• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Nutella ve kola muhabbeti yapılmış. Ben kola fanta vs gazlı içecek içemiyorum, çocuk gibi burunumdan çıkacak gibi oluyorum. En fazla ice tea falan içerim.
Nutella nerdeyse hiç almam alsam da bitmeden bozulup çöpe gider hep, sadece kahvaltıya misafir alacaksam alırım, misafir dışında da kullanılmaz biDe Nutella:))
Allahtan onlar yok hayatımda yoksa sonun ne olurdu :/

Nutella ve kola muhabbeti yapılmış. Ben kola fanta vs gazlı içecek içemiyorum, çocuk gibi burunumdan çıkacak gibi oluyorum. En fazla ice tea falan içerim.
Nutella nerdeyse hiç almam alsam da bitmeden bozulup çöpe gider hep, sadece kahvaltıya misafir alacaksam alırım, misafir dışında da kullanılmaz biDe Nutella:))
Allahtan onlar yok hayatımda yoksa sonun ne olurdu :/
:KK57:nutellasiz hayat düşünemiyorum bende öle tadımlık yiyim bırakırım diyenlerden değil heleki bitterlisi olsun bir kavanoz yerim hoş normalinide yerim ama:)

:KK57:nutellasiz hayat düşünemiyorum bende öle tadımlık yiyim bırakırım diyenlerden değil heleki bitterlisi olsun bir kavanoz yerim hoş normalinide yerim ama:)
Haaa ben çikolata da yemem sadece kırk yılda bir bitter bi tane yerim. Çaya kahveye şeker koymam, içkim yok kumarım karı kızım yok :D

İkinci ara öğün minik salkımlar halinde sarı ve kara üzüm ve bir minik armut.

Haaa ben çikolata da yemem sadece kırk yılda bir bitter bi tane yerim. Çaya kahveye şeker koymam, içkim yok kumarım karı kızım yok :KK70:
Hadi canım ama cips filan seviyodubuz sizde diye hatırlıyorum dizi izletken ben çikolatanın her türlüsünü yerim hele de karam varya gofret gibi olan bi daha ki çarşamba kilo vermiş olursan bi tane yicem ;)

Hadi canım ama cips filan seviyodubuz sizde diye hatırlıyorum dizi izletken ben çikolatanın her türlüsünü yerim hele de karam varya gofret gibi olan bi daha ki çarşamba kilo vermiş olursan bi tane yicem :KK66:
Cips de çok yiyemiyorum midem bulanıyor yağlı ama benim dizi zaafım çekirdek ve kuruyemiş, ne kadar yiyebileceğimi öngöremiyorum bile

Hadi canım ama cips filan seviyodubuz sizde diye hatırlıyorum dizi izletken ben çikolatanın her türlüsünü yerim hele de karam varya gofret gibi olan bi daha ki çarşamba kilo vermiş olursan bi tane yicem :KK66:
karammiiii en sevdgimdenn :)

Yeşil cayi ya.komple birakiyorm yda azaltiyorm bundan snra yoksa hira gerçekten delirtcek bni ne gündz ne gece uyumuyo noldu bu çocuğa ya hc uykusu gelmiyor

Hosbuldum.23 yasindayim 1.58 boy 62.700 gr kilo 2 tane cocugum var. Hedefim simdilik 58.00.
Bu sabah iki kare fistikli cikolata bir gazoz normalde hic yapmam boyle. cocuklarla biraz menemen ve iki dilim ekmek
Ogle dort Kare cikolata uzun zamandir yememistim bugun cikolata gunu oldu.
Aksam 2 kasik bulgur pilavi 2 kasik et sote bol bol salata sonrada sekersiz cay

Bugün butm gün pazarda dolastm sabah kahvaltidan beri daha yeni bisey yedm akşam yemeğin bi kepce tarhana çorbası ispanak yemeği ve yoğurt

Amanın kopmuş gitmişiniz nerden söledim neyse kapatalım bu muhabbeti gerçekten :)

Ara türk kahvesi
Akşam
Biraz makarna 1,5 karnıyarık cacık
Şimdi nescafe içiyorum
Akşamda çay faslı olur :) burda fasıl çok ama bişey yemem artık :)
Şekerdende gerçekten kurtulmuşum nescafe bile şekersiz içebiliyosam tamamdır :)

Bende 2. Senedir şeker kullanmayanlardanım
Kola içmem Fanta çok nadir
Ekmek iki aydır hiç yok
Ama kendimi bir kaybedince
Dünya'nın çikolatasını bir anda yiyorum susamlı krakerle acayip güzel gidiyo

Ayyy ben en son yasaklamamışmıydım şu abur çubur fantezilerinizi yazmayın diye. Açlık başınıza vurdu heralde, bi daha abur cuburdan bahseden olursa sürerim onu buralardan :KK11:

Back