Son 10 kg için

ben bu öğlen nesfit yicem dün akşam yine çok kaçırdım >.< ama bence unluda olsa çorba sonuçta içebilirsin gibi ya da güzel bi salata ve yoğurt olabilir

Ben sabah kahvaltı yapamadan yola düştüm. Tam yapacakken azad uyandı, kahvaltısını hazırladım yedirsin diye babama bıraktım ve beni görmeden kaçabilmek için mutfağın kapısını kapattım hazırlanıp çıktım. Limonlu su bile içemedim :/ otogarda bi etiform bi de su alayım bari kahvaltı niyetine. Öğle yemeğine de Tekirdağ köfte yerim artık ta oralara gitmişken

BN hira bin çorbalardan veya aksam olanlardan yiyorm genelde. Ekmeksiz te gitsn tarhanayi bnde yapiym öğlende

Sabah oğlanı emzirdikten sonra tartıldım 59,6:)
Sabah bir yumurta, bir kibrit kutusu kadar peynir, 2 dilim ekmek 1 çay kaşığı reçel, yarım domates, bir küçük salatalık yedim:)) 2 de şekersiz çay:)
ne çok şey yemişim sizinkilerin yanında:))

Ara olarak 4 tatlı kaşığı vanilyalı puding öykü artığı :) şimdi uyucak o zamanda yeşil çay 5-6 da kuru üzüm yerim

Bende bulgur pilavı yapcaktım daha doğrusu bulgur köfteli yoğurt corbası yapcam diye yola çıktım ama ince bulgur yokmuş
Bende bulgur pilavı yaptım kendime 3kaşık yoğurtla hüplettim :)
Sonra 1 ekşi elma soda planım var
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı ve mercimek yoğurt
Sonrada bi türk kahvesi oohhhh

Nesfit çok saçma bişey bence ben hiç sevmiyorum :) onun yerine yarım tost domates salatalık ye ohh mis daha güzel doyarsın :)
aslında ben seviyorum ama öğünde değilde atıştırmalık niyetine olunca güzel neyse bgn de böyle geçti yarın daha doyurucu bişi ayarlarım artık ama ardı haftasonu

aslında ben seviyorum ama öğünde değilde atıştırmalık niyetine olunca güzel neyse bgn de böyle geçti yarın daha doyurucu bişi ayarlarım artık ama ardı haftasonu
Hee bende almıştım duruyo öyle annem gecen geldiğinde dondurmanın içine koymuş çok güzel oluyo diyo amaç dışı kullanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…