Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sür valla okudukça gözümün önünden nutella kavonozlari ucustu:))Ayyy ben en son yasaklamamışmıydım şu abur çubur fantezilerinizi yazmayın diye. Açlık başınıza vurdu heralde, bi daha abur cuburdan bahseden olursa sürerim onu buralardan
Ben de maalesef :/ bendeki yan etkisi stres ve stres de kg vermenin en büyük düşmanı. Aslında bi baskül diyeti yapsam haftada bir gün tartışsam daha iyi olacak:/Kizlar ben hergun tartiliyorum iyimi yapiyorum bilmiyorum ama.bunun kilo vermede herhangi bir zarari varmi siz nasil yapiyorsunuz
Ben geçen hafta tartilmadim hiç carsambayi bekledim o heycanla daha iyi diyet yaptığımı farkettim.Kizlar ben hergun tartiliyorum iyimi yapiyorum bilmiyorum ama.bunun kilo vermede herhangi bir zarari varmi siz nasil yapiyorsunuz
Aynen canim bende yapsam iyi olur bakalim kg daha iyi verebiliyormuyum anca baskulu saklamam lazim yoksa dayanamam tartilirimBen de maalesef :/ bendeki yan etkisi stres ve stres de kg vermenin en büyük düşmanı. Aslında bi baskül diyeti yapsam haftada bir gün tartışsam daha iyi olacak:/
Sabah yapıcam bende bakalım inş işe yarar :)Evet 1 lt suya kuşburnu ıhlamur altınotu
Sen ve @minnakkartal sevdiniz burayı gitmemek için kg vermiyorsunuz, ben anladım siziiiiAyy süpersiniz süper. Ben 50.700 çıktm. 100gr almışım neyse ben bu kiloyu korumaya karar verdim.
Canim bu karisim ne ise yariyorEvet 1 lt suya kuşburnu ıhlamur altınotu
ahaha ya zaten bu gidişle gıdım gıdım beraber kapatırız topiğiSen ve @minnakkartal sevdiniz burayı gitmemek için kg vermiyorsunuz, ben anladım siziiii
Ama zayıf insan daha zor kg verir. Ben gençliğinde ve zayıfken 1 kg yu bi ayda verirdim:/Bu arada ben Akşm yarım gözleme azıcık da Tiramisu yedim ama kardeşimde söz verdi yarın itibariyle oda diyette eşim akşamları sadece çorbaya bende varım dedi arttık bu haftada kilo veremezsem daha da uğraşmam
Yok yok metabolizmam bozulmuş benim bence>.<Ama zayıf insan daha zor kg verir. Ben gençliğinde ve zayıfken 1 kg yu bi ayda verirdim:/
Eveeeet :) seviyorum rejimli diyetli yerleri :)Sen ve @minnakkartal sevdiniz burayı gitmemek için kg vermiyorsunuz, ben anladım siziiii