Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin cok uzun surdu canim bence mutlaka dra git benimde daha onceki spiralimde lekelenme daha uzun suruyordu bunda bir hafta suruyor esim o zamanlar ben regl olunca Ramazanda simdi Ramazan i yarilarsin srn diyorduGünaydınn
Hala sökülemeyen reglim ve ben
Banada bu yetmisli rakamlar yapisti 69 u biturlu göremiyorum. Bende öyle dün bi Gofret yedim.Ya kizlar bu 61 bana yapisip kaldi bir gun 60.5 gordum simdi hep 61 geliyorun neden gitmiyor az yiyiyorum hayir yani en azindan 100 gram 200 gram gider demi kafayi yiyecegim ben nerede yanlis yapiyorum zaten dun o yuzden sinir oldum bir tane halley yedim
Neden gitmiyor anlamadim ben 65 kiloyken basladim cok kisa zamanda 62 ye dustum bu kadar dikkat etmedim hatta sonra zorla 61 e dustum ama 61 den asagiya inemiyorum yapisti resmenBanada bu yetmisli rakamlar yapisti 69 u biturlu göremiyorum. Bende öyle dün bi Gofret yedim.
Düzenli spor yapman lazım canım artıkNeden gitmiyor anlamadim ben 65 kiloyken basladim cok kisa zamanda 62 ye dustum bu kadar dikkat etmedim hatta sonra zorla 61 e dustum ama 61 den asagiya inemiyorum yapisti resmen