Son 10 kg için

Ben acayip sistim kızlar gobegimi davul gibi ve tartıda fazla geliyorum tek teselli regl olacak olmam inşallah yanıltıcıdır bu rakamlar

Hee gidersiniz yine kahvaltıya pikniğe :)
Yok bugn evdeyiz. Ev corba gbi koridora bi duvar kagidi yapilcak ustalar gelmedi ayakkabilik ortada. Yatak odasi boyancak haftaici esyalari topliycz bazanin altindakileri falan. Kv de ameliyat olcakmis sali gnu haberi geldi aksam aniden karar veriyolr ne acayipler. Bende hastaneye randvu almistm sali disciye. Zaten hergune bi randevum var norolojiye falan. Cok yogunum bu bide ameliyattan snra kesin bana gelir kalmaya ev zaten arapsaci gbi sanki tek gelini benim kadinin. Yani cok moralimiz bozuk kari koca piknik kahvalti falan malesef havada cok kapali burda skici cok

Amaaan herşey üst üste gelmiş

Veeee dünkü 77 den sonra bugün 76.6 çok mutluyum

Dün annemler geldi akşam çayın yanına buzluktan poğaça çıkarmıştım o da cevizli üzümlü bi çörek yapmıştı ondan getirmiş ikisinden de yemedim
Kahvaltı da bir ısırık çörek yicem o kadar

Hizli vermeye basladn buhaftaa iyisin baya

Ins becereblirm korumayi
Becerirsin ya işin sırrını öğrendin sen bi gün abartsan basıl dengeleyeceğini biliyorsun artık ve bunca eziyetin üstüne salmazsın bi daha. Bi de biz şok falan değil uzun Zaman'da verdik kg ları öyle birden geri alınmaz baya kötü salmak lazım almak için. Hiç korkma

Ben daha o tarafa gelmedim kardeşim burda, Bahçelievler yayla hamamına gitcez. Çok eski ve eskiden sürekli gittiğim bi yerdir, gideyim de ölü derilerim gitsin, bi 5 kg da öyle gitse tamamdır
:)) ahahh o derece diyosun sen gene iyi gecen sene gtmissn ben 4 yil once gittm

:)) ahahh o derece diyosun sen gene iyi gecen sene gtmissn ben 4 yil once gittm
Ee sen baştan diyet yerine hamama gitseymişin ya, 10 kg verip dönerdin. Ben özellikle tatil öncesi giderdim ki güzel yanayım. Ama hamilelik doğum emzirme çok korktum gitmeye işte ancak geçen yıl gidebildim iki üç krx

Evt aynen ac yattik biz cogu zman:) dengeleye dengeleye gtcm artik. Esim dha verme kilo falan diyo oncden dort damacanaydin artik 3 damacana kaldn dedi bide hesaba bak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…