Son 10 kg için

Sabh kahvltisi 9da
Taze soganli omlet
Peynir
Bir dlim ekmek

Ara bir dilim ananas

Ogle
Semizotu yemegi bulgurlu
İki kasik yogurt

Aksma anneme.gdicm manti yapiyomus suanda :)

Kahvaltı bazlamadan küçük bi parça kopardim.domates çay. Öğlen,sinav derdinden durmadan oKula gidip gelmekten sürekli Sucuklu yumurta yiyoruz yani öğlen yemeği yapamadim ama yumurtadan az yedim.okulda kızımı beklerken bi tane çikolatalı Gofret yedim.şimdi bi kahve yapip içerim. Aksama ne yemek yapıcam hiç bi fikrim yok.Sucuklu yumurtami yapsam gene :)))

Kahvalti
Bir dilim ekmek
Peynir
Cay oylesine yedim okula gitcem diye

Okulda bir nescafe
Bir tane yesil elma
Bir halley
Az sekerli turk kahvesi

Aksam
İki kasik patlican musakka
İki kasik bulgur pilavi

Günaydın
Kahvaltı yapmadım bende daha.istahsiz uyandım bugün.koca bi bardak su içtim sadece

Kahvltim 9 da
Melemen iki kasik
Bir dlim ekmek
Bir dlim kasar
Nescafe

Ara yicem smdi
Bir dlim rulo pasta ( hiranin ellerinden) yoksa yemezdm :)

Kahvaltı
Küçük bi tost
Domates peynir biber zeytin çay
Ara max dondurma bi tane
Öğlen
Yayla çorbası ve salata yiycem.

Ya kizlar bu 61 bana yapisip kaldi bir gun 60.5 gordum simdi hep 61 geliyorun neden gitmiyor az yiyiyorum hayir yani en azindan 100 gram 200 gram gider demi kafayi yiyecegim ben nerede yanlis yapiyorum zaten dun o yuzden sinir oldum bir tane halley yedim

Banada bu yetmisli rakamlar yapisti 69 u biturlu göremiyorum. Bende öyle dün bi Gofret yedim.

Tatlı alma dedim gitmiş tel kadayıf almış tatlı yapiyim diye eşim. Tatlı alma dedimya diyorum e tatlimi bu sen yapacaksin ya diyo.sanki kendim yapınca tatlı olmuyo.bide iki tepsi çıktı.birini kayinvaldemë verecem bi an once yensin bitsin.

Kzlar yazdmmi hatirlamiyorum bile yorgunluktan ogunlermi.
Aksam yemegi
2 lahmacun ayran
Evin tadilati bitmek bilmedi hiranin dogum gunune.kdar yetistrmemiz lazm.herseyi.
Mutahite yaptrdgmz icn evi bazi seyler dusakabin klozet falan istedgmz gbi degildi. Duvarlar teras derken cok is cikti sirayla yapiyoruz ama mahfolduk yorgunluktan ne zor sonrasindaki temzlik bi oda boyansa butn ev batiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…