• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Akşam çorba ve salata azıcık da nar yedim instagrama koyduğum aşureden tek kaşık bile almadım
Asuremiiiiii ama ben aşure görünce dayanamammmm. offff olsada 2 kase yesem. .üstü cevizli tarcinli...kızlar acimmmm aç..ama olmaz bu defa kararliyim son 10 kilo gidecek o kadarrr:KK14:

İki tabak 5 kase değil 2-3 kaşık yicez bende çok severim ama irademe sahip olmayı seçicem bu sefer sizde öyle yapın @minnakkartal cım gibi helal olsun canım :)

Bende bugun c

Onlarin takintilari olmaz canim sanki bizim gibi cocuk mu doguruyorlar
valla benim.esimin diyete ihtiyaci var bence gel beraber yapalim diorm yok diyo istemio smdide hamur alckmis firindan hamur kizartcak terkedicem evi valla

Bende yogurt kurunu uyguluyorum ne zaman aciksam o zaman yiyiyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum gunde kac kez yenmesi gerekiyor
BN yatmadan yarim saat önce yenenden yapicm

Tilya kürüne başladım ya 1 lt fazla geldi bigünde :) bi de bir ay yapılıyo
Hmm anldm.şimdi doktora sorucm onu bnde. Yap bakalım sonucunu bekliyorum
Hangisini yapcan :) o kadar çok var ki
yoğurt limon pulbiber olani yapicam. Biara yapiyodm pek faydasini görmedim ama düzenli yapmamistm şimdi düzenli yapicm

Asuremiiiiii ama ben aşure görünce dayanamammmm. offff olsada 2 kase yesem. .üstü cevizli tarcinli...kızlar acimmmm aç..ama olmaz bu defa kararliyim son 10 kilo gidecek o kadarrr:KK14:

Anladım cnm hira en geç 9da uyurdu son bir iki haftadır uyumuyo çok yoruluyorm sabahtan akşama kdr
Normalde gundZ duyurdu şimdi zorla uyutuyorm

İki tabak 5 kase değil 2-3 kaşık yicez bende çok severim ama irademe sahip olmayı seçicem bu sefer sizde öyle yapın @minnakkartal cım gibi helal olsun canım :)

ay valla kızlar nasıl dayandım bende bilmiyorum o kadar gittim geldim ki eşimde gazlıyo ye ye bişi olmaz ama yemedim güzel bir sunum hatırası olarak kaldı annemede dedim teyzememe gönderiyon ananememi ben bilmem yarın olmasın dedim

bu sabah yine rutin kahvaltı valla böö geldi yarın değişik ama hafif bi kahvaltıyı hakettim

Back