Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huu huuu süperTeyzem geldi kapidan giere girmez zayiflamissn diyetmi yapiyosn dedi
Bugün disari cikmadik bz evdeydik abartmadm hic mangal yaptk misafrlermz vardi yne az yedm hala tokum bnde. Yarn dsardayz bakalm BN nasıl dayancm disarda bisey yemedenSabah kahvaltıda yine sapıttım artık nası yediysem şu saate kadar acıkmadım şimdi dışarı çıkıyoruz en masumu kumpir geliyo onu yerim artık
Ay banada dün dediler zatıflaöışsın diye çok mutlu oldumTeyzem geldi kapidan giere girmez zayiflamissn diyetmi yapiyosn dedi
Bugün üni.- lise karışık arkkadaşlarım geldi salı eski komşularım gekecek bi gğnde dayımın eşleri gelmek istiyo ev hayırlı olsun için napacam bilmşyorum gelmeyinde diywmiyorumkiAyy benim bugün cozuttu daha doğrusu az yemeye alışmışım eskiden yediğim gibi yedim ve ben iyi yiyomuşum bunu anladım :) neyse yarın sabah hiç bişey olmamış gibi devam ediyorum diyetime ve bu ay bi daha kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum :)
Aynı ben:).gelmeyinde demek olmuyo nasıl olacak bu diyet bu misafirlerle hiç bilmiyorum.surekli bozuluyo.Bugün üni.- lise karışık arkkadaşlarım geldi salı eski komşularım gekecek bi gğnde dayımın eşleri gelmek istiyo ev hayırlı olsun için napacam bilmşyorum gelmeyinde diywmiyorumki
İyi hadi gozun aydinTeyzem geldi kapidan giere girmez zayiflamissn diyetmi yapiyosn dedi
Birinin zayifladigini soylemesi guzel bisey motive oluyor insanTeyzem geldi kapidan giere girmez zayiflamissn diyetmi yapiyosn dedi