• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kızlar dün coştum dışardaydım öğlen burger akşam balık derken ipin ucu kaçtı :/ kendimi kaybediyorum eşimletken :KK43:
Bikaç gün şok diyet yapıcam o yüzden boşuna yazmamak için 4 günlük yiyeceğini toptan yazıyorum resim ekledim. Çarşamba tartıda görüşürüz :KK66:
ah ben emzirmesem ne şoklara sokarım kendimi ama

Ara öğün yeşil çay bir avuç üzüm yarım mandalina
Akşam
Tavuk sote salata yoğurt 1 dilim ekmek

Bende arada fazla kaçırdıysam ertesi gün sadece 4-5 orta boy haşlanmış patates yiyp dengeliyodum şu reglim bitsin bunu bende yapabilirim bakalım

BN hayatimda ilk defa diyet yapiyorm hatta yapmaya calisiyorm. Bn çok zayiftm karnm sirtima yapismia gbiydi evlenmeden önce kilo almaya basladm hamilelikte aldm vücutta bozulunca bu hale geldm. Ama benim yapimda iri bana fazla zayiflik yakismiyo hatta yüzüm zayifken sirf kemik elmacik kemiklerm m cenem ckiyo çok kotu. Keşke yuzm değişmese gidim gitsn yeter:)

Öğlende ketcapli makarna ama çok az yedm ve bugün çok karnm gurulduyo benim çok AC hissediyorum kendmi :( iki litre suyuda ictm. Aksma hamsi pilavi yapicm. Bunu çok Sık yaparm laz degliz trakyaliz ama seviyorum çok. Başkada bisey yemem bugün . carsambayi iple cekiyorum

BN hayatimda ilk defa diyet yapiyorm hatta yapmaya calisiyorm. Bn çok zayiftm karnm sirtima yapismia gbiydi evlenmeden önce kilo almaya basladm hamilelikte aldm vücutta bozulunca bu hale geldm. Ama benim yapimda iri bana fazla zayiflik yakismiyo hatta yüzüm zayifken sirf kemik elmacik kemiklerm m cenem ckiyo çok kotu. Keşke yuzm değişmese gidim gitsn yeter:)
Senin boyun uzun instagramdaki resimlerde hiç kilolu durmuyısun

Eklentiler

• image.png
    image.png
    245,3 KB · Görüntüleme: 65
Back