Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuşburnu kuru almış eşim yaş mı olmalı acaba ondan mı ki ben hepsini içtim kahvaltıda iki koca bardak çay niyetineBana aci gelmişti.
Kuru evt doğru almis esn canmKuşburnu kuru almış eşim yaş mı olmalı acaba ondan mı ki ben hepsini içtim kahvaltıda iki koca bardak çay niyetine
100 kilo fazlan var ya otur ağla :) delimidir nedir ayol :)bende her zamankinden bir kahvaltı yaptım ama ben sadece iş yerinde yapabiliyorum diyet eve gidince tüm dengem bozuluyor ve hep kaçamak yapıyorum bu hafta muhtemel hiç kilo vermedim bu hızla gidersem zaten topik bana kalır şu mindere baktım kızlar koşu bandı için olan eşime link attım bugün sipariş ver diye bakalım inşallah ses için işe yararda spor yapabilirim yoksa ben hayatta kilo veremem
100 gr vere vere ilerlersem ağlarım valla100 kilo fazlan var ya otur ağla :) delimidir nedir ayol :)
O da bişey bizi yalnız bırakmamak için öyle yap :)100 gr vere vere ilerlersem ağlarım valla
ben varım senden önce :)Asıl topik bana kalır en çok fazlası olan benm
Canın bişey istemiyodu bi de utan utan yarın koca bi sıfır alcaksın yine :)Kahvaltimi yazmasam daha iyi
topiğin sıfırcısıCanın bişey istemiyodu bi de utan utan yarın koca bi sıfır alcaksın yine :)
Bende çok az verdim bu hafta motivasyonum kırıldı geçen haftaki verdigim kiloyu düşününceValla bu haftanın sıfırı bana gelcek galiba çok canımı sıktı bu regl işi hergün 100-200 gr eksi görüyodum şimdi yok inş bitince görürüm bişeyler
Tee allahım ya laflara bak benimkine söylencek laf bu tam işi gereği :) valla onu yspcaksan yerinden bile kalkmaman lazım sıkıntılı bi şok :)Benim menü bugün de aynı. Dün gece 12 de pilim bitti ama açlıktan üşüdüm resmen:/ eşim kızdı tabi öleceksin diye :))) fena mı ölüm hafif olur dedim iyice küstü bana :)))