Bakalım bu ay gitiçtim doktora görümceyle işte bakmadı doğuma falan gitmiş randevuları kaymış önümüzdeki ay gel dedi sorcamBen söküldugu gunu baslangic kabul ediyorum canim onceden benim 3 gun gelirdi simdi 5 gun yogun geliyor ama onceden kesilirken leke uzun oluyordu oyle olmuyor 5 gun oluyor ve bitiyor
İyi olur sorman canim bende gitmek istiyorum ama regl zamanim geldi yine mayista gideyim istiyorum bakalim insallahBakalım bu ay gitiçtim doktora görümceyle işte bakmadı doğuma falan gitmiş randevuları kaymış önümüzdeki ay gel dedi sorcam
deneyip aliym ozman bnde :)Valla çok fena ben indirdim 1-2 vardı 3 bulamadım zaten 1 i 1 kere yaptım yetti :)
Bence önce leslie yap 3-4-5 mile kadar çık vücut alışsın ondan sonra yap benimde aklımda yapıcam ama önce bi hamlığı atmak lazımdeneyip aliym ozman bnde :)
Dvd si varmii acaba ben intten izleyemiyormBence önce leslie yap 3-4-5 mile kadar çık vücut alışsın ondan sonra yap benimde aklımda yapıcam ama önce bi hamlığı atmak lazım
Oh oh kilolor gidiyor ne guzrl:))Vee an itibariyle 77.7 :) çok sevindim
oyledir canim odemdir pazartesi sali birden artmaya basladi kilom ama dun bir baktim -700 seninde gecici bir durumdurBnde +300 busabh
Ve vucudmda su fazla ckti baya
Sanirm regl oncesi odem yani insallah oyledr:)
Olması lazım bak bakalım tempolu olanlara bakDvd si varmii acaba ben intten izleyemiyorm
Yeme demiycem taaa Gaziantep ten gelmis her zaman bulamazsin ama sonrasinda telafi edersin:))Gaziantepten baklava geldi smdi esim arkadasina getirttmis bn smdi nasil yemiyim ikitane yicm smdi aksama yemek yemem dha
Yedm hayatta dayanamazdm en iyi yernden almis bide smdi anneme koydm bi tabaga goturuyorm azalsin :)Yeme demiycem taaa Gaziantep ten gelmis her zaman bulamazsin ama sonrasinda telafi edersin:))
Afiyet olsun canim:)Yedm hayatta dayanamazdm en iyi yernden almis bide smdi anneme koydm bi tabaga goturuyorm azalsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?