Son 10 kg için

Oglen muz.
smdi alisverise gdicm yazliklar icn cok adim atmam lazm:) yuruyus yapamiyorm buhafta cnku

Bu bahar temizliği yaradı bana 300 gr daha gitmişti sabah tartildigimda.ama yediklwrimede dikkat ediyorum bu ara. Mayıs da kucuk kızımın mezuniyet yemeği var biraz toparlanirsam iyi olacak.güzel bi tunigim var üç kilo daha versem giyerim onu :))

O super insallah canim bende daha dikkat ediyorum artik yediklerime ender sarac in salatalik diyeti var ama sadece salatalik degil diger seylerden de yiyiyorsun salataliga agirlik veriyorsun aksam ona goz attim esiminde bir tanidigi esiyle birlikte salatalik diyeti yapmisti gecen sene esim soylemisti cok zayiflamis sok oldum gorunce demisti

Nasıl canım aciktikca salatalık mi uiyoruz.diger yemeklerden az yiyip.salatalık az kalorili zaten çokta severim. Dur bende ağırlık veriyim.

Kizlar ben sok simdi tartiya ciktim 60.5 yanlismi tartti acaba deyip iki defa daha ciktim ayni ayy cok sevindim:)))

Kahvaltı
Öykünün yarım omleti
1 dilim ekmek
Peynir domates
1 haşlanmış yumurta

Ara
Yeşilçay 6 çilek

Öğle
4 yk mercimek cacık

Ara türk kahvesi

Akşam
Fırın köfte patates
2 köfte 1 orta boy pattis
Salata yoğurt

Ve bende regl oluyorum hafif bi akıntı var ama ne zaman sökülür belli olmaz :)

Ve bende regl oluyorum hafif bi akıntı var ama ne zaman sökülür belli olmaz :)
Benimde bur kere leke oldu bir daha yok az oncede kardesim aradi abla gecen ay ayni gunde regl olmustuk ayin kaciydi sen oldunmu diye soruyor bende yok olmadim 26 sinda olmustuk dedim ama haftaya gelir benim

Youtube da var bi dene öyle al ben tam yapmamama rağmen 1 hafta ağrıdı 10 dk lık şeyle :)
Acayip ise yariyomus int paketm bi videoda bitiyo diye dvd aliyim dedim cok agriyomus herkes oyle yazmis nettee. Ama denemekte istiyorm uc gunde iki cm incelen var

Benimde bur kere leke oldu bir daha yok az oncede kardesim aradi abla gecen ay ayni gunde regl olmustuk ayin kaciydi sen oldunmu diye soruyor bende yok olmadim 26 sinda olmustuk dedim ama haftaya gelir benim
Ya benim kafamda karışıyo böyle şimdi mesela leke oluyo 3 gün sonra sökülüyo başlangıç tarihini hangisini tutcam şaşırıyorum biterkende tam bitti diyorum hop 2 gün sonra bi leke

Acayip ise yariyomus int paketm bi videoda bitiyo diye dvd aliyim dedim cok agriyomus herkes oyle yazmis nettee. Ama denemekte istiyorm uc gunde iki cm incelen var
Valla çok fena ben indirdim 1-2 vardı 3 bulamadım zaten 1 i 1 kere yaptım yetti :)

Öylr bi azim gelmiş ki kek yaptım büttün ev koktu ama ne canım çekti ne de bi lokma yedim

Ya benim kafamda karışıyo böyle şimdi mesela leke oluyo 3 gün sonra sökülüyo başlangıç tarihini hangisini tutcam şaşırıyorum biterkende tam bitti diyorum hop 2 gün sonra bi leke
Ben söküldugu gunu baslangic kabul ediyorum canim onceden benim 3 gun gelirdi simdi 5 gun yogun geliyor ama onceden kesilirken leke uzun oluyordu oyle olmuyor 5 gun oluyor ve bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…