• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Azonce bi bardak salep ictm bogazm çok batiyodu yutkunamiyodum sicak iyi geldi ama kalorisi yuksek diye bliyorm

Daha çok erken diyet için emzirirken yapma bence. Ekmeği, pirinci makarnayı hamurişini bırak o yeterli bence ilk etapta. Bunların sana da bebeğine de faydası yok nasılsa. Ama sirkemle au limonlu su ya da herhangi bir kür yapmamalısın

Hoşgeldin, her çarşamba ilk günümüz, sen de boy kilo yaş ve hedef kg nu yazıl, bugün be yediğini paylaşarak bugün aramıza katılabilirsin. Hoşgeldin :KK66:

Tartı günü bugün. Bi haftada ne kadar vermişsin bu durumda onu da belirtirsen takibimi daha kolay olur.
1.2 kilo zannedersem

A apriori11 64.100/63.200/-0.900
@oslew 85.400/84.600/-0.800
A Aysegul1706 79.400/78.500/-0.900
@ayferzey 70.500/69.700/-0.800
@minnakkartal 51.500/51.200/-0.300
K Keskek 70.700/69.600/-1.100
@hiraysen 72.500/71.600/-0.900
K Kafkanistan

Eveettt bu haftada böyle :)
Benim kilo sana yakın canım bakalım 7 ki rakamları ne zaman göreceğiz
Ben pazartesi 83.1 dim Salı 82.6 oldum bugün ise 81.4 ü gördüm
Ama nazar değdirmem umarım kendime :( hemen bozmam hedefimi

Ayyy açım aç :) ama mutluyum yemem yatarım birazdan zaten açlık iyidir :)

valla bende açım hemde kurtlar gibi açım ama olsun verdikçe veresim geliyor..gidecek bu kilolar..çıtır bir anne olacağım..:KK54:gerçekten açlık iyi birşey bir bakıma..ben açken daha dinç oluyorum vallahi bak..tokken bir yere yığılıp kalıyorum..

bu arada günaydın hanımlar..

günaydın kızlar rutin kahvaltılık içim sıkıldı valla yarınıda böyle atlatayım haftasonu omlet falan yaparım artık ve abartmadan

Ben kahvaltı mı yaptım limonlu suyumu ce tilya kürümü içtim @hiraysen bu sabah dediğin gibi acı olmuştu zor içtim biye böyle oldu anlamadım çok mu kaynattım acaba

Bende aldım altınotunu annemgilde vardı ihlamurumu da aldım az da kuşburnu topladım mu tilya Kürüm hazır yarın başlarım artık emziriyorum ama artık büyüdüler bişi olmaz sanırım en fazla ishal okur belki oda iyi olur zaten kabız kuzucum ağlaya ağlaya yapiyor

Bende aldım altınotunu annemgilde vardı ihlamurumu da aldım az da kuşburnu topladım mu tilya Kürüm hazır yarın başlarım artık emziriyorum ama artık büyüdüler bişi olmaz sanırım en fazla ishal okur belki oda iyi olur zaten kabız kuzucum ağlaya ağlaya yapiyor
Ya bende başlasammı acaba artık ilaç bile veriyo doktorlar eskisi kadar çok emmiyolarda

Bende limonlu suyumu içtim
Kahvaltı domates salatalık peynir yarım gevrek
Tilyada yaptım 2 bardak içtim bi şişede yanıma aldım kalanı da akşam içicem
Öykünün kalan çorbasını kaşıkladım öğlene dışardayım bakalım ne yicem bilmiyorum

Ya bende başlasammı acaba artık ilaç bile veriyo doktorlar eskisi kadar çok emmiyolarda
kizlar ben bir hafta yaptm emziryorm bnde. Hcbsey olmadi anormal.bi durum olmadi. Ynede biraktm

K Keskek su kaynadıktan sonra 5dk ıhlamurla kuşburnunu 5dk da altınotunu kaynatıp altını kapatıyorsun. Bikaç dk demlendikten sonrada süzüyorsun.

Ara öğün kraker yedim 120-130 kalori değerinde az önce de yoğurt ve salatalık yedim bi daha da akşam yemeği yerim arada bişey yemeği düşğnmüyorum inşallah yani umarım :)

Back