• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Ben bugün naptım bilmiyom valla sabah tilya kürümü içtim şimonlu suyu unuttum kahvaltı yerine iki kurabiye ara filan yok muhallebi yapmıştım çok az ondan yedim 4 gibi de kv çağırdı orda yarım kase kadar makarna yedim şimdi akşam yemeği çorba ıspanak azıcıkta bulgur pilavı salatalıklı yoğurt yicem

Bugünde misafirliğe gttm bidha gtmicm kimse gelmesin kimseye gitmicm yeter bee :) diyetteyim diyorm hatr için yok benim için diye diye yedirtiyolar. Bugünkü gün sondu Altin günümüz vardi yani bizmki parali olandan altin malum ucmus gitmis. son kisideydik bitti çok şükür. Bidha girmiyorm dedm güne mune zaten hira durmuyo .bide ben çok yiyorm :KK43: aksmaa bisey yememem lazm öf ya bu haftaya kotu basladm m
Benimde yarın misafir var ve gelmek isteyen iki grup daha var ablama dedim tesmen rejimimin içine ettiniz yani ama kesin kararlıyım yarında cozutup çok yemicem yani inşalah umarım

Benimde yarın misafir var ve gelmek isteyen iki grup daha var ablama dedim tesmen rejimimin içine ettiniz yani ama kesin kararlıyım yarında cozutup çok yemicem yani inşalah umarım
Ayyy ay bu misafirler. Bugün benimde vardı misafir ve kaçırdım çok hamur işini falan.bitmiyoki bide gelecekler yine diğer çarşamba ya gün veren oldu sana gelicez diye. Allahım bunlar adama rejim falan yaptırmaz.

Akşama yemek yapmadım halim yoktu, eşim burgerdan menü almış, bi çocuk menü yedim

Çok aciktm çok off hira uyusada uyusam daha fazla oturursak BN kesin birşeyler yicem

Aksam yemegim bir kase makarna, bir lokma soslu kiyma
Ya arkadaslar ben ne gorsem canim cekiyo illaki tadina bakacam bu nasil bir nefis anlayamadim

Leblebi kuru uzum yedm bikactane basm dönüyo oturdgum yerde deprem oluyor sanki

Günaydın
Limonlu su içtim
Kahvaltı 1 dilim ekmek peynir biraz yumurta çay ayaküstü hemen eşim sınava gircek çıktık çabuk çabuk evden benim bünye dedi bişeyler oluyo tuvalete çıkamıyorum çok şişim napıcam bilmiyorum

Günaydın
Limonlu su içtim
Kahvaltı 1 dilim ekmek peynir biraz yumurta çay ayaküstü hemen eşim sınava gircek çıktık çabuk çabuk evden benim bünye dedi bişeyler oluyo tuvalete çıkamıyorum çok şişim napıcam bilmiyorum
o bende ezelden beri var activia yiyodm biara sürekli yoksa hic giremiyodm tuvalete. Hala oyleyim gerçi ama yeşil cay icnce duZeliyo

o bende ezelden beri var activia yiyodm biara sürekli yoksa hic giremiyodm tuvalete. Hala oyleyim gerçi ama yeşil cay icnce duZeliyo
Bendede var da bi ara hatta kefirle düzene girmişti o zamanda diyet yapıyodum doktor sabahları aç karnına iç demişti olmazsa alayım bi tane iyi geliyo kefir gerçekten

Back