Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde oyle demistm ama sayili bindim :)Kızlar benim karnım çok sisti regl olmadım daha beklemedeyim birazdan koşu bandini yagliycam hamileligimden bu yana kullanmadim ece uyuyor o uyurken yarım saat yuruycem hergun
ben hamileyken bile doktoruma danisip hergun yarım saat yurumustum hiç ihmal etmedim yuruyusu ama ne olduysa doğumdan sonra oldu dışarı pek cikamiyorum ciksamda eceyle tempolu şekilde yuruyemiyorum bu sefer niyetliyim yuruycem inşallah canımbnde oyle demistm ama sayili bindim :)
bn hamileyken disarda shilde yurumustm hep. Kosu bandi yasakti doktrm onermedi zaten bindgmde cokta basimi donduruyodu. Suan ustu esya dolu kske banada bi heves gelseben hamileyken bile doktoruma danisip hergun yarım saat yurumustum hiç ihmal etmedim yuruyusu ama ne olduysa doğumdan sonra oldu dışarı pek cikamiyorum ciksamda eceyle tempolu şekilde yuruyemiyorum bu sefer niyetliyim yuruycem inşallah canım
Benimki de toz içinde kalmış açtım temizledim yagladim kullanmayı bile unutmusum:))bn hamileyken disarda shilde yurumustm hep. Kosu bandi yasakti doktrm onermedi zaten bindgmde cokta basimi donduruyodu. Suan ustu esya dolu kske banada bi heves gelse
Kız sende şaka maka iyi eridin :) ne kaldı 60 laraSelamlar menüüü
Kahvaltı
Omlet peynir biber 1 dilim ekmek
Ara yeşilçay 1 muz
Öğlen
3 yk tavuk sote 2 kaşık pilav
Salata
Ara
türk kahvesi
Yarım salatalık
Yarım ayran
Pazara gittim sonra markete gittim
Yengeye gittim 1 saat önce ordada
1 bardak çilek suyu
6 sarma
Ara türk kahvesi bi de 5 çilek yimeyi düşünüyorum
Bugün tam 77 çıktım yarın inş 76lı bişii görürüm :)
ay inşallah valla başladığımdan beri 13 kilo oldu geçen sene olmayan şortlarım oluyo en çok ona seviniyorumKız sende şaka maka iyi eridin :) ne kaldı 60 lara
Lahmacun pidenin yarım hamuruymuş o kadardan bişey olmaz çok kasma :)Bizimkiler lahmacun söylediler eşime bana söyleme dedim söylemiş yarısını eceye yedirdim yarısını maalesef yedim ama çok inceydi kızlar bir bardakta ayran ictim
Ayy sağol canım ya teselli verdin bana eşime ısrarla sakin bana söyleme dedim cunku biliyorum dayanamiyacagimi eceye de onlardan veririm diye dusunmustumLahmacun pidenin yarım hamuruymuş o kadardan bişey olmaz çok kasma :)
Felsefem herşeyden yiyecen dozunda yiyecen