• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Bende başladım bugün limonlu suya bakalım şimdi kahvaltı yapcam haşlanmış yumurta domates salatalık roka peynir 1 dilim ekmek çay

bende her zamankinden bir kahvaltı yaptım ama ben sadece iş yerinde yapabiliyorum diyet eve gidince tüm dengem bozuluyor ve hep kaçamak yapıyorum bu hafta muhtemel hiç kilo vermedim bu hızla gidersem zaten topik bana kalır şu mindere baktım kızlar koşu bandı için olan eşime link attım bugün sipariş ver diye bakalım inşallah ses için işe yararda spor yapabilirim yoksa ben hayatta kilo veremem

bende her zamankinden bir kahvaltı yaptım ama ben sadece iş yerinde yapabiliyorum diyet eve gidince tüm dengem bozuluyor ve hep kaçamak yapıyorum bu hafta muhtemel hiç kilo vermedim bu hızla gidersem zaten topik bana kalır şu mindere baktım kızlar koşu bandı için olan eşime link attım bugün sipariş ver diye bakalım inşallah ses için işe yararda spor yapabilirim yoksa ben hayatta kilo veremem
100 kilo fazlan var ya otur ağla :) delimidir nedir ayol :)

Valla bu haftanın sıfırı bana gelcek galiba çok canımı sıktı bu regl işi hergün 100-200 gr eksi görüyodum şimdi yok inş bitince görürüm bişeyler

Benim menü bugün de aynı. Dün gece 12 de pilim bitti ama açlıktan üşüdüm resmen:/ eşim kızdı tabi öleceksin diye :))) fena mı ölüm hafif olur dedim iyice küstü bana :)))

Benim menü bugün de aynı. Dün gece 12 de pilim bitti ama açlıktan üşüdüm resmen:/ eşim kızdı tabi öleceksin diye :))) fena mı ölüm hafif olur dedim iyice küstü bana :)))
Tee allahım ya laflara bak benimkine söylencek laf bu tam işi gereği :) valla onu yspcaksan yerinden bile kalkmaman lazım sıkıntılı bi şok :)

Back