• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Sabah
Yesillikli yumurta salatası çay
Artık diğer yaşam alanımız olan parkida es gecmedik bugün yine:) 11 gibi gidip bi saat dolandik yigitle.çok faydası oluyo bu parkin baya hareket oluyo bana.
Öğle bi Nescafe
Midemi usutmusum bağırsaklarda çok fena durumda. Hiç yemek yiyesim yok hâlâ. İyiki ayaktan atlatiyorum.
Akşama ıspanak yemeği yapıcam.

Oglen bir kase tavuk corbasi oglen 2de
Azonce dondrma.
Aksm salata ycm sadece yaz geliyo bu dondrmlar bni mahfetcek

Bugün ot festivali başladı arkadaşın tezgahtaydık bütün gün
Sabah
2 yumurta lorlu omlet
Domates biber
1 dilim salçalı ekmek yeşil çay

Ara soğuk nescafe

Öğlen yarımdan biraz fazla lorlu gözleme

Ara sade türk kahvesi
5-6 sarma

Akşam kuru fasulye cacık 4 kaşık pilav

Ara soda

7500 adım yürüyüş

Benim tartı iyi gidiyo bakalım inş pazartesi güzel bişeyler görcem :)

Akşam 7.30 da yedim geç oldu. Bi dilim biftek üç dilim patates fırında bi kase salata
Bi de üç küçük ekler :p

Kahvalti 9da
Bir haslanmis yumurta
1Domatesle 4biberi pisirdim
Bir dlimde ekmek

Smdi yesil cay

Akşam 7.30 da yedim geç oldu. Bi dilim biftek üç dilim patates fırında bi kase salata
Bi de üç küçük ek

Birazdan kahvaltı yapıcam. Bi yumurta bi kaşık lor bi dilim ekmek belki yerim belki yemem

Günaydın
Kahvaltı
1 yumurta lorlu omlet yarımdan azda öykü bıraktı onuda yedim
Domates zeytin biber
1 dilim salçalı ekmek
Yeşil çay

Dun aksam yemegini bende gec yedim
Et sote
Bulgur pilavi
Biraz salata
İki dilim ekmek:(
Tam yemegi bitirdigim sirada esimin is yerinin karsisindaki pastane irmik helvasi dagitmis esim onu getirdi birde irmik helvasi yedim hic umudum yok bu hafta:(

Ara turk kahvesi
Oglen somon salata ve bir sobiyet tatli yedim buhafta hep ama bu son bidha agzma surmicem cnku kendmi kilo almis gbi hissediyorm

Yaa kızlar şu tatlıları ya sabahtan yiyin yada pazartesi

Hadi artık salmayın kendinizi nisan yarılandı nerdeyse mayıs başlıcaz inceleri giymeye pörtlücek her yer

Ara ev yapımı limonata yarım avuç kuru üzüm
Öğlen için ne yesem bilemedim düşünüp duruyom anca :) saat kaç oldu hala karae veremedim

Öğlen buzlukta yarım avuç kadar kavrulmuş kıyma vardı ona domates sos koydum bitanede yumurta kırdım 2 dilim ekmekle az yoğurt

Ara sade nescafe 2 ceviz
Salatalık

Akşam 19 gibi yeriz yine
3 köfte 3 kaşık pilav salata

Back