• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Ee sen baştan diyet yerine hamama gitseymişin ya, 10 kg verip dönerdin. Ben özellikle tatil öncesi giderdim ki güzel yanayım. Ama hamilelik doğum emzirme çok korktum gitmeye işte ancak geçen yıl gidebildim iki üç krx
Sisko grip ckista ajansa gderdmisim :)
Doktor bana hamam yasak dedide:(
Benm yerimede citilen :):):

Sagol cnm ama kndmi hala olmus hissetmiyorm ben bolgesel fazlaligm yuznden basimin belasi basenlerm. Hc gtmiyo sanki
Canım spor salonlarinda bölgesel zayıflamaya yönelikte spor yaptırıyorlar hiç dusundunmu spor salonu benim bir arkadaşım gitmisti göbeği vardı kocaman kalçaları büyüktü kıza diyet listesi vermişler diyet+ spor kızı bir gordum şok oldum çok zayıflamıştı

Ben de bugün erkenciyim. Tosbağamla kahvaltı yapıp kardeşimle buluşup hamama gidicez. En son bi sene önce gitmiştim :/
Ayy bende istiyorum sorcam otellere kaç para diye unutuyorum :)
Ins becereblirm korumayi
becerirsin becerirsin bak @minnakkartal uğramıyo bile artık inş yer yer 3 kilo alırdı döner buraya :)

Hizli vermeye basladn buhaftaa iyisin baya
evet ya hem yürüyüşü arttırdım hem parkta hareket yapıyorum çok uzun değil ama faydası oluyodur bi de kalori hesabı iyi oldu geçmiyorum hiç olmazsa fazladan bişi yemiyorum

Canım spor salonlarinda bölgesel zayıflamaya yönelikte spor yaptırıyorlar hiç dusundunmu spor salonu benim bir arkadaşım gitmisti göbeği vardı kocaman kalçaları büyüktü kıza diyet listesi vermişler diyet+ spor kızı bir gordum şok oldum çok zayıflamıştı
spor salonuna gtmem imkansz gbi bisy cnm otrdgm yerde yok uzak baya bana ve duzenli gdicegmi hc snmiyorm spor cok zor geliyo bana bi onu yapamiyorm

Ben de eski kıyafetlerin %80 ine giriyorum çünkü benim ortalama kg 58 idi şimdi 60 ım ama göbeğim yüzünden eskisi gibi görünmüyorum o yüzden 55 e kadar inmek istiyorum ki göbeğim çok göze batmasın

Sabah iki kasik kiymali yumurta
Az peynir 6 zeytin
Bir kasik labne
Bir dlim ekmek
Iki bardk cay

Oglen mc menu ve dondurma
malesef yedim disari ckmicaz dedm avm gittk

Aksma az yicm artk

Sabah iki kasik kiymali yumurta
Az peynir 6 zeytin
Bir kasik labne
Bir dlim ekmek
Iki bardk cay

Oglen mc menu ve dondurma
malesef yedim disari ckmicaz dedm avm gittk

Aksma az yicm artk
işte şimdi akşam ve yarın az yiyerek dengeliceksin böylece gelen bişey olmucak :)

Back