- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
ben bu öğlen nesfit yicem dün akşam yine çok kaçırdım >.< ama bence unluda olsa çorba sonuçta içebilirsin gibi ya da güzel bi salata ve yoğurt olabilirKızlar öğlen ne yiyceksiniz yaziverseniz fikir olsun. Ben ne yapsam diye düşünüyorum. Çocuklara tarhana çorbası yapıcam ama oda unlu falan kendime hafif bişeyler yapsam iyi olacak.ceza verdim diyeti bozdugum için kendime bugün gayet az yiycem.
BN hira bin çorbalardan veya aksam olanlardan yiyorm genelde. Ekmeksiz te gitsn tarhanayi bnde yapiym öğlendeKızlar öğlen ne yiyceksiniz yaziverseniz fikir olsun. Ben ne yapsam diye düşünüyorum. Çocuklara tarhana çorbası yapıcam ama oda unlu falan kendime hafif bişeyler yapsam iyi olacak.ceza verdim diyeti bozdugum için kendime bugün gayet az yiycem.
Betlikdüzünden Silivri otogarına gidiyorum ben ordan Tekirdağ ilçelere otobüsler var. Otogar esenler değil yani
BN esenler sandm :) tekirdagdan uzak çünkü :) benm yarim Tekirdağ olunca atladim hemen :))Betlikdüzünden Silivri otogarına gidiyorum ben ordan Tekirdağ ilçelere otobüsler var. Otogar esenler değil yani
Yaaa nefret ettm su telfnun çok bilmisliginden yazdgimi kendm okuyamadim :))BN hira bin çorbalardan veya aksam olanlardan yiyorm genelde. Ekmeksiz te gitsn tarhanayi bnde yapiym öğlende
Yok Can'ım ya zaten bi gün öncesi annene geliyorum ve yolu yarılamış oluyorumBN esenler sandm :) tekirdagdan uzak çünkü :) benm yarim Tekirdağ olunca atladim hemen :))
Nesfit çok saçma bişey bence ben hiç sevmiyorum :) onun yerine yarım tost domates salatalık ye ohh mis daha güzel doyarsın :)evet söylediğim gibisinden bir kase nesfit yemiş bulunuyorum ve şimdiden acıktım
aslında ben seviyorum ama öğünde değilde atıştırmalık niyetine olunca güzel neyse bgn de böyle geçti yarın daha doyurucu bişi ayarlarım artık ama ardı haftasonuNesfit çok saçma bişey bence ben hiç sevmiyorum :) onun yerine yarım tost domates salatalık ye ohh mis daha güzel doyarsın :)
Hee bende almıştım duruyo öyle annem gecen geldiğinde dondurmanın içine koymuş çok güzel oluyo diyo amaç dışı kullanım :)aslında ben seviyorum ama öğünde değilde atıştırmalık niyetine olunca güzel neyse bgn de böyle geçti yarın daha doyurucu bişi ayarlarım artık ama ardı haftasonu
Gördüükk gördüükkk gözümüze sokmuşsun fotoyuuuÖğle yemeğim misss gibi köfteydiakşama artık annem ne pişirdiyse yerim
aksma bnde yicem :)Öğle yemeğim misss gibi köfteydiakşama artık annem ne pişirdiyse yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?