Yarın toparlasın boşvr olur arada bi de spor yaparsın artı olarak tabikiiBugnki istahim cok fenaa.icmde okuz besliyorm.
Aksam.yemegi 19.00
Bir tabak barbunda ve salata ekmekle hemde
Gobegm davul gbi
Smdi maden suyu icicm
Cok moralim bozuldu yemek yedkten snra
Ya bende tatli krizine girdim simdi cay yaptim doldurcam birazdan yanina da biskuvi koydum burcak varya ondan canim cok cektiBugnki istahim cok fenaa.icmde okuz besliyorm.
Aksam.yemegi 19.00
Bir tabak barbunda ve salata ekmekle hemde
Gobegm davul gbi
Smdi maden suyu icicm
Cok moralim bozuldu yemek yedkten snra
kac beden aldn cnm en son kaca kadardi yngemde alcak soruyo bana sen bliyonmu dikkat ettnmiSizin şu meşhur tayt pantolonlardan bende aldım :) collezione dan lacivert güzel oldu rahatmış ilk defa büyük beden bişey gördüm orda :)
İnsallah hasta olmazsin canim dinlen bol bolYiğit uyudu bende donuyorum bu havada sanırım hastalaniyorum kızlar. Ben yatıyorum hemen allahım sabaha hasta kalkmam inşallah. Üç bebeyle hastalık çok zor.sizede hayırlı geceler.
ben 44aldım kimi 44 e kadardı kimi 46 ya kadarkac beden aldn cnm en son kaca kadardi yngemde alcak soruyo bana sen bliyonmu dikkat ettnmi
Tmm cnm sagol bnde 44 almistm ilk aldgm zaman dikkat etmemistm bedenlereben 44aldım kimi 44 e kadardı kimi 46 ya kadar
Bana 38 tam oturuyordu ama kasmasına rağmen 36 aldım motive olayım diye :))) giyiniyorum da :)kac beden aldn cnm en son kaca kadardi yngemde alcak soruyo bana sen bliyonmu dikkat ettnmi
ben 44 almistm otrmadi dusuyo agi asagda duruyodu 42 almam gerekiyodu ozman aslinda oturmasi icn ama gecen gun gdip 40 aldm dapdar oldu tayt gbi uzn biseyle gyebliyorm suanlik :)Bana 38 tam oturuyordu ama kasmasına rağmen 36 aldım motive olayım diye :))) giyiniyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?