- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asuremiiiiii ama ben aşure görünce dayanamammmm. offff olsada 2 kase yesem. .üstü cevizli tarcinli...kızlar acimmmm aç..ama olmaz bu defa kararliyim son 10 kilo gidecek o kadarrrAkşam çorba ve salata azıcık da nar yedim instagrama koyduğum aşureden tek kaşık bile almadım
Anladım cnm hira en geç 9da uyurdu son bir iki haftadır uyumuyo çok yoruluyorm sabahtan akşama kdrcanım mira zaten 11 buçuk 12 gibi yatıyo bi değişiklik olmadı
Supersiniz kizlar tebriklerA apriori11 64.100/63.200/-0.900
@oslew 85.400/84.600/-0.800
A Aysegul1706 79.400/78.500/-0.900
@ayferzey 70.500/69.700/-0.800
@minnakkartal 51.500/51.200/-0.300
K Keskek 70.700/69.600/-1.100
@hiraysen 72.500/71.600/-0.900
Eveettt bu haftada böyle :)
Asıl yapılış tarifi bu cnm.Ben kaynamış suyu direk üçünğn ğstüne döküp bi iki taşım daha kaynatıyodum ama yarın senin dediğin gibi yapayım
Ney çok geldi ne 29 gunu@AreN5 Ay çok geldi bana ya zorla bitirdim kaldı 29 gün bakalım :)
Onlarin takintilari olmaz canim sanki bizim gibi cocuk mu doguruyorlarEsim gitmiş mutfakta sucuk kesiyo
Dedim napiyosn bu saatte.
Benim kilomla takintim yokki senin var haziran annelerinin diyo
Bende yogurt kurunu uyguluyorum ne zaman aciksam o zaman yiyiyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum gunde kac kez yenmesi gerekiyorYarn yoğurt kurune basliyorm düzenli yapicm 15 gün
Tilya kürüne başladım ya 1 lt fazla geldi bigünde :) bi de bir ay yapılıyoNey çok geldi ne 29 gunu
Hangisini yapcan :) o kadar çok var kiYarn yoğurt kurune basliyorm düzenli yapicm 15 gün
valla benim.esimin diyete ihtiyaci var bence gel beraber yapalim diorm yok diyo istemio smdide hamur alckmis firindan hamur kizartcak terkedicem evi vallaBende bugun c
Onlarin takintilari olmaz canim sanki bizim gibi cocuk mu doguruyorlar
BN yatmadan yarim saat önce yenenden yapicmBende yogurt kurunu uyguluyorum ne zaman aciksam o zaman yiyiyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum gunde kac kez yenmesi gerekiyor
Hmm anldm.şimdi doktora sorucm onu bnde. Yap bakalım sonucunu bekliyorumTilya kürüne başladım ya 1 lt fazla geldi bigünde :) bi de bir ay yapılıyo
yoğurt limon pulbiber olani yapicam. Biara yapiyodm pek faydasini görmedim ama düzenli yapmamistm şimdi düzenli yapicmHangisini yapcan :) o kadar çok var ki
Asuremiiiiii ama ben aşure görünce dayanamammmm. offff olsada 2 kase yesem. .üstü cevizli tarcinli...kızlar acimmmm aç..ama olmaz bu defa kararliyim son 10 kilo gidecek o kadarrr
Anladım cnm hira en geç 9da uyurdu son bir iki haftadır uyumuyo çok yoruluyorm sabahtan akşama kdr
Normalde gundZ duyurdu şimdi zorla uyutuyorm
İki tabak 5 kase değil 2-3 kaşık yicez bende çok severim ama irademe sahip olmayı seçicem bu sefer sizde öyle yapın @minnakkartal cım gibi helal olsun canım :)
Ben kahvaltıda içiyorum hepsini@AreN5 Ay çok geldi bana ya zorla bitirdim kaldı 29 gün bakalım :)