• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 10 kg için

Kaç kilonuz kaldı gidecek efeniim benim de son 6 kilom kaldı sonra +2 daha verip 55 olmayı planlıyorum
Ben şimdi 61,5-62 arası gidip geliyorum. Benim de 6 kg verip 55 olmak amacım ama uzun bit süre 62,5 ta takıldım 3 hafta kadar gram oynamadı, sonra bi hafta saldım şimdi tekrar sıkmaya başladım. 1,5-2 aya kadar inşallah olur

bende 6.30 da yedim iki gundur beklemiyorum esim haftaya 1 saat daha gec gelecek zaten ogluslarla kurduk sofrayi internetten film actik keyifle yedik:))
Bende erkene cekicem artık. Zaten makarnayida çok kacirdim.esimle yiyince daha çok yiyorum. Lafa tutuyo sofrada ne yedigimi anlamıyorum bugünde çok oldu yine.

Ayy elektrik kesildi tam yemek yerken hemde balık düşünün halimizi :)

Şimdi de geldi ama voltaj düşük

Akşam yemeği 18.30
1.5 çupra salata 1 dilim ekmek
Bir çatal helva
1 bardak kola

Türk kahvesi içerim belki bitane de soda

Ay daha yeni kahvaltı yapıcaz. Azadla uyuduk ve ancak uyanabildik . Foto atmıycam benima kahvaltı hep aynı yeşillik yumurta lor yarım dilim kepek ekmeği

Ben bugün bi garibim yidikce yiyisim var regl den ötürü sanırsam gelmeye karar verdi heralde

Kahvaltı öykünün yarım omleti peynir 1 dilim ekmek

Ara 6 çilek
1 çikolatalı gofret

Öğlen
Lahana sarması küçük küçük 10 tane yoğurt

Back