Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saraçoğlunun anlattığı tilyA kürünü yapıyoruz yağ yakıyomuş güyaCanim bu karisim ne ise yariyor
Himm deneyin ise yariyorsa bende yapiyim yogurt kurunu uyguladim ise yaradi tavsiye ederimSaraçoğlunun anlattığı tilyA kürünü yapıyoruz yağ yakıyomuş güya
1.2 kilo zannedersemDaha çok erken diyet için emzirirken yapma bence. Ekmeği, pirinci makarnayı hamurişini bırak o yeterli bence ilk etapta. Bunların sana da bebeğine de faydası yok nasılsa. Ama sirkemle au limonlu su ya da herhangi bir kür yapmamalısın
Hoşgeldin, her çarşamba ilk günümüz, sen de boy kilo yaş ve hedef kg nu yazıl, bugün be yediğini paylaşarak bugün aramıza katılabilirsin. Hoşgeldin
Tartı günü bugün. Bi haftada ne kadar vermişsin bu durumda onu da belirtirsen takibimi daha kolay olur.
Benim kilo sana yakın canım bakalım 7 ki rakamları ne zaman göreceğizA apriori11 64.100/63.200/-0.900
@oslew 85.400/84.600/-0.800
A Aysegul1706 79.400/78.500/-0.900
@ayferzey 70.500/69.700/-0.800
@minnakkartal 51.500/51.200/-0.300
K Keskek 70.700/69.600/-1.100
@hiraysen 72.500/71.600/-0.900
K Kafkanistan
Eveettt bu haftada böyle :)
Ayyy açım aç :) ama mutluyum yemem yatarım birazdan zaten açlık iyidir :)
fazla kaynayınca ıhlamur bile acı geliyor bana demleme usulü daha çok seviyorumBen kahvaltı mı yaptım limonlu suyumu ce tilya kürümü içtim @hiraysen bu sabah dediğin gibi acı olmuştu zor içtim biye böyle oldu anlamadım çok mu kaynattım acaba
Ya bende başlasammı acaba artık ilaç bile veriyo doktorlar eskisi kadar çok emmiyolardaBende aldım altınotunu annemgilde vardı ihlamurumu da aldım az da kuşburnu topladım mu tilya Kürüm hazır yarın başlarım artık emziriyorum ama artık büyüdüler bişi olmaz sanırım en fazla ishal okur belki oda iyi olur zaten kabız kuzucum ağlaya ağlaya yapiyor
Aynen cok kaynayınca oluyor sanirmBen kahvaltı mı yaptım limonlu suyumu ce tilya kürümü içtim @hiraysen bu sabah dediğin gibi acı olmuştu zor içtim biye böyle oldu anlamadım çok mu kaynattım acaba
Bende aldım altınotunu annemgilde vardı ihlamurumu da aldım az da kuşburnu topladım mu tilya Kürüm hazır yarın başlarım artık emziriyorum ama artık büyüdüler bişi olmaz sanırım en fazla ishal okur belki oda iyi olur zaten kabız kuzucum ağlaya ağlaya yapiyor
kizlar ben bir hafta yaptm emziryorm bnde. Hcbsey olmadi anormal.bi durum olmadi. Ynede biraktmYa bende başlasammı acaba artık ilaç bile veriyo doktorlar eskisi kadar çok emmiyolarda