda diyet yapıyodum doktor sabahları aç karnına iç demişti olmazsa alayım bi tane iyi geliyo kefir gerçekteno bende ezelden beri var activia yiyodm biara sürekli yoksa hic giremiyodm tuvalete. Hala oyleyim gerçi ama yeşil cay icnce duZeliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?