• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Benim bugün sabah iyi başladı ama sonrasuı koptu of ya başlıcam reglsine hamileyken ne güzeldi bitane daha yapayımda rahat edeyim :)

Aksam yemegi levrek cok az icnden yumusak yerlernden yedim dism yuzunden yiyemedim hepsni

Kahvaltı haşlanmış yumurta kahvaltılıklar öğlen dışardadıl döner yedim ekmekle akşam yemeği yemeğim hala tokum akşamdan sonra da çay yakın daha düzenli yapcam inşallah

Günaydın

Kahvaltı
1 dilim salçalı ekmek
Haşlanmış yumurta
Domates peynir zeytin biber

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 2 zeytin bi küçük dilim peynir 1 dilim ekmek iki kez reçele bandım yanındada yeşil çay

Betüldrn kalan 2 kaşık bulgur pilavı ve 3 tane medine hurması yedim su içemeye çalışıyorum bol bol ama resmen içemiyorum

Sabahtan beri yatıyorum dün akşamdan beri ne üşüme ne üşüme bi sökülmedi kurtulayım duş aldım biraz daha iyiyim

Ara 1 muz
Öğle
3-4 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek

Ara türk kahvesi

Saçma bi yeme şeklim var bugün. Simdiye kadar yediklerim. Az mı yedim çokmu bilemedim
Sabah haşlama yumurta domates salatalık peynir çay.
Bi tane muz
Öğle Şehriye çorbası.cocukların Sucuklu yumurtasindan aldım bi kaç kez.
Dört tane salatalık.ve şu anda açlıktan oluyorum nedense. Bi türlü kendimi tok hissetmiyorum bugün.
Aksama köfte makarna var.mskarnadan çok yemem inşallah.

Kahvaltı
Sınav telasiyla bir yumurta yedim sadece bir bardak çay
Okulda şekersiz nescafe içtim
Annemde bir kase mercimek çorbası
6 tane sarma

Back