• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kahvaltim 3 dilim ekmek, menemen benim cocuklar cok seviyor,labne,cay
Ara ogun yarim seftali, 3 kasik nar,2 kare cikolata cocuklara verdim yine dayanamadim

Kahvaltida yengemdeydim patates kizartmasi yedm biraz hazir patatesleri çok seviyorum dayanamadim. Omlet yedm biraz domates salatalik ekmek bi dlim uç bardak cay
Ara öğün yemedim geç kahvalti ettm
Öğlen hiranin kalan tarhana corbasi bi kepçe bile yoktu
Şimdi ara öğün bi avuç kuru uzum turna yemisi ceviz findik karisimi
Akşama allah kerim:)

yeşil çay içtim acıkmıştım aslında birden tıkadı beni ama akşam çorbayla ne kadar idare edebilcem bakalım minderimde kargoya verilmiş cumartesi spora başlıyorum :KK49:

Bende öğlen tost yedim kşar domates 2 bardak çay
Tilya mı içtim arada :) şimdi nescafe :) arkadaşa diyom yemek yok içmek serbest :)

selam kızlar

sabah canım birşey istemiyordu 1 elma ve 1 türk kahvesi
ara öğün bir avuç sarı leblebi ve kuru üzüm
öğlen 4 yemek kaşığı bulgur pilavı ve 1 köfte
ara öğün bir avuç sarı leblebi ve kuru üzüm
akşam 1 kase lahana salatası 1 kase yoğurt

3 litre su içiyorum gün içinde

çok yedimm bugün:KK53:

Aksam yemegim oglumun artakalan pilavindan iki kasik pilav bir elma iki saat oncesinde yogurt kuru

Screenshot_2015-10-15-17-56-30.png
Benden siZe gelsin:)

Ara öğün 3 fındık 3 ceviz
Öğle yemeği dünden kalan bikaç kaşık fasülye ve bulgur
Akşam yemeği biber dolması bi tane ve bi kase çorba olacak

Yarım muz
Akşamda 4 küçük dolma 1 kase yoğurt

Bugün çok yürüdüm çok yorgunum :) bu hafta yine güzel gitcek kilo bakalım inş :)

yeşil çay içtim acıkmıştım aslında birden tıkadı beni ama akşam çorbayla ne kadar idare edebilcem bakalım minderimde kargoya verilmiş cumartesi spora başlıyorum :KK49:
canm mira bin uykusu basil aksamlari geç uyuma durumu varmi hergun Yeşilçay iciyomusn. Hira yi etkiledi sanirm ona bgldim ama

Akşama yerim dediğim şeyleri de yemedim, öğleni 5 gibi yemiştim tutmuş beni baya. Sadece yoğurt kürümü yiyorum şuan. Ama regl dolayısıyla acayip şişkin hissediyorum kendimi :/

Back