Ayy bende yaptım o işi şimdi anca çamaşır yıkıyorum fenalık geldi 2 gündürBaza altı yazlık kışlık işine girdim sırtımdan ter akıyor valla spora gel
Benim halimi dusun 5 kisinin kiyafetleri ama ben cocuklar ve esimle yapiyorum o isi tek basima zor oluyorAyy bende yaptım o işi şimdi anca çamaşır yıkıyorum fenalık geldi 2 gündür
Bi de bunun ütüsü var ağlamak istiyorum
Aslinda bende ayniyim biliyormusun dun aksam bir tatli kasigi nutellayla bastirdim su anda da aranmaya basladim mutfakta hemen az sekerli nescafe yaptim onu iciyorum simdiBugn kendmi durduramiyorm yne tatliii diye aglicam smdi
Goji yedm 20 tane insallah keser ya hc iyi degil durumum
Onu da al arabayla oh mis kollarında çalışır :)Nerden geldm anneme.ya hemen cikardi onume kemalpasa tatlisini bir tane aldm evime gdiyorm ben.
Zaten yuruyusede gdemiyorm hira yuznden agliyo arkamdan
O arabayla dogdugundan beri küsOnu da al arabayla oh mis kollarında çalışır :)
Aaa burayi da birakma canim buraya da yazSattım sizi kızlar ben kk nın zayıflama yarışmalarına katıldım :)) orda eli sıpalılar var maşallah iki gündür de güzel gidiyorum. Havalar ısındı artık ağırdan alamam hızlanmam lazım
Öyle yapıyorum zatenAaa burayi da birakma canim buraya da yaz
Öyküde bıraksam yürücek ama çok saldırıyo etrafa düz gitmiyo biraz yürütüp oturruyorum ya bişeyle kandırıyorum ya kendi oturuyo belli olmuyoO arabayla dogdugundan beri küs
Otrmuyo yirtiyo kendini illa yurucek koscak
Hirada oyle geri donup gdiyo etrafa saldiriyo. Yada inat ediyo baska tarafa gitmek icnÖyküde bıraksam yürücek ama çok saldırıyo etrafa düz gitmiyo biraz yürütüp oturruyorum ya bişeyle kandırıyorum ya kendi oturuyo belli olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?