• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Öğle yemek yemeye vakit bulamadım bi Nescafe içtim. Aslında mercimek corbasi vardı aklımda.neyse akşam yemeginw kısmet.

65 kilo olmak istiyodm 65 kiloyum ve smdiki hedefim 63 leri gormek lise caglarina donus
( cilgin hissediyor ) :KK45: Alistm galiba ben bu diyet isine.
Hazirana kdar dha yapiym dogum gnune kdr ne gderse kardir

Bide goren ikinci bebek icnmi zayifladin demiyomu ayar oluyorum. Esimde kiskancligndan cocuk istemeye basldi. Yne kilo alayim diye ama yemezler biraz keyfni suriym zayifligin snra dusunuruz :KK70:

20160425_184931.jpg akşam
Bi tabak patatesli bezelye yemeği bir bardak ayran

Aksam.yemegi yemedim cnm istemiyo hasta olcm galiba bogazm belim omuzlarm agriyo ve cok usuyorum.

Gunayfin kahvlti ypcm smdi tabagmdakiler peynir
bir haslanmis ymurta
Bir dlim borek
1 de discide randvum var gece uyuyamadm korkudan

Kızlar kahvaltı yapmaya çalıştım reglinin de etkisiyle canım hiçbirşey yemek istemedi bir lokma peynirle bir lokma ekmek yedim o kadar
Bebek mevludune gitcem oradanda esim alacak beni bir yere ölçü almaya gitcek beraber gitcez gezcez hafiften basımda agriyor aslında ama değişiklik iyi gelir belki

Ya ben yine öğle yemeği yiyemedim bu saat oldu.artık sade bi Türk Kahvesi içtim şimdi. Aksama bulgur pilavı yapıcam cacık yanindada.şimdi kalkiyorum yapmaya ne kadar erken yesem o kadar iyi oluyo.

Bugün mevlutte tavuklu pilav yapmışlar ama tencerenin dibi bana gelmiş sanırım tabagimda yağ birikmişti yiyemedim ustunde yağsız yerini yiyip bıraktım
Ama şerbet içtim güzeldi çok tatlı değildi tamda regli donemindeyken hayır diyemedim dedim aslında doğum yapan kız iç diye ısrar etti:(

Back