Canım sen oldun mu regl benim bugün gelmeye başladı hafif baş agrim var sabahtan beriBenim bugün sabah iyi başladı ama sonrasuı koptu of ya başlıcam reglsine hamileyken ne güzeldi bitane daha yapayımda rahat edeyim :)
En azından çorba filan içseydin çiğnemek gerekmeyen şeyler dişine ağrı yapmazdıDun 360 calori almism ya ben butn gce karnm guruldadi acliktan
Yok canım hala olmadım ağrı var ama kendi yok 2 gndür çozuttum yemeği de of ya bugün düzene sokcam tekrar inşCanım sen oldun mu regl benim bugün gelmeye başladı hafif baş agrim var sabahtan beri
okdr cok agrim vardiki su bile icemedim agri kesiciyi zor yuttum. Beynim zonkladi butn gece.En azından çorba filan içseydin çiğnemek gerekmeyen şeyler dişine ağrı yapmazdı
Geçmiş olsun canım bende de eksik diş var 1 tane iki tane de 20 lik diş çektirmiştim bi kaç gün zor geliyo da sonra normale dönüyosunokdr cok agrim vardiki su bile icemedim agri kesiciyi zor yuttum. Beynim zonkladi butn gece.
Sagol cnm 4 kere dis cektrdim bnde busefer cok acidi bakalim dolgular nasl.olcakGeçmiş olsun canım bende de eksik diş var 1 tane iki tane de 20 lik diş çektirmiştim bi kaç gün zor geliyo da sonra normale dönüyosun
sagol cnm@hiraysen geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?