Son 10 kg için

Bugn kendmi durduramiyorm yne tatliii diye aglicam smdi
Goji yedm 20 tane insallah keser ya hc iyi degil durumum

Bugn kendmi durduramiyorm yne tatliii diye aglicam smdi
Goji yedm 20 tane insallah keser ya hc iyi degil durumum
Aslinda bende ayniyim biliyormusun dun aksam bir tatli kasigi nutellayla bastirdim su anda da aranmaya basladim mutfakta hemen az sekerli nescafe yaptim onu iciyorum simdi

Nerden geldm anneme.ya hemen cikardi onume kemalpasa tatlisini bir tane aldm evime gdiyorm ben.
Zaten yuruyusede gdemiyorm hira yuznden agliyo arkamdan

Sattım sizi kızlar ben kk nın zayıflama yarışmalarına katıldım :)) orda eli sıpalılar var maşallah iki gündür de güzel gidiyorum. Havalar ısındı artık ağırdan alamam hızlanmam lazım

Kahvaltı
1.5 dilim ekmek
Çeyrek omlet
Domates peynir biber 4 zeytin

Ara
Yeşilçay 6 çilek

Öğle
5 yk taze fasulye 4 yk yoğurtlu kabak

Ara
Türk lahvesi soda

Akşam
6 kaşık mercimek 6 kaşık makarna cacık

5 bin adım
Bakalım yaparsam bikaç hareket daha belli olmaz

O arabayla dogdugundan beri küs
Otrmuyo yirtiyo kendini illa yurucek koscak
Öyküde bıraksam yürücek ama çok saldırıyo etrafa düz gitmiyo biraz yürütüp oturruyorum ya bişeyle kandırıyorum ya kendi oturuyo belli olmuyo

Öyküde bıraksam yürücek ama çok saldırıyo etrafa düz gitmiyo biraz yürütüp oturruyorum ya bişeyle kandırıyorum ya kendi oturuyo belli olmuyo
Hirada oyle geri donup gdiyo etrafa saldiriyo. Yada inat ediyo baska tarafa gitmek icn

Gunaydinn erkenciym ben yne
Bir haslanmis yumurta
Az peynir
Uc zeytin
Bir dlim jmbon
Bir burgu
Maydnoz
Bir dlim tbugdy ekmek
Yesil cay

Kahvalti
Bir yumurta
Bir salatalik
Evde ekmek kalmamis almaya usendim biraz da isime geldi hic ekmek yemedim o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…