Sabah 7.30 sa uyuyup 8.30 da uyanınca mal gibi oldum:/ öğle uykusunu Azadla uyudum ve yeni uyandım. O yüzden kahvaltı ve öğle yemeği bir arada oldu. Limonlu au da kaynadı gitti unuttum
1 yumurta 1 light peynir bir avuç yeşillik 2 dilim ekmek
ben senden bir iki hafta sonra yorum istiyorum deneyen biri olarak ben bebeğe vercek zarardan çok sütü azaltır mı diye endişe ediyorum malum benimki zaten bişi yemiyoBen yapıp denicem büyüdüler artık zararlı bişi de değil
Yok Canım ya benim kafama bişey takılınca uyuyamıyorum. Azad sa şansa mışıl mışıl uyudu dün gece :/7 buçuk mu dizi mi izledin yine
ay hepimiz öğün öğün şunu yedik bunu yedik diye paylaşıyoruz ya benim aklımda kalmamış için senin yediklerin mesela şuan yazdıkların normal miktar hani ben bariz gözüme takılırsa çok değil mi diye yazıyorum demekki denk gelmedimAra yarim muz yarim saat sonrasinda yogurt kuru 20 dakika sonrasinda ise oglumla 4,5 catal makarna
Arkadaslar ben cok yiyiyorum galiba sizlere bakiyorum pek bisey yemiyorsunuz hatalarimi soyleyinki farkina variyim
Kucuk oglumu yeni sutten kestim malum emzikliyken fazla yiyiyodum daha vucut alisamadi az yemeye
Himmm anladim canim.fazla yedigimi zannediyorum demek ki herkese oyle geliyoray hepimiz öğün öğün şunu yedik bunu yedik diye paylaşıyoruz ya benim aklımda kalmamış için senin yediklerin mesela şuan yazdıkların normal miktar hani ben bariz gözüme takılırsa çok değil mi diye yazıyorum demekki denk gelmedim
bugünlük akşam yemeğinden sonra tüm gününü tek seferde mi yazsan daha net anlarız
gerçi ben çorba içsem bile bana fazla geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?