• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

20 dk tempolu yürüdüm şu çocuk az uzun uyusa şaşırcam :) birazdan yeşil çayımı içicem

bende eşimle konuştum akşam ölçüsünü alıcakmış koşu bandının yarın sipariş verebilirim heralde dedi bu durumda gelmesi fln yeni haftaya anca kullanabilirim diye düşünüyorum

Ayy temizlik yaptim buda spor sayılır ama evi topladım so ra süpürmem başladım isim bitti arkami bi döndüm yine her yer oyuncak olmus:(

ay hemen bugün hiç bişi yemesemde yarın tartıda çok şey değişmez bu haftanın sıfırı bana heralde :(

Bamya ayikliyorm akşam için eşim hasta oldu evde yatiyo cani istemis . hasta olmasin bu ya hic isteği bitmiyo onu yap bunu yap . ama yarn tarti gnu allahm nolursn 50 gr gitsn bari 0 çok dokundu bana :)

Yaa ne azim tartı bu hafta yukarı gitti gibi reglim bi de inş ondandır :KK43:
pes etmek yoook ;)
Ya benimde aklıma geldi seneye yaz köyde bakacam bu ottan kesin vardır kilosu 140 tl imiş

Ay canım ya saplı kısımlarını kesio saklama kabına doldurdum yoksa koyardım resim bi de biz eşimle ortak yapıyoruz bi ona kaynattım bu sabah bi bana muhtemelen çabuk biter bizimki tekrar alırız
Sapları biraz acı oluyor. İyi yapmışsn. Şeker atmadın dimi hiç. Ne öncesinde ne sonrasında şeker almıyorsn. Bide mevsimi değil ama bi kase çilek tüketmende fayda varmış.

Altın otu yüzünden :KK43:

Bnce brbat :)
Valla ben hiç sıcak içemedim hep soğuk içtim.

Bamya ayikliyorm akşam için eşim hasta oldu evde yatiyo cani istemis . hasta olmasin bu ya hic isteği bitmiyo onu yap bunu yap . ama yarn tarti gnu allahm nolursn 50 gr gitsn bari 0 çok dokundu bana :)
ay bamyaya bayılıyorum ben bide benim eşimde grip olsa kamyon çarptı sanırsın çyle yatak döşek yatar naz niyaz aman allahım..geçmiş olsun tabi

Çok fena bişiler yiyesim var:KK43:
benimde gittim yeşil çay yaptım ve milkshake içiyo gibi davranıyorum :P

pes etmek yoook :KK66:

Sapları biraz acı oluyor. İyi yapmışsn. Şeker atmadın dimi hiç. Ne öncesinde ne sonrasında şeker almıyorsn. Bide mevsimi değil ama bi kase çilek tüketmende fayda varmış.

Soğutup bi dikişte ;)

ay bamyaya bayılıyorum ben bide benim eşimde grip olsa kamyon çarptı sanırsın çyle yatak döşek yatar naz niyaz aman allahım..geçmiş olsun tabi

benimde gittim yeşil çay yaptım ve milkshake içiyo gibi davranıyorum :p
Sağol canm aynen yatiyodu koca kari gbi dedm kalk gdiyrz çocuğa surup almaya :) acilmi diyo dedm çok acil

Öğlen yarım dilim ekmek yoğurt
Eşim geldi tost yaptım ona kaşarlı bi ısırık aldım
Ara yarım muz
Şimdi maden suyu içicem
Akşam da
3 köfte salata yoğurt 1 dilim ekmek

pes etmek yoook :KK66:

Yok yok şeker hiç tüketmiyorum nerdeyse
Ben belki sıcak içtim diye mi tuhaf gelmedi hatta deidm ya eşime de yaptım diye o ofise götürdü tupperin suluklarıyla yarın termosla getireyim dedi o da sıcak sevdi heralde

Kahvaltıdan sonra ara öğün bi mandalina ile bi dilim elma
Öğle yemeği pırasa yemeği yoğurt 5-6 badem :))
Akşam yemeği de 4 köfte ve 1 orta boy patlıcanı çiğden fırınladım1-2 kaşık kadar sıvıyağ ile güzel oldu yanında da yine yoğurt :) köftenin birini betül yedi bana 3 tane kaldı

Ayy yine harfiyen uydum listeye. Daha bi kase yoğurt alacağım var onu da yatmaya yakın zencefil zerdeçal tarçın kürüyle yiycem. İnşallab bu gece de ölmem :(

Back