• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Benim akşam yemeğim de bikaç kaşık tavuklu yeşil fasülye, iki üç kaşık mercimekli bulgur pilavı, bi kase altın yoğurtum olacak. Birazdan ben de günü kapatıcam inşallah, eşim eve eli boş gelirse tabi :/

Ben bu maratona başlayalı 4 ay oldu ve 16 kilo gitti
Ama en yavaş kilo verme Zaman'ım son ayım çünkü ikinci bebeğime hamile kaldığımda 82 kiloya yeni inmiştim
104 den 4 aylık oğlum vardı ben hamile kaldığımda
Oğlumda aldığım kırk kilonun üstüne 22 daha eklendi ve ben 107 yi gördüm
Çok kabarık bir sicil bu ve ben iki senedir en düşük kiloma yeni ulaştım bugün

Kizlar ben hergun tartiliyorum iyimi yapiyorum bilmiyorum ama.bunun kilo vermede herhangi bir zarari varmi siz nasil yapiyorsunuz
Ben de maalesef :/ bendeki yan etkisi stres ve stres de kg vermenin en büyük düşmanı. Aslında bi baskül diyeti yapsam haftada bir gün tartışsam daha iyi olacak:/

Ben de maalesef :/ bendeki yan etkisi stres ve stres de kg vermenin en büyük düşmanı. Aslında bi baskül diyeti yapsam haftada bir gün tartışsam daha iyi olacak:/
Aynen canim bende yapsam iyi olur bakalim kg daha iyi verebiliyormuyum anca baskulu saklamam lazim yoksa dayanamam tartilirim

Bende hergün tartılıyorum bende eksi gördükçe motive oluyo göremezsem de ertesi gün görmek için frenliyorum kendimi

Bede aldım altınotu bugün başlıcam yarın bakalım hayırlısı K Keskek 1 lt suyamı yaptın
Aktar dedi bi de hazır sallama paketi var istersenz yok dedim kendim yaparım :)

Bu arada ben Akşm yarım gözleme azıcık da Tiramisu yedim ama kardeşimde söz verdi yarın itibariyle oda diyette eşim akşamları sadece çorbaya bende varım dedi arttık bu haftada kilo veremezsem daha da uğraşmam

Bu arada ben Akşm yarım gözleme azıcık da Tiramisu yedim ama kardeşimde söz verdi yarın itibariyle oda diyette eşim akşamları sadece çorbaya bende varım dedi arttık bu haftada kilo veremezsem daha da uğraşmam
Ama zayıf insan daha zor kg verir. Ben gençliğinde ve zayıfken 1 kg yu bi ayda verirdim:/

Back