Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bugun leke geldi hafiften bir haftayi bulur olmam bende yandim bir hafta icinde esim bir krem almis eczaneden bitkisel bas agrisi icin olursa agrim onu deneyecegim birde bende sanki odem basladi sabah tariya ciktim 61.2 hicbir sey yemedim birkac saat sonra 61.4 anlamadim ama regl sonrasi iyi oluyor kilo bayagi dusuyorLanet regl yaklaşıyor sanki kafama odunla vurmuşlar gibi ya Nasıl bi baş Ağrı'sı bu arkadaş
Ben de geçen tv de görmüştüm bi akapınktur uzmanı buz koyun diyordu şimdi onu yapıcamBenimde bugun leke geldi hafiften bir haftayi bulur olmam bende yandim bir hafta icinde esim bir krem almis eczaneden bitkisel bas agrisi icin olursa agrim onu deneyecegim birde bende sanki odem basladi sabah tariya ciktim 61.2 hicbir sey yemedim birkac saat sonra 61.4 anlamadim ama regl sonrasi iyi oluyor kilo bayagi dusuyor
Ya görünce yazayım desim annem hamileyken yaparmış öyle sinüzit olmuş sonunda dikkat et sende çok çok koymaBen de geçen tv de görmüştüm bi akapınktur uzmanı buz koyun diyordu şimdi onu yapıcam
Noldu senin spor hareket tartı yeme içme :)Ya görünce yazayım desim annem hamileyken yaparmış öyle sinüzit olmuş sonunda dikkat et sende çok çok koyma
bende gecen hafta yikadm zebra bide camlari sldm zaten evde tadilat var boya badana falan buhaftada koridor duvar kagidi ypilicak. Banada is ckiyo hali yikamak zor geliyo bana ama zebra stor kolaydiKahvaltı
Küçük bi Kaşarlı tost
Domates salatalık
Peynir
Spor olarak bugünlerde hali yikiyorum:))
Evden hergün iki tane hali yikiyorum cumartesi den beri. Acayip faydası oldu sanırım.bu sabaha kadar yediklerome dikkat etmememe rağmen -500.hem kilo veriyosun hem bahar temizliği oluyo:)) bugün de mutfakla odanın zebralarini yikiycam hırs ysptim:))) su faturası gelince eşime yapacağım bi açıklama da dusunuyorum tabi bu aradada
Halılari hep yikamaciya veriyodum bende.bu sefer dedim kendim yikiycam. Bu ev musait hali yıkamaya bide. diğer evde yikiycak yerim yoktu zaten. Aslında keyifli bi iş suyla oynaya oynaya:) bence en çok kalori yatıran ev işlerinden biri -500 geldiğime göre:))))bende gecen hafta yikadm zebra bide camlari sldm zaten evde tadilat var boya badana falan buhaftada koridor duvar kagidi ypilicak. Banada is ckiyo hali yikamak zor geliyo bana ama zebra stor kolaydi
Kolay gelsin canim suyla is yapmak terapiymis rahatlatiyormus insani benim balkonum pek musait degil dar geliyor hali icin onceden yikiyordum dar olunca bir tarafini katliyotdum oyle yikiyordum sonra katladigim yeri acmak cok zor oluyordu hali islaninca agirlastigi icin ve hemen belim agriyor agir kaldirinca benim belimde de var birsey ama bilmiyorum artik ama bende banyo yikamayi balkonu yikamayi severim ama cam silmeyi utu yapmayi hic sevmiyorumHalılari hep yikamaciya veriyodum bende.bu sefer dedim kendim yikiycam. Bu ev musait hali yıkamaya bide. diğer evde yikiycak yerim yoktu zaten. Aslında keyifli bi iş suyla oynaya oynaya:) bence en çok kalori yatıran ev işlerinden biri -500 geldiğime göre:))))
bende sismeye basladim bugun 61.8 dun cok yurudum aksam dikkat ettim yediklerime yine regl zamaniKızlar yine tartıldım bu sabah :)) 61,5 çıktım yani -300 ve tek sebebi dün akşam 17.00 de akşam yemeği yemiş olmak ve sonrasında hiçbişey yememek bence. Şok mok normal tüm diyetleri denemiş bi insan olarak en çok ve kalıcı kg da bu şekilde vermiştim.
Neyse şimdi kahvaltıma geçeyim ben. Haşlanmış yumurta ve yanında bol yeşillik