• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Ara ogun yeşil cay ictm 5 6 tane findik. Öğlen geç oldu şimdi yicem sardalya izgara salata bi bardakta kola icicm zero

Suan gözüm dönmüş gibi tatlı bişiler yiyesim var zaten bugün de kaçırdım biraz öğlen küçük bir gözleme ve ayran aksam da küçük bir kase çorba ictim

Sabah kahvaltıda yine sapıttım artık nası yediysem şu saate kadar acıkmadım şimdi dışarı çıkıyoruz en masumu kumpir geliyo onu yerim artık

Sabah kahvaltıda yine sapıttım artık nası yediysem şu saate kadar acıkmadım şimdi dışarı çıkıyoruz en masumu kumpir geliyo onu yerim artık
Bugün disari cikmadik bz evdeydik abartmadm hic mangal yaptk misafrlermz vardi yne az yedm hala tokum bnde. Yarn dsardayz bakalm BN nasıl dayancm disarda bisey yemeden

Ayy benim bugün cozuttu daha doğrusu az yemeye alışmışım eskiden yediğim gibi yedim ve ben iyi yiyomuşum bunu anladım :) neyse yarın sabah hiç bişey olmamış gibi devam ediyorum diyetime ve bu ay bi daha kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum :)

Eveet sabah limonlu suyumu içtim kahvaltım ekmeksiZ rejim kahvaktısı ara öğün yok 3 gibi malesef hamurişi ama coşmadım normalde yiyebileceğimden az yedim akşam yemeği yok az önce malesef bi küçük parça hamurişi yedim tilya kürümü şimdi yapıp içcem
Kalanları buzluğa dolduruyorum şu an salı günü yine misafirim var

Ayy benim bugün cozuttu daha doğrusu az yemeye alışmışım eskiden yediğim gibi yedim ve ben iyi yiyomuşum bunu anladım :) neyse yarın sabah hiç bişey olmamış gibi devam ediyorum diyetime ve bu ay bi daha kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum :)
Bugün üni.- lise karışık arkkadaşlarım geldi salı eski komşularım gekecek bi gğnde dayımın eşleri gelmek istiyo ev hayırlı olsun için napacam bilmşyorum gelmeyinde diywmiyorumki

Bugün üni.- lise karışık arkkadaşlarım geldi salı eski komşularım gekecek bi gğnde dayımın eşleri gelmek istiyo ev hayırlı olsun için napacam bilmşyorum gelmeyinde diywmiyorumki
Aynı ben:).gelmeyinde demek olmuyo nasıl olacak bu diyet bu misafirlerle hiç bilmiyorum.surekli bozuluyo.

Selam
Kahvaltim patates,kabak ,biber,domates kizartma ama az yedim,cay
Ogle disari ciktik bisey yemedim ikindiye dogru bir pogaca,3 tane cikolatali biskuvi
Aksam biraz cok oldu 2 tane lahmacun,salata, ayran

Back