Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hile yapmaa:)Öğlen yemegim yarim lahmacun bi bardk ayran normlde iki tane yerim :) aksma salata yicm yarn sabh tarti var cnku :)
izlenmez ben instagramda arda türkmeni takibi bıraksam mı diye düşünüyorum :))Rejimdeyken ver fırına izlenir mi yaa şansıma kek yaptılar
bnde lezzet haritasi izliyorm :)Rejimdeyken ver fırına izlenir mi yaa şansıma kek yaptılar
pes etmek yoookYaa ne azim tartı bu hafta yukarı gitti gibi reglim bi de inş ondandır
Sapları biraz acı oluyor. İyi yapmışsn. Şeker atmadın dimi hiç. Ne öncesinde ne sonrasında şeker almıyorsn. Bide mevsimi değil ama bi kase çilek tüketmende fayda varmış.Ya benimde aklıma geldi seneye yaz köyde bakacam bu ottan kesin vardır kilosu 140 tl imiş
Ay canım ya saplı kısımlarını kesio saklama kabına doldurdum yoksa koyardım resim bi de biz eşimle ortak yapıyoruz bi ona kaynattım bu sabah bi bana muhtemelen çabuk biter bizimki tekrar alırız
Valla ben hiç sıcak içemedim hep soğuk içtim.Altın otu yüzünden
Bnce brbat :)
ay bamyaya bayılıyorum ben bide benim eşimde grip olsa kamyon çarptı sanırsın çyle yatak döşek yatar naz niyaz aman allahım..geçmiş olsun tabiBamya ayikliyorm akşam için eşim hasta oldu evde yatiyo cani istemis . hasta olmasin bu ya hic isteği bitmiyo onu yap bunu yap . ama yarn tarti gnu allahm nolursn 50 gr gitsn bari 0 çok dokundu bana :)
benimde gittim yeşil çay yaptım ve milkshake içiyo gibi davranıyorumÇok fena bişiler yiyesim var
Soğutup bi dikiştepes etmek yoook
Sapları biraz acı oluyor. İyi yapmışsn. Şeker atmadın dimi hiç. Ne öncesinde ne sonrasında şeker almıyorsn. Bide mevsimi değil ama bi kase çilek tüketmende fayda varmış.
Valla ben hiç sıcak içemedim hep soğuk içtim.
Sağol canm aynen yatiyodu koca kari gbi dedm kalk gdiyrz çocuğa surup almaya :) acilmi diyo dedm çok acilay bamyaya bayılıyorum ben bide benim eşimde grip olsa kamyon çarptı sanırsın çyle yatak döşek yatar naz niyaz aman allahım..geçmiş olsun tabi
benimde gittim yeşil çay yaptım ve milkshake içiyo gibi davranıyorum
Ahaha daya bi kaşıkta ona toparlar belki bende not aldım doktora sorucamSağol canm aynen yatiyodu koca kari gbi dedm kalk gdiyrz çocuğa surup almaya :) acilmi diyo dedm çok acil
pes etmek yoook
Sapları biraz acı oluyor. İyi yapmışsn. Şeker atmadın dimi hiç. Ne öncesinde ne sonrasında şeker almıyorsn. Bide mevsimi değil ama bi kase çilek tüketmende fayda varmış.
Valla ben hiç sıcak içemedim hep soğuk içtim.