• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Günaydınlar limonlu suyumu içtim kahvaltı öğle yemeği bir oldu artık öğlen yemem akşamı da hafif atlatmaya çalışıcam yarın eve dönüyorum ve bidaha ay başına kadar anneme gelmeyi düşünmüyorum :)

Günaydın
Bende kahvaltı öncesi limonlu su kahvaltıda biraz fazla yedik birazdan betülü babaanneyr bırakıp yürüyüşe çıkacaz eşimle

1 küçük muz tilya içtim bugün yemeklerde öğünlerde herşey karıştı :)
Akşam çorba taze fasulye varmış :)

Ben yine sabaha karşı uyudum. Eşim 12 de uyandı bu sefer ben vurdum kafayı uyudum 3 r kadar. Kalktığımda evi süpürmüştü :) ben de 3.30 da kahvaltı yaptım küçük tavada 2 yumurta sucuklu ve 1 dilim light ekmek.

Sabah limonlu su ve kepekli sandviç ekmeğinde labne yedim. Ara öğün yok AVM deydik. Öğlen tantuni ayran. Azonce kuruuzum yabanmersini yarım avuç. Akşam aşure yicm yemek yemicm ikisinden birini tercih etmem grekiyo:(

bende pazar hiç abartmadım gayet diyete uyumlu gittim ama bugün yarın regl olucam şişmeye başladım aslında bu hafta için umutluydum ama regl araya girince kilom yanıltıcı olabilir bende acayip ödem yapıyo bakalım
günün kahvaltısı kaşar, domates, zeytin, salatalık 3 adet etiform yani döndük kürkçü dükkanına

Gunaydn limonlu suyu unuttm gün içinde icicm. Kahvaltim dereotlu omlet salatalik domates iki dlim tam buğday ekmeği iki bardak cay. Şimdi yeşil cay icicm. Ve deli gbi temizlik yapicm termo taytimi giyip. Benm kiz başladı bile süpürmeye :) gdiym yardım ediym

Limonlu su. Azad bardağı masadan alıp kaçtığıniçin ancak yarısını yakaladım suyun :) sonra da lif ve kuru meyveleri sütle karıştırıp kendi müslimi kendim yaptım

Back