- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 41
kaçıp gidesim var yeminleamaan canim benim komsulardan senin akrabalardan cektigin nedir ya hic sevmiyorum boyle cat kapi gelipte uzun uzun oturanlari Allah yardimcin olsun
Ara türk kahvesi ama şekerli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçıp gidesim var yeminleamaan canim benim komsulardan senin akrabalardan cektigin nedir ya hic sevmiyorum boyle cat kapi gelipte uzun uzun oturanlari Allah yardimcin olsun
Ya bizim akşam 7.30 u buluyo eşimi beklemesemmi napsam. Altı gibi yesem bende çok iyi olacakAkşam yemeğimi 6 da yedim bugün fırında tavuk patates
Ben beklemiyorum normalde 5 te yiyorum ben bu benim geç kalmış halimYa bizim akşam 7.30 u buluyo eşimi beklemesemmi napsam. Altı gibi yesem bende çok iyi olacak
Kaç kilonuz kaldı gidecek efeniim benim de son 6 kilom kaldı sonra +2 daha verip 55 olmayı planlıyorumBen beklemiyorum normalde 5 te yiyorum ben bu benim geç kalmış halim
Ben şimdi 61,5-62 arası gidip geliyorum. Benim de 6 kg verip 55 olmak amacım ama uzun bit süre 62,5 ta takıldım 3 hafta kadar gram oynamadı, sonra bi hafta saldım şimdi tekrar sıkmaya başladım. 1,5-2 aya kadar inşallah olurKaç kilonuz kaldı gidecek efeniim benim de son 6 kilom kaldı sonra +2 daha verip 55 olmayı planlıyorum
bende 6.30 da yedim iki gundur beklemiyorum esim haftaya 1 saat daha gec gelecek zaten ogluslarla kurduk sofrayi internetten film actik keyifle yedik:))Ya bizim akşam 7.30 u buluyo eşimi beklemesemmi napsam. Altı gibi yesem bende çok iyi olacak
Ben hesaplayamiyorum artık gitmesi gerekenleri durumum vahim yani:)Kaç kilonuz kaldı gidecek efeniim benim de son 6 kilom kaldı sonra +2 daha verip 55 olmayı planlıyorum
Bende erkene cekicem artık. Zaten makarnayida çok kacirdim.esimle yiyince daha çok yiyorum. Lafa tutuyo sofrada ne yedigimi anlamıyorum bugünde çok oldu yine.bende 6.30 da yedim iki gundur beklemiyorum esim haftaya 1 saat daha gec gelecek zaten ogluslarla kurduk sofrayi internetten film actik keyifle yedik:))
Bende esimle çok yiyiyorum bende olabildiğince erkene alcam eminim çok faydası olur erken yemeninBende erkene cekicem artık. Zaten makarnayida çok kacirdim.esimle yiyince daha çok yiyorum. Lafa tutuyo sofrada ne yedigimi anlamıyorum bugünde çok oldu yine.