• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kzlar yazdmmi hatirlamiyorum bile yorgunluktan ogunlermi.
Aksam yemegi
2 lahmacun ayran
Evin tadilati bitmek bilmedi hiranin dogum gunune.kdar yetistrmemiz lazm.herseyi.
Mutahite yaptrdgmz icn evi bazi seyler dusakabin klozet falan istedgmz gbi degildi. Duvarlar teras derken cok is cikti sirayla yapiyoruz ama mahfolduk yorgunluktan ne zor sonrasindaki temzlik bi oda boyansa butn ev batiyo
Sende taşınmayı düşünüyodun evi baştan yaptın

Düzenli spor yapman lazım canım artık
Canim yuruyuse baslamistim ama iki gun sinava gittim regl oldum bel agrisi yapti bende hic halim kalmadi ama dedigin duzenli sekilde surekli hale getirmem lazim son yaptigimda cok iyi yurudum cok terledim oyle gitsem eminim fark eder kilom tekrar baslayacgim insallah yarin
Aksam yemegi
2 lahmacun ayran
Evin tadilati bitmek bilmedi hiranin dogum gunune.kdar yetistrmemiz lazm.herseyi.
Mutahite yaptrdgmz icn evi bazi seyler dusakabin klozet falan istedgmz gbi degildi. Duvarlar teras derken cok is cikti sirayla yapiyoruz ama mahfolduk yorgunluktan ne zor sonrasindaki temzlik bi oda boyansa butn ev batiyo
Allah kolaylik versin canim cok zor tadilat isleri hele cocuk varsa daha da zor bir an once biter insallah guzel tarafi her yer istedigin gibi yepyeni olacak

Sabah
Yarım omlet
Peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin

Ara türk kahvesi
Mc dondurma yarım

Öğlen
3 kaşık taze fasulye 4 poğaça
2 bardak çay
1 bardak kola
Az cips misafirlikteydik

Akşam
Bıçakarası diye biyer var ızgara karışık 3 kişilik söyledik

2 parça pide
2 köfte
2 parça tavuk
2 sıkım çiğköfte
3 çatal bulgur
Ayran
Çay

Ara türk kahvesi çay

Bugün yürüyüşün dibine vurdum 13 500 adım
Regl de başladı yavaştan
Bakalım nolcak kilo işi :)

Canim yuruyuse baslamistim ama iki gun sinava gittim regl oldum bel agrisi yapti bende hic halim kalmadi ama dedigin duzenli sekilde surekli hale getirmem lazim son yaptigimda cok iyi yurudum cok terledim oyle gitsem eminim fark eder kilom tekrar baslayacgim insallah yarin
Allah kolaylik versin canim cok zor tadilat isleri hele cocuk varsa daha da zor bir an once biter insallah guzel tarafi her yer istedigin gibi yepyeni olacak
Haftada 2-3 gün yapsan yine farkeder ama diğer günler kaçırmaman lazım

Benimde aslinda evi boyatmam lazim ama hic icimden gelmiyor esimde bir sene sonra kredi cekip ev alabiliriz bu sene cok zor dedi kiraya gitsek bir sene icinmi gitcez diye dusunduk kalakaldim oylece gecen sene oturma odasindaki klimayi salona aldik duvar kotu simdi de cocuk odasindaki klimayi yatak odasina alcaz aynisi cocuk odasinda olacak esimde dukkanda cok guzel boya var bir yeri boyatmis oradan kalmis yeter odalara boyatalim dedi iyi dedim peteklerimiz kucuk takilmis onlari degistirmek istedi ben degistirtmedim evi satcaz diye boyle bekliyoruz bakalim nasip

Benimde aslinda evi boyatmam lazim ama hic icimden gelmiyor esimde bir sene sonra kredi cekip ev alabiliriz bu sene cok zor dedi kiraya gitsek bir sene icinmi gitcez diye dusunduk kalakaldim oylece gecen sene oturma odasindaki klimayi salona aldik duvar kotu simdi de cocuk odasindaki klimayi yatak odasina alcaz aynisi cocuk odasinda olacak esimde dukkanda cok guzel boya var bir yeri boyatmis oradan kalmis yeter odalara boyatalim dedi iyi dedim peteklerimiz kucuk takilmis onlari degistirmek istedi ben degistirtmedim evi satcaz diye boyle bekliyoruz bakalim nasip
Belirsizlikte kötü oluyo hamileyken oturduğum ev satılcaktı ha satıldı ha satılcak çok zor günlerdi temizlik yapmak bile gelmiyodu içimden zorla
Bu evimi de sevmiyorum aynıyım yine ne doğru düzgün mutfak heryer rutubet kokuyo camı sabah açıyorum yatarken kapatıyorum balkon yok çıkabilceğimiz
Dertliyim :)
Kasımda teslim olcak diyolar evler bakalım inş rahat ederim oraya gidince

Belirsizlikte kötü oluyo hamileyken oturduğum ev satılcaktı ha satıldı ha satılcak çok zor günlerdi temizlik yapmak bile gelmiyodu içimden zorla
Bu evimi de sevmiyorum aynıyım yine ne doğru düzgün mutfak heryer rutubet kokuyo camı sabah açıyorum yatarken kapatıyorum balkon yok çıkabilceğimiz
Dertliyim :)
Kasımda teslim olcak diyolar evler bakalım inş rahat ederim oraya gidince
İnsallah Kasim da teslim edilir canim rahat edersin benim yatak odasi dolabimin arkasi paramparca tasinsak elimizde kalacak koltuk takimim desen gacir gucur ediyor artik bir tarafi cokmus durumda esim gecen sene alalim dedi koltuk takimi ben istemedim ece de biraz buyusun oyle dedim cocuk kucuk olunca illaki birsey dokuluyor ortuye ragmen:) ben de buradan tasinirken goturmeyecegim onlari yeni alcam onlari da esim halletsin artik yani ne birsey aliyorum ne de boya badana yapiyorum sadece iki odayi yaptircam mecburiyetten hic hevesim yok buraya birsey yaptirmaya isinamadim hic buraya buranin insanlarina

Sende taşınmayı düşünüyodun evi baştan yaptın
Babamdan hatira bana deyip otrcam napiyim vaZgectk dedgm yerden ev almaktan. Zaten suan baska biyerde arsayi mutahite verdk abimler oraya tasncak evler bittignde. Kurtulcam onlardan. Esimde burdan tasinirsak kendi evime tasinirm bitek diyo bnde asla gtmem kv ayni apartmana.
evet cnm.sagol yeniydi iki senelik ama eksikleri vardi bde kalitesiz urunler kullanilmisti. Duvarlar zaten hira sayesnde cizik icndeydi.

Sabah
Yarım omlet
Peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin

Ara türk kahvesi
Mc dondurma yarım

Öğlen
3 kaşık taze fasulye 4 poğaça
2 bardak çay
1 bardak kola
Az cips misafirlikteydik

Akşam
Bıçakarası diye biyer var ızgara karışık 3 kişilik söyledik

2 parça pide
2 köfte
2 parça tavuk
2 sıkım çiğköfte
3 çatal bulgur
Ayran
Çay

Ara türk kahvesi çay

Bugün yürüyüşün dibine vurdum 13 500 adım
Regl de başladı yavaştan
Bakalım nolcak kilo işi :)
4 pogaca derkeeen :confused:

Of bu sabah basküle çıktım pazartrsiden beri değişen bişey yok sinir oldum ve kahvaltıya gidelim diye konuşuyoduk eşimle yok yok ben kilo veremicem yaa

Aksam yemegi
2 lahmacun ayran
Yarinda benim başlıyo mutfak duvarını kirdirip pimapen falan takılacak balkona ve daha bu sürü iş. Her an vazgecebilirim hatta.çok gözümü korkutuyo bütün işler. Yigiti de ayiramiycam bu kadar işin içinde emmekten. Erteledim yine.

Kahvaltı
Tost Domates biber zeyın
Öğle yemedim bi tane dünkü tatlıdan yedim
Şimdi parkdayiz çok acikirsam eve gidince beş altı tane salatalık yiycem.

yazyagmuru yazyagmuru bu salatalık yemek iyi oluyo gerçekten de.baya oyaliyo beni abur cubur yemektense soyuyorym bi kactane yiyorum.bayada tok hissettiriyo yiyince.kaloriside çok azmis salataligin sanırım

Back